Arama sonuçlarınız

1. B

Garden Camping - Selçuk

Ynt: Garden Camping - Selçuk Bu Cumartesi ve Pazar aksami Garden Camping'te kalmayi düsünüyoruz iki kisi. Internette bulabildigimiz numara sürekli mesgul ve 1 haftadir ariyorum günde birkac defa. 3 günlük tatil oldugu icin yer bulamama sorunuyla da karsilasmak istemiyorum. oralarda baska...

2. B

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? 2004'ten beri ben de bu üstteki modele bir benzerini kullanıyorum. ek olarak cımbız ve kürdan da var. hep yanımdadır. hatta bu sene ekim ayında neredeyse sırf bu çakıyı kullanarak fuarda stand kurdum :)
  3. B

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Cannibal Corpse Unirock'a geliyor. Bu sabah öğrendim ve çok sevindim. İlkini net hatırlamıyorum da :) Black Aggie - El Ocaso

4. B

Ilk Malzeme Listem

Ynt: Ilk Malzeme Listem verilen cevaplar icin cok ama cok tesekkür ederim.
  5. B

Levan Polka Loituma

Ynt: Levan Polka Loituma Things of Beauty (released in the United States in 1998) link: http://en.wikipedia.org/wiki/Loituma#Discography 1995'te de kaydedilmis (finlandiya'da yayinlanan tarih ayrica)

6. B

Levan Polka Loituma

Ynt: Levan Polka Loituma Loituma degil ki bu. Japon bi ablamiz elektronik müzik esliginde playback yapmis. loituma finlandiyali bi kantele grubudur ve 20 senedir aktiflerdir. sanirim bi cocuk bezi reklaminda kullanilmisti sarki, ondan sonra cok meshur oldu sarki tr'de. sarki 1998'de cikan...

7. B

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? hatesphere - preacher
  8. B

Ilk Malzeme Listem

Ynt: Ilk Malzeme Listem tesekkür ederim yorum icin. bu ayakkabi olayini pek anlamiyorum. gore-tex cok görüyorum. icabinda biraz daha fazla verebilirim tabi. ayakkabi'da 200'e kadar cikabilirim (belki de daha fazla :) ). marka veya özellik önerisinde bulunma sansiniz var mi acaba? Yürüyüs...
  9. B

Ilk Malzeme Listem

Ynt: Ilk Malzeme Listem 108 kere okunup hic cevap verilmedigine göre malzemeleri daha önce kullanmis olan yok sanirim. yine de zahmet edip okuyanlara tesekkür ederim.

10. B

Ilk Malzeme Listem

Cadir ve uyku tulumlari hakkinda forumda okuyabildigim her seyi okudum. Aklimca bir liste hazirladim kendime. basit yürüyüsler ve tek gece konaklamali turlar yapacagim bir süre. dag tirmanisi olmayacak. kar görmeyecem bile belki ama yagmuru bol bol hissedegimi düsünüyorum. Listeyi su sekilde...

11. B

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Mastic Scum - Unrestrained
  12. B

Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti

Ynt: Başarılı Olan İlk Türk Füzesi'nin Akibeti Türkiye'de bilime verilen önem (sadece bir örnek) Son birkac aydir deli gibi gezginlige takmis durumdayim. Agustos ayinda Chris McCandless hakkinda da kisa bir yazi yazmistim. 2007 yapimi filme esin kaynagi olan kitabini gecen hafta siparis ettim...

13. B

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? bilocate - pure wicked sins
  14. B

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? dark tranquillity - the mundane and the magic
  15. B

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Unna'yi inceledim de 100 cm yükseklik var sadece. Boyum 1,90. Cadirin icinde oturmak isterim yani. gerci rajd ve akto'nun yükseklikleri de 110 ve 120 cm. az önce yaptigim ölcüme göre düz zeminde oturdum mu 97 cm gibi bir sey oluyorum. bunun daha mati filan olacak. 115 cm...

16. B

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi http://www.transashop.ch/details.php?lang=de&id=D050044200119 ve http://www.transashop.ch/details.php?lang=de&id=D050044200282 diye iki tane bana uygun cadir buldum isvicre'de. birincisi daha uygun gibi, zira 70-80 litrelik bir cantam olacak. yakinda uyku tulumu-mat ve sirt...
  17. B

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Cevabin icin tesekkür ederim. farkli görüsler de alabilirsem memnun olurum. vaude'ler 700-750 lira gibi bir seyler buldum. almanya'da filan daha ucuza alma sansim var büyük ihtimalle 300 € civari bir fiyata.
  18. B

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Uzun zamandir bir sey yazilmamis buraya, umarim gözden kacmaz :) önümüzdeki dönemde baslayacagim gezilerim icin cadir bakiyorum. 4 mevsim olmasini istiyorum. Tek basina gezecem. 1-2 sene kücük geziler planliyorum ama sonrasinda uzun bir süre yollarda kalmak planim. tipiye...

19. B

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Özellikle kazanmasini istedigim bir takim yok. Farkli sampiyonlar ciksin isterim her zaman. ama özellikle kazanmasini istemedigim bir takim var: fenerbahce. gerisi cok da önemli degil. takip etmiyorum zaten futbolu.
  20. B

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Yasin Aksahin 0 (-) Istanbul/Kocaeli/Sakarya 3 sehirde de yasadim. Bircok kez kan da verdim, vermeye de devam edecegim. 0533 223 12 96

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR