Arama sonuçlarınız

1. T

BJ 70 Nerden Nereye ??

Ynt: BJ 70 Nerden Nereye ?? BJ 70 lerin fiyatları ne civardadır?Diesel düz 3500cc motor dan başka versiyon var mıdır?MKE den çıkma gibi hurda muamalesi görüp satıldığı yerler varmıdır?Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

2. T

Özel Harekat Defenderleri

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Araç benzinli dediğiniz gibi dieseli olsa çok iyi olur ama özel harekattan çıkanlar hepsi şu an için benzinli.Ben zaten araç alım satım işi yapıyorum genelde defender ları aldığımız ilde satarız hiç Ankara ya kadar taşımayız.Bu araç 12-14 bandında satılır.
  3. T

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Geçen ay sanıyorum türk telekomdan araçlar satışa çıktı.98 model 3.0tdi dieseller 26-28 aralığından satışa çıktı.Zaten çok ta yükselmedi 1-2 lira üzerine tamirciler aldı.Araçlar değişik illerde dağınık olduğu için ve fiyatlama tek tek yapıldığı için ben...

4. T

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Uploaded with ImageShack.us Satsam mı toplasam mı bilemedim
  5. T

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Benim elimde şu an 1 adet var yürür çalışır vaziyette...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri