Arama sonuçlarınız

1. F

Çıplak Defender

Ynt: Çıplak Defender elindeki malzemeleri fotoğraf olarak gösterebilirmisin bir kaç malzeme eksiğimiz varda görüp satın alabilirim

2. F

Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( motor değişimi konusunda 1 sene gibi bir zaman beklemeyi düşünüyorum. belki motor değiştirmeden aracı değiştiririm zannediyorum.
  3. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( motorda sekman enjektör vs değişince bir canlanma oldu acaba daha neler yapabilirim diye düşünmeye başladı. Satmıyoruz :)

4. F

Defender İle Transporter T5 Takas ?

87 defenderımızla transporter t5 ile takas yapmak istiyorlar. Sizce nasıl olur? Artıları ve eksileri neler olabilir ?
  5. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( şimdilik motor değiştirmiyoruz ufak tefek bakımları yaptırdıktan sonra dış görünüşe önem vereceğiz tabi ki o arada da ses izolasyonunuda yaptıracağım ilgilenenlere teşekkür ederim :)

6. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( şu T.S.E olayını bir araştırayım. Sonra neler yapacağımıza bir bakayım.

7. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( Reha Bey, 200TDI 300TDI veya puma motor mu ? Şimdiden teşekkürler.
  8. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( E tabiki nerede en uygun en temizi varsa oradan motor seçeceğim :)
  9. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( Bir ara Beşikdüzü'ne dolmuş durağına bir geleyim bakalım nereye yönlendirecekler. Birde çok maliyetli olur mu ?

10. F

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( evet araç 2.5 düz dizel puma motor falan söyleniyor kafam allak bullak oldu babamı nasıl ikna edicem bilemiyorum.

11. F

Yeni aldığımız 87 model defender 110 aracımızın motor sesi çok fazla geliyor ve sanki araç çok sağır gibime geldi neler yapabilirim yoksa babam 2 güne kalmaz aracı satacak. :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri