Arama sonuçlarınız

1. B

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz ama gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz. Söylediğiniz şeyleri yapmak için ihtiyaç duyacağınız şeyleri kazanmak bir ömür ister. Nasuh Mahruki gibi bir dağcı olmak için çok çetin mücadaleler gerekir. Annen depremde ölse bile sen başkasının bir yakınını...

2. B

İlk Kamp Deneyimim

Yolculuk cuma günü Sarıyeri sadece google earthden inceleyen iki gencin bisikletlerine atlayıp bugün keşif yapalım yarın da kamp kurarız demesiyle başlar. Cuma günü bir dostumla 40 km ye yakın bisiklet sürdük ve kısırkaya adlı köyde kamp yapmaya karar verdik. Yolculuk sırasında farkettiğim bazı...
  3. B

Makalu Emotion Uyku Tulumu -22

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 yok vallahi hiç bakmadım evolite markalı çadırlara bu arada sadece ürünler hakkında fazla araştırma yaptığımdan ve gezip gördüğümden biliyorum çok daha bilgili insanlar vardır forumda eminim. Ama bana soracak olursan kullanıcı yorumları artı sizin ürünü görüp...

4. B

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 Ben kendim için çadır bakarken bayağı yüzsüzlük yapıp çadırları kurdurdum. Falcona 2 kişi artı eşyaları fazla gelir diye düşünüyorum ama sizde kurdurup bakın bana küçük gelen size normal gelebilir.
  5. B

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 ikisi de gerçekten iyi ürünler ben seçecek olsam boyutuna bakıp seçerdim ama şunu söyleyeyim falcon 2 kişilik değil :)

6. B

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 zaten husky alabilecek durumunuz varsa hiç bakmayın bile yüzüne :)

7. B

Doğum Günü Hediyesi Gerberler:)

Ynt: Doğum Günü Hediyesi Gerberler:) Evet uyku tulumu ve çadırımı da aldım yarın Sarıyerdeki köylerden birine çıkmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi beklerim :)
  8. B

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 Makalu huskynin ürünlerini kopyalayan bir marka kalitesi konusunda yaptığım araştırmalarda ve sorduğum insanlarda bulduğum cevap genellikle aynı kalitede olduğuydu. Kullanıcı yorumları da genellikle olumlu ama sizin de kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye...
  9. B

Yeni Üyenin Konu Açması

Ynt: Yeni Üyenin Konu Açması Ben de yeni bir üye olmama rağmen size katılıyorum

10. B

Ynt: Doğum Günü Hediyesi Gerberler:) Evden atılalı çok oldu zaten :) Sadece paylaşayım dedim bırakın reklam yapmayı belki bahsettiğim ürünler hakkında bilgi verilir demiştim zira çok aşina değilim bu işlere öğrenmeye çalışıyorum :)

11. B

Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim güzel insanlar.Ben boramı alsam gerber mi alsam derken istediğimin çok daha fazlası hediye olarak geldi:).Sevgilim bana şu iki güzel ürünü hediye etti amerikadan getirtmiş arkadaşıyla...
  12. B

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! indirimler hala geçerli mi?

13. B

Çakı ve Bıçak Seçimi

Merhaba ben şunu merak etmekteyim doğada yaşama meraklı biriyim ve bu yaz çadırımı ve bilimum malzemelerimi alıp türkiyenin bazı yerlerinde köylere yakın yerlerde doğada yaşamak istiyorum yıllardır. Merakı olan ama tecrübesi olmayan bir bireyim siz tecrübesi olan insanlar için bir sorum var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri