Arama sonuçlarınız

1. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Güncel ;D

2. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Teşekkür ederim. Kabin içi, Dodge 250/adaptasyonu... Ben aldığımda böyleydi... Fena da durmuyor doğrusu... :-) En kısa zamanda iç resim ekleyeyim... Size de iyi pazarlar
  3. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Çok teşekkür ederim. Ruhsatta 4 kişilik gözüküyor. Arka kısıma koltuk ilavesi yapılması gerekiyor... Ben böyle daha kullanışlı buluyorum...

4. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Çok teşekkürler Ama bırakın anahtarlık yapmayı, yorum yapan bile yok... İlginize çok çok teşekkürler... Değerli Arkadaşlar, Satılık olan aracıma GEZENBİLİR üyelerinin ilgi göstermemesi beni hakikaten üzüyor. Araç elbette sizin araçlarınız kadar alımlı değil. Zaten bende...
  5. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Güncel

6. vosmanius

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Merhaba Murat Bey, Öncelikle yorumunuza teşekkür ediyorum. Ben sıcak bir iklimde olduğumdan, ihtiyaç duymadım pencereye lakin haklısınız. Sanıyorum bir çözümü vardır.

7. vosmanius

Satılık - Özel Yapım Uyku Tulumu (-45 Derecelik)

Ynt: Satılık - Özel Yapım Uyku Tulumu (-45 Derecelik) Ben de bir konuda satılık ilanı verdiğimde, bu tedirginliği yaşadım doğrusu. Gerçi benim ilana bakan var, konuşan, teklif yapan, ilk ilan-ilk satış diyen, hayırlı satışlar dileyen yok. Herhalde benim de aylardan sonraki ilk gönderimin...
  8. vosmanius

Saman Balyası Kullanarak Yapılacak Ekolojik Ev

Ynt: Saman Balyası Kullanarak Yapılacak Ekolojik Ev Harika bir fikir. En kısa zamanda fotograflarla takip ederiz umarım. Kolaylıklar
  9. vosmanius

Satılık Willys

Merhaba, 1962 model fakat Wrangler görünümlü Jeep'imi satmak istiyorum. 2000cc. Ford motorlu, Mat siyah, Daha çok offroad kullanımı için tavsiye edebileceğim bir araç. kilometre bilgisi yok. Ama ben motorunu sıfırladım. Geçen kış. Sonrasında 2 kez offroad yapıldı... Lastikler düzgün. Fiyat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR