Arama sonuçlarınız

1. ortonkan

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) yaşanan olaylara ve bulunulan mekanlara göre özenle slogan bulunur :D patenti bana verdiğin için teşekkür Ömer abim :)

2. ortonkan

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) bunlar da inişin son bölümünden kareler...
  3. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) yağmur nedeniyle fotoğraf makinesi bozulacak diye tırstık, bu tırsma sırasında telefonu kaybediyorduk az kalsın... poşetinden sıyrılıp çıkan cep telefonumun durumunu yürüyüşteki arkadaşlarım...

4. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) eklediğim fotoğraflar fena değil gibi, ama sayı açısından maalesef yağmur nedeniyle az olmuş :(
  5. ortonkan

Gezenbilir İzmir ; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (07 Şubat 2010) reklamlarda kirlenmek güzeldir diyorlar ya, biz de ISLANMAK GÜZELDİR diyoruz :D

6. ortonkan

Gezenbilir İzmir ; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (07 Şubat 2010) ıslandık yine :D ama güzel ve keyifliydi :)

7. ortonkan

Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) :D :D :D google earth'ten bahsediyordum ben :)
  8. ortonkan

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Onkan Peynirci ben... İzmirliyim, şu anda askerlik görevini yerine getiren bir Diş Hekimi - Ortodontist'im... Çocukluğumdan beri babamla gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşlerine önce üniversite ardından da doktora nedeniyle uzun bir ara...
  9. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) öncelikle bu uygulamayı icadedene sonra da TezzMertek'e çok teşekkür :)

10. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) mustafacım sağol :) zirve olayına bu kadar takılma :D ıslansak da keyifli ve maceralıydı, dediğin gibi yemek bile yiyecek imkan olmadı... bundan sonraki yürüşlere de katılma konusunda inşallah devam diyoruz...

11. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Pınarbaşı - Rasathane - Kurutepe Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (07 Şubat 2010) ben de inşallah diyorum... cumartesi günkü iş yoğunluğumun yoruculuğuna bağlı katılma durumum :( gelemeyecek olursam, size iyi yürüyüşler şimdiden :)
  12. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) keyifli ve ıslak maceramızdaki tüm doğasever arkadaşlara selam olsun :) fotoğraf paylaşımınız için de teşekkür ayrıca hepinize ;)

13. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) eyvallah abi :)
  14. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) rica ederim... saygılar, selamlar...
  15. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) sizden de bekliyorum fotoları dostlar :)

16. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka4 - Yamanlar - Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (31 Ocak 2010) valla üşendiğimden Murat gibi açıklama yapamadım fotoğraflara :P
  17. ortonkan

Rehberlerimiz Murat ve Ömer Adil'in öncülüğünde gerçekleşen bol tırmanışlı ve ıslak yürüyüşten kareleri ilk ben paylaşayım dedim :)
  18. ortonkan

Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010) hepsi şahane :) ellerine sağlık, ha bir de bu kadar ufalttığına göre emeğine de sağlık...

19. ortonkan

Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010) her yürüyüş organizasyonuna katılmasam da birçoğunu kaçırmayacağım... görüşmek üzere :)
  20. ortonkan

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Narlıdere - Çatalkaya - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (17 Ocak 2010) bu güzel yürüyüşte olan herkese verdikleri keyifli sohbet ve birbirini kollamalar için; ömer ve murat'a da rehberlikleri için çooook teşekkür... fotoğrafların fotoroman gibi oluşu da hoş :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri