Arama sonuçlarınız

1. A

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Ceyhun bey silmeniz birkaç gün gecikmiş.hukukçu değilim onun için kusura bakmayın,merakımdan soruyorum 48 saat nöbetten sonra izin gününüzde silahla dolaşmaya mecburmusunuz? (üstelik yanınızda kız arkadaşınız...

2. A

Volkswagen Touareg

Ynt: Volkswagen Touareg affınıza sığınarak ben Toyotacıyım ,Carina 92,Camry 95 ,LC prado 03 ,kötü kullanıcı olduğum için Carina ve CAMRY ile kaza yaptım,bütün her ikisindende emniyet kemerim olduğu için,kapıyı açıp çıktım.Camry şu anda 350000 km de taş gibi,LC Prado 135000 km de taş gibi...
  3. A

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 2003 lc prado mu lpg çevirdim,stepneyi şu anda bagajda taşıyorum,stepne tampona monte ettirmek istiyorum,ilgilerinize şimdiden teşşekürler (asfaltta lcpradokullanandenizci)

4. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam Bağkur mütekadi (emeklisi),kimya mühendisiyim,2003 beri lc prado kullanıyorum,2001model denizciyim,2005 yılından beri pazar günleri yürüyüş grubumla yürüyüşlere çıkıyorum,bu arada hala çalışıyorum,İzmir de yaşamaktayım.grubunuzla gezgin korsan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR