Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)
Gidipte katılamadığım bu yürüyüş için çok üzgünüm. Daha önce buraları görmüştüm fotağraflar daha güzel göründü bana. Ömer bey elinize sağlık hepsi çok güzel . Başka yürüyüşlerde beraber olmak...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)
mustaf'cım Hastalanmışsın çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. fotağraftaki bakışımı bende beğenmedim ama dediğin şeyi hiç düşünmediğimi söyleyebilirim. yorğunluktandır sanırım...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (08 Kasım 2009)
Murat bey yazınız beni motife etti. teşekkür ederim. Ömer beyinde sözünü ettiği tilkiyi gurubun zirveye çıkarken onları beklemekte olduğum zirvenin eteklerinde karşı tepenin yamacında gördüm...
Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü
8.kasım izmir pınarbaşı kurutepe yürüyüş sonrası izlenimler. Gurubumuz 8 kişiydi 1yılık ardan sonra ilk uzun yürüyüşüm. Limitlerimi sonuna kadar zorladım. Guruptaki arkadaşların hoşgörüsü ve anlayışı...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben A KALENDER
Doğada olmak güzellikleri keşfetmet en büyük tutkum.
sitresi ve tekdüze bir yaşantıyı ardında bırakarak güzellikleri temiz havayı ve huzuru buluyorum. doğa benim her şeyim. :