Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan aldı beyefendi. İnsanlar ne yapsın davetiye kotası dolcukça yeni link gönderdiler, iyi niyetten başka bir durum yok ortada. Bir şekilde alabilen aldı. 60 TL’ye bilet alabilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen sene iki farklı hall arasında tek davetiyeyle geçebiliyordunuz. Yani ikisi için de geçerli olması gerekiyor, eğer geçen seneden farklı bir uygulama yapmadılarsa.
Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Fakat belli bir kilometreden sonra problem yapıyor olmasına anlamlandıramadım, ne gibi sıkıntılar çıkartır?
Amerikandan Defender’a yazmamın sebebi buydu aslında :) 5.2 v8 sahibi olarak masrafı iyi bilirim [emoji28] şuan sahip olduğum araca göre kıyas yapmak istiyorum biraz da
Selam arkadaşlar,
Faal olarak bir 97 Grand Cherokee ZJ kullanıcısıyım, şu sıralar ilanda bir Defender dikkatimi çekti. Fotoğrafı ekliyorum, aracı tanıyan olursa da ayrı yorum yapabilirse sevinirim. Bir amerikan kullanıcısı olarak Defender'a geçmemin olumlu/olumsuz yönleri ne olur kullananlara...
Arka kırılan aks aldığım zamandan beri kaynaklı aksmış haberim yoktu ondan dolayı kırılmış, dana 44 var arkada fazla sorun olucağını sanmıyorum, artık tekrar kırılırsa dana 60 [emoji851]
Aks kırıldığı zaman çok yüksek ihtimal sadece aks değil ona bağlı çeşitli parçaların da değişmesi gerekebiliyor. Ortalama 2.000 TL’yi gözden çıkarmayı planlamak hayal kırıklığına uğrama ihtimalinizi düşük seviyede tutacaktır. :)