Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda akü 13,5 ağzına kadar dolu yani. Buzdolabı çalışıyor sıkıntısız ancak ekran açıldığı gibi kapanıyor. Bu ne dengesizliktir anlayamıyorum. Oto tamircileri bu olayı çözer mi?
Merhaba. Karavanımda güneş enerjisi ile dolan 110 mah akü kompresörlü dolap ve 12v Bluetooth ekran var. Soru şu: dolabı açtığımda 2 saniye sonra durup soğutmuyor. Tekrar çalışmak istiyor ancak yine çalışmıyor. Ekran da enerji verdiğimde baştan bir açılıp anında kapanıyor. Akü değeri mppt de 12.7...
Merhaba, Uncle memnuniyetiniz devam ediyor mu? Diğer çekme karavanlar ile karşılaştırma fırsatı bulabilidiniz mi? Fiyatını hak ediyor mu gerçekten. En önemlisi bence bir karavanda tabiiki yalıtım. Sanırım bu konuda öne çıkıyor diyebilir miyiz?
Merhaba, Uncle'dan memnun kaldınız mı? Fiyatı biraz pahalı gibi, bu fiyatı hak etmek için ne yaptı sizce? Diğer üreticilerin karavanları ile karşılaştırdınız mı?
Piyasada çok aradım bulamadım. Tente için yapılmış o yandaki kanallardan (6mm sanırım) geçmeli basit bir tente arıyorum. Önerisi olan veya yapabilecek olan varsa lütfen yazsın.