Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)
ama arakadaşlar işte sorun boluda diyor biz söyleyince bize kızıyorlar bende eminim bolu offroad klubü olarak herşeyi yapacağınıza ama başkalarıda bilse yapılacakları zonguldaktanda sizlere destek vr bu...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)
arkadaşlar ağlıyacam ama lütfen daha fazla sulandırmayın ağzımı bak bisikletle gelecem hee içim içime sığmıyo
aracım yürümüyor malesef şimdiden sizinm heycanınızı yaşıyorum size bol eğlenceler ankarada olsaydım atlardım birinizin bagajına amaa olsun gezenbilirin ekşını bitmez bidahaki buluşmada kesin oradayım herkezle tek tek...
Ynt: Acil Feroza Sx 96 Model Auto Ön Porya ve Kilidi Lazım
aslında benim kilidin tırnağı kırık onu bile bulsam alacam poryaya oturan tırnak frezeler okadar önemli değil
Bende gelmeyi çok istiyordum ama malesef daha bugün netleşti parçası aracımı porye kilidi kırık haftaya kaldı inşallah bidakine buluşuruz
yaa bunu tartışma olark değilde ozmn açıklama olar soruyorum kırdıysam şimdiden özür niye pamukova ozmn başkada altarnetyif yerlere baktınızmı
ben de biliyorum boluda ki sorunu ben illada boluda olsun yazmadım okuduysanız sadece ortak biyer olsun dedim boluyu örnek verdim
biliyorum bizim ekibin çeyreği ordaydı bizim burada oldukça merka var ben ferozacıyım ve bnim gibi ferozadan 10 taneden fazla vr
ben bu güzel buluşmaya katılamadım sebe ise çok uzak ben zonguldaktayım orası biraz taraflı olmuş isoff kendine yakın yeri seçmiş bence daha ortak bi nokta olmalı bolu en idalbiyerdi oyüzden kalabalık oluyor herkes...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
slm ben sefer zonguldaklıyım işimbilgisayarlarla boğuşmak ama offroada bayılıyorum 1yıllık 96 feroza sx ile evliliğim vr çok güzel bi duygu..
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım
slm arkadaşlar bana çoook aciil ama çook aciil porya kilidi lazım otomatik feroza için elinde çıkma olan veya satan birini tanıyan varsa yazabilirmi (manuelde olabilir takım)