Arama sonuçlarınız

1. sefer67

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

bütün arkadaşlar davetlidir bu etkinlik Adapazarı offroad club'ü tarafından düzenlenmektedir. Saygılarımla http://www.sosder.net

2. sefer67

Daihatsu Feroza

Ynt: Daihatsu Feroza aracı merak ettim duruyorsa resimlerinden koymanız mümkünmü bendede 96 var
  3. sefer67

Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon

Ynt: Satılık Daihatsu Feroza Vinçli Tampon vincin markasını yazamısınız eğer t-max ise o zaten yenisi 600 lira fiyatını araştırıp birdaha yazarsan sevinirim almayı düşünüyorum

4. sefer67

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) ama arakadaşlar işte sorun boluda diyor biz söyleyince bize kızıyorlar bende eminim bolu offroad klubü olarak herşeyi yapacağınıza ama başkalarıda bilse yapılacakları zonguldaktanda sizlere destek vr bu...
  5. sefer67

Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) arkadaşlar ağlıyacam ama lütfen daha fazla sulandırmayın ağzımı bak bisikletle gelecem hee içim içime sığmıyo

6. sefer67

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) aracım yürümüyor malesef şimdiden sizinm heycanınızı yaşıyorum size bol eğlenceler ankarada olsaydım atlardım birinizin bagajına amaa olsun gezenbilirin ekşını bitmez bidahaki buluşmada kesin oradayım herkezle tek tek...

7. sefer67

Acil Feroza Sx 96 Model Auto Ön Porya ve Kilidi Lazım

Ynt: Acil Feroza Sx 96 Model Auto Ön Porya ve Kilidi Lazım aslında benim kilidin tırnağı kırık onu bile bulsam alacam poryaya oturan tırnak frezeler okadar önemli değil
  8. sefer67

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008) Bende gelmeyi çok istiyordum ama malesef daha bugün netleşti parçası aracımı porye kilidi kırık haftaya kaldı inşallah bidakine buluşuruz
  9. sefer67

Acil Feroza Sx 96 Model Auto Ön Porya ve Kilidi Lazım

PORYE KİLİDİM KIRILIDI ÇIKMASINI ARIYORUM VEYA DAHA UYGUN VEREBİLEN VARSA "0" ONUDA ALABİLİRİM

10. sefer67

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) yaa bunu tartışma olark değilde ozmn açıklama olar soruyorum kırdıysam şimdiden özür niye pamukova ozmn başkada altarnetyif yerlere baktınızmı

11. sefer67

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) ben de biliyorum boluda ki sorunu ben illada boluda olsun yazmadım okuduysanız sadece ortak biyer olsun dedim boluyu örnek verdim
  12. sefer67

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) biliyorum bizim ekibin çeyreği ordaydı bizim burada oldukça merka var ben ferozacıyım ve bnim gibi ferozadan 10 taneden fazla vr

13. sefer67

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) ben bu güzel buluşmaya katılamadım sebe ise çok uzak ben zonguldaktayım orası biraz taraflı olmuş isoff kendine yakın yeri seçmiş bence daha ortak bi nokta olmalı bolu en idalbiyerdi oyüzden kalabalık oluyor herkes...
  14. sefer67

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) slm ben sefer aranıza zonguldaktan katıldım doğayı ve doğa sprolarını seviyorum aracım 1996 model feroza sx
  15. sefer67

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben sefer zonguldaklıyım işimbilgisayarlarla boğuşmak ama offroada bayılıyorum 1yıllık 96 feroza sx ile evliliğim vr çok güzel bi duygu..

16. sefer67

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım slm arkadaşlar bana çoook aciil ama çook aciil porya kilidi lazım otomatik feroza için elinde çıkma olan veya satan birini tanıyan varsa yazabilirmi (manuelde olabilir takım)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri