Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(
motor değişimi konusunda 1 sene gibi bir zaman beklemeyi düşünüyorum. belki motor değiştirmeden aracı değiştiririm zannediyorum.
motorda sekman enjektör vs değişince bir canlanma oldu acaba daha neler yapabilirim diye düşünmeye başladı. Satmıyoruz :)
şimdilik motor değiştirmiyoruz ufak tefek bakımları yaptırdıktan sonra dış görünüşe önem vereceğiz tabi ki o arada da ses izolasyonunuda yaptıracağım ilgilenenlere teşekkür ederim :)
Bir ara Beşikdüzü'ne dolmuş durağına bir geleyim bakalım nereye yönlendirecekler. Birde çok maliyetli olur mu ?
evet araç 2.5 düz dizel puma motor falan söyleniyor kafam allak bullak oldu babamı nasıl ikna edicem bilemiyorum.
Yeni aldığımız 87 model defender 110 aracımızın motor sesi çok fazla geliyor ve sanki araç çok sağır gibime geldi neler yapabilirim yoksa babam 2 güne kalmaz aracı satacak. :(