Arama sonuçlarınız

1. T

Acil Arkadaşlar Grand Vitara Sağ Arka Stop Bulamıyorum

Arkadaşlar kahramanmaraşta yaşıyorum buralarda suzuki parçası namına bir şey yok istanbulda ankarada bana sol arka stop lazım 2004 suzuki grand vitara yardımcı olurmusunuzu orta kasa 2.0

2. T

2004 grand vitara cam rüzgarlığı bulamıyorum lütfen yardımlarınızı rica ediyorum

Ynt: 2004 grand vitara cam rüzgarlığı bulamıyorum lütfen yardımlarınızı rica ediyorum Gökhan bey ilginiz içn tşkler şimdi saygılı oto ile görüştüm ancak bana fiyatı bayağı tuzlu geldi 2004 cam rüzgarlığı için 250 lira çok değilmi sizce de?
  3. T

2004 grand vitara cam rüzgarlığı bulamıyorum lütfen yardımlarınızı rica ediyorum

Merhabalar 2004 model 5 kapı sızıki grand vitara aracıma cam rüzgarlığı arıyorum. Ancak bir türlü bulamadım Kahramanmaraşta yaşıyorum buradaki aksesuarcılarda yok. Elif tuning ve gitti gidiyordakilerin hepsine sordum onlarda da yok. Bana bilen alan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

4. T

Insignia Parrot MKi9200 montajı

Ynt: Insignia Parrot MKi9200 montajı her tür araca olabiliyor mu bu cihaz yoksa bir bağlantı kitine sahip mi olamsı gerekiyor aracın.
  5. T

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 344 ÇAĞRI ÖZTÜRK -- Grand Vitara 2004 Kahramanmaraş

6. T

SUZUKI GRAND VİTARA 2.0 OTOMATİK HAKKINDA

Ynt: SUZUKI GRAND VİTARA 2.0 OTOMATİK HAKKINDA araç 2004 model bu araçta difransiyel kilidi yok buna difransiyel kilidi taksan sürekli difransiyel kilidinde mi gidiyor yoksa istediğimiz zaman çıkarabiliyormuyuz.

7. T

Ynt: SUZUKI GRAND VİTARA 2.0 OTOMATİK HAKKINDA Kesinlikle haklısınız galiba ben biraz zemine dikkat etmeden girdim zemin üstü donmuşkar vardı sertti rampa olmasına rağmen çıkarken problem yoktu düzlüğe gelince durduk ve kaldık altıda donmuş tuz gibi kardı daha öğreneceğimiz çok şey var :)
  8. T

Ynt: SUZUKI GRAND VİTARA 2.0 OTOMATİK HAKKINDA Sayın Üstadlarım tşkler bilgiler için anladığım kadarıyla öyle üzerine modifiye yapmadan fazla kar çamurla oynamayacaz demekki :) şuan araçta 235 65 16 dunlop at lastik var.
  9. T

Merhabalar, forumu yaklaşık 3-4 saattir geziyorum ve okuyabildiğim kadarıyla grand vitara gördüğüm tüm yazıları okudum.Benim bir kaç merak ettiğim bu araçla ilgili husus var.Ancak ben ilk kez 4*4 kullanan biriyim arazi konusunda çok acemiyim 2 kez karda kalmamın nedeni de bu sanırım :) 1) Bu...

10. T

vitara otomatik mi yoksa manuel mi???

Ynt: vitara otomatik mi yoksa manuel mi??? otomatik 2.0 2004 gv sahibiyim kesinlikle otomatik çok daha avantajlı.

11. T

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 344....MERHABALAR, foruma yeni katıldım. 3aydır 2004 2.0 grand vitara otomatik sahibiyim. Forumdaki tüm paylaşımlar için tşkler....
  12. T

2004 vitaraların fiyatları nelerdir??

Ynt: 2004 vitaraların fiyatları nelerdir?? bende bir tane satıklık var ancak fiyatlar stabil değil ben 29.500 istiyorum. 24000 - 35000 kadar araç var incelemek lazım temiz mi şanzıman v.s v.s

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri