Arama sonuçlarınız

1. T

Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım

Ynt: Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım tek dikkat etmeniz gereken araba ile yavaş gitmeniz... çünkü sabit radar çok...anında fotoğraf çekiyor...ilerde de sizi durduruyor.cezayı vuruyor. yol boyunca 60 km hızı geçmezseniz sorun olmaz... ben 80 km hızla radara...

2. T

Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım

Ynt: Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım yakıt pahalanmış...ortalama yaşam standartları da pahalı...ucuz değil...
  3. T

Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru

Ynt: Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru ters tepki yapmasın? senin kini öyle mi yapmışlardı?

4. T

İran'da Yakıt Sorunu?

Ynt: İran'da Yakıt Sorunu? depo farkı alıyorlarmış türkiye çıkışıta... ben mesela ermenistan tarafından çıksam irandan? o zaman depo farkı alırlar mı?
  5. T

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. evet gezmek için gidiyorum...işyeri kuracak kadar zengin olamadım. sadece rusya'ya gitmiyorum...avrupa ya da gidiyorum. gürcistan azerbaycan ermenistan a da gidiyorum.

6. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. hatırlayamıyorum...

7. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. sabaha karşı geçtim...kapı sabaha karşı da açılıyor. sanırım 24 saat uygulamasına geçmişler...kapıda birikme olmuyor eskisi gibi.. ama emin değilim...
  8. T

Mayıs Gıbı Araçla İran-ermenistan-gurcistan...

MAYIS 1.HAFTA GIBI ARAÇLA İRAN-GURCISTAN-ERMENISTAN... TAHRAN DA BİR GÜN KALACAĞIZ...ORADAN ERMENİSTAN BİR GÜN...GÜRCİSTAN DA KALMAYACAĞIZ. YOL OLARAK ERMENİSTAN YOL VERGİSİ YAKIT VE RÜŞVET ÜCRETİNİ KARŞILASIN YETER...BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM. bir de çıkışta alırlarsa iran depo farkı...
  9. T

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

SCHENGEN VİZEM 10 TEMMUZ DA BİTİYOR.TABI YINE SCHENGEN VIZEMI ALACAĞIM. GEZİYİ DÜŞÜNDÜĞÜM TARİH MAYISI SONU HAZIRAN BASLANCI...ARDAHAN BAŞLANGIC GURCISTAN-RUSYA LETONYA LİTVANYA POLONYA ORADAN ALMANYA HOLLANDA...ORDAN BELKI PARIS..FİNİSH YERİ İSTANBUL.. YOL MASRAFLARI OTEL MASRAFLARI BELİMİ...

10. T

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç İle Yurt Dışına Çıkmak 2015 te bizim ehliyetler uluslararası oluyor sanırım bundan sonra yunanistan ehliyet istemez. bir de uluslararası ehliyet olmadan yunanistan da kişi yakalanırsa ne olur? ceza mı yazarlar? arabayı bağlarlar mı? bir de deport mu ederler?

11. T

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç İle Yurt Dışına Çıkmak benim de uluslararası ehliyetim var...bulgaristan dan giriş yaparken ehliyet sordu gümrük memuru... uluslararası ehliyetim vardı...gününe baktı...günü geçmiş dedi geri gönderdi... yunanistan da ya da avrupa da hiçbir zaman polis çevirmesine takılmadım...
  12. T

İran'da Yakıt Sorunu?

Ynt: İran'da Yakıt Sorunu? bu triptik belgesi hakkıında sorum var... triptik belgesine girişte ve çıkışta baktılar mı? ya da türkiye tarafından çıkarken baktılar mı? bakmıyorlarsa boş boşuna yaptıramayayım diye dedim...

13. T

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) temennileriniz için tşk ederim... başka gidenler den de depo farkı almışlar... acaba farklı ülkeden çıkış yaparsam o zaman depo farkı alırlar mı? türkiye'den giriş yapacağım ermenistan gürcistan tekrar türkiye giriş yapacağım... ve son olarak...
  14. T

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014

Ynt: Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014 Ardahan Cıldır Aktas sınır kapısı
  15. T

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014

Ynt: Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014 gelirsen bir çay içmeye de beklerim...

16. T

İran'da Yakıt Sorunu?

birde çıkarken 100 dollara yakın depo parası alıyorlar... ben farklı ülkeye çıkarsam yine 100 dollar alırlar mı?
  17. T

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) yazınızı yeni okudum. 1-ben özel araba ile gideceğim.çıkışta depo farkı ödeyecek miyim? aracım clio ve 45lt deposu var... 2-Sigorta parası 300 riyal diyorsunuz...300 riyalı tl ye çevirdiğim zaman 2 kuruş tl çıkıyor doru mu? 3-Güvenlik sorunu var...
  18. T

İran'da Yakıt Sorunu?

iran a giderken arbayla gideceğim yakıt kaç riyal? 92 oktan 80 oktan var mı benzin? kaç riyal? benzin karne ile satılıyormuş.triptik karnesinin amacı benzini triptik karnesine işlemek midir?

19. T

Hosteller Hakkın Soru

bu hostellerin rakamları uygun... fakat benim sorum şu...ben rusya da sürekli gittiğim otel var. içerde yataklar var 8 tane... ben birinde yatıyorum...benden başka da odada kimse kalmıyor. yatakhanede tek kalabileceğim hosteller var mıdır? nasıl bulabilirim?
  20. T

Ab’ye Vize Kalkarsa Diğer Vizeler Geri Gelecek

AB’ye vize kalkarsa diğer vizeler geri gelecek TÜM TÜRK CUMHURİYETLERİNE, İRAN’A, ÜRDÜN’E, LİBYA’YA, BOSNA’YA VİZE KONACAK Türkiye, AB’nin vize sistemine uyum çerçevesinde daha önce vizeyi kaldırdığı pek çok ülkeye, AB vize uyguladığı için, vize koymak zorunda kalacak. Bu ülkeler şöyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri