Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım
Benim atis için kullandıgım tüfegim akkar churcıll saglam dengeli bir tufek daha cok trap atısı yaptıgımdan dolayı 76cm namlu kullanıyorum .En onemli olan şey ise fabrika silahın arkasında tam duruş saglıyor .Her turlu konuda yardımcı oluyorlar.
Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?
evet abi ben o aracı aldım.grand +yüksetme ve diger olaylar beni üzecekti bende hazır olanı aldım .Ufak tefek hareketlerle istedigim gibi olacak insaallah
sagol kardeşim plaka yakısmıs kenardan da olsa V6 Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin .Bende grand alamadım yapılı bir v6 aldım V6 dostluguna devam
Ynt: 2.0 v6 yakıt hakkında endişe
Bende oguz abiye katılırım 1998 v6 otamatik vitara sahibiyim benzinde hic tecrubem olmadı yalınız lpg olarak duzenlı olcum icindeyim bu haftaya kadar km 400 krs dusmuyordu ama arabada bir sorun vardı.Ara tara bobinler tırt olmus yarısı calısır durumda yarısı...
oguz1134 oguz1134
E-Posta
« Yanıtla #17 : 05 Kasım 2010, 19:32:22 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı
nick senesi model isim soy isim Vilayet semt...
Ynt: Bu da benim Suzuki'm V6 2.0
selamlar yenilikler guzel olmus port bagaj icin sizden yardım bekliyorum m tasarım cok iyi aynı renk bende de bir canavar mevcut bol camurlu gunler