Arama sonuçlarınız

1. aviator737

Jimny de titresim mi var ?

herkese selamlar, jimny kullanicilarina bir sorum olucak. birinci viteste 3000-4000 devir arasinda bir titresim hissediyor musunuz? arka lastikler traktor tekerinin iz biraktigi topraktan gidermis gibi tikirdiyor sanirim. cok kisa bi devir araliginda oluyo. acaba debriyaj balatasinda bi sorun...

2. aviator737

Suzuki Jimny İçin Lastik Önerisi

Ynt: Suzuki Jimny İçin Lastik Önerisi selamlar alper. jimny yle ilgili bisiler sorup rahatsiz etmek icin sizi ekledim hotmail den gecenlerde. ama gormediniz sanirim. neyse yakalamisken burdan soriyim:) benim jimny yaklasik 1000 km de, tam 105 km hizda cok hafif gaza bastigimda sag arkadan bi...
  3. aviator737

Ynt: Suzuki Jimny İçin Lastik Önerisi merhaba.. bfg 215 75 15 ler herhangi bir modifiye yapilmadan jimny e takilabilio diye okudum yabanci birkac forumda..ama ayni lastik icin yukseltme veya tampondan kesme yapilmasi lazim diyen de var karar veremedim.. benim de secimim bfg, dueller A/T ya da...

4. aviator737

Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi eyvallah cok tesekkurler. ben yaptirmaya karar verince temasa gecerim . samsun a en yakin zamanda bi gezi yapmayi dusunuyorum balik avi icin . hem de karadenizi merak ediyorum . 2-3 ay sonra katilabilirim gezilere. umarim gorusuruz
  5. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi tum iyi dilekler icin tesekkurler arkadaslar..hepimiz guzel gunlerde bol bol camurlu gunlerde kullanalim. jimny ile ilgili yorumlarin hepsini okudum . almadan once bol bol hatta:) elektrik motorunun korunmasi gerektigini biliorum ama istanbula gelince...

6. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi tum iyi dilekler icin tesekkur ederim. hep beraber guzel gunlerde kullanalim. aslinda arazi icin biraz beklemek iyi olabilirdi ama motoru cok zorlamadik.

7. aviator737

Herkese selamlar.. Jimny ye `direk takilabilecek A/T veya M/T lastikler hangileri acaba ? yukseltme kiti vs kullanmadan yani. Farkli lastikler kullanan varsa yakit tuketimi kac civarinda oluyor ? simdiden tesekkurler
  8. aviator737

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...
  9. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi tesekurler eyvallah. bol bol camurlu gunler hepimizin olsun . hosbuldum bu arada. ben de performansina cok sasirdim.. yok artik dedim bazi yerlerde. nette gordugum resimlere inanasim gelmiyodu cogu zaman ama gercekten alet yapabilio bunlari. :) cekici...

10. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi tesekkurler hep beraber..

11. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi
  12. aviator737

Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi

13. aviator737

Herkese selamlar... Bugun sabah bayiden aldigim jimny le aksamuzeri ilk arazi denemesine ciktik. ( Sertan "yerbezi" nin Vitara ile beraber:) ) yerbezi `nin vitara da binek araba lastigi olmasina ragmen camur gecislerinde banamisin demedi' sadece donus yolunda camura batti ve benim jimny...
  14. aviator737

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar... uzun suredir takip ettigim siteye sonunda katildim: ) bugun yeni jimny mi de aldim . umarim etkinliklerde gorusuruz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri