Arama sonuçlarınız

1. T

Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network )

teşekkürler bilgileriniz için... TA4AMH 73,ler..........

2. T

Cep Telefonu İle 8 Adet Röle Uzaktan Kontrol Dtmf

2 li 3 lü veya 4 lü işime yaramıyor... sardece tek röleli dtmf varsa gönder...
  3. T

Cep Telefonu İle 8 Adet Röle Uzaktan Kontrol Dtmf

ustam bana tek röle ile aç kapa dtmf lazım... elinde varsa beni ara... 0-535-9318333... TA4AMH..............

4. T

Baofeng Uv-82 8 Watt Dual Band Yardim

teşekkürler.....
  5. T

ivedi yardımlarınızı bekliyorum...

6. T

Sayın amatör dostlarım nasılsınız... bu telsizin sesi çok tiz çıkıyor... biraz bas olması lazım... modifiye etmem lazım.yardımcı olurmusunuz?

7. T

23 Cm Atv Hazır Kit

Ynt: 23 Cm Atv Hazır Kit teşekkür ederim... bir arkadaşım 5.8 ghz tavsiye etti... bi araştırma yaptım ama kapalı alanda bi işe yaramadığını öğrendim... 1200-1300 ghz kapalı alandada çalışıyor... halen arayış içerisindeyim... teşekkürler...
  8. T

23 Cm Atv Hazır Kit

Ynt: 23 Cm Atv Hazır Kit pll kontrollü 23 cm hazır kite acilen ihtiyacım var... sayın ilgili amatör arkadaşlara duyurulur... bilmiyenler için söylüyorum,1200-1300 mhz arası çalışır...
  9. T

23 Cm Atv Hazır Kit

23 cm atv hazır kit lazım... ses ve görüntü aktarımı için... en az 250 mw çıkışlı olması lazım... ilgilenen ilgilenmeyen her amatöre teşekkürler....................

10. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d tarafımca satın alındı... ayrıca bi soru sordum dönülmedi... dönerseniz memnun olurum...

11. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d Tamam kardeş... gg üzerinden veya sahibinden üzerinden aç... komisyonu paylaşalım.... teşekkür ederim........
  12. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d tamam kardeş... kredi kartına 3 taksit get açabilirsin... ama sizden ricam aynı fiyat üzerinden açarsanız memnun olurum... maddi sıkıntıdayımda... anlayacağınızı umut ediyorum... saygılarımla... TA4AMH 73 LER...........

13. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d Kardeş ben alacam... kk ile nasıl alacam?
  14. T

Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln Siz bu İŞİN Pirisiniz... En kısa SÜREDE sana da dönecem sayın arkadaşım...
  15. T

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM... en kısa sürede sana dönecem... ama o fiyat biraz tuzlu gelir bana...

16. T

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln ARAYIŞA DEVAM...
  17. T

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln Teşekkürler sayın arkadaşım... Cevabını İvedi bekliyorum... 73 ler...
  18. T

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln ArAyIşA DeVaM

19. T

TEMİZ OLUP TAMİR GÖRMEMİŞ ORJİNAL PRESİDENT LİNCOLN ALINACAKTIR... YANINDA KALİTELİ ÇATI ANTENİDE ALINACAKTIR... AMATÖRE YAKIŞIR ŞEKİLDE TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM... 0-535-9318333 TA4AMH
  20. T

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni ozançağman hocam elinde midland alan42 telsizlerden hala varmı? 2 adet almayı düşünüyorum da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri