Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler duşakabin tamam. İmkanlara göre bir şeyler düşünülebilir. Su ısıtıcısı işini ne yapacağız? Ben minik bir elektrikli şofben düşünüyorum. Öyle bir model bile bulamadım ama öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar, ben minik elektrikli bir şofben düşünüyorum. Su ısıtıcım yok. Baharda banyoya girip başımı nasıl yıkarım kara kara düşünüyorum. Öneriniz varsa lütfen alabilir miyim?
Arkadaşlar, ben küçük elektrikli bir şofben düşünüyorum. Tamam 220V olsun ama watt'ları çok yüksek geliyor. Elektrikli şofben öneriniz varsa lütfen alabilir miyim?
Çözüm bekleyen en acil sorunumuzun hele de çekme karavanlar için, her yıl muayene zorunluluğu olduğunu düşünüyorum. Federasyonumuzun konuyla ilgili daha fazla bastırmasını ve ilgili haberleri bekliyoruz.
Ücretli kamping alanları dışında doğanın sakın sakin tadını çıkarabileceğimiz özgür alanların daha fazla paylaşılması dileklerimle, ben de teşekkür ederim.
Arkadaşlar, ücretli kamp alanlarında karavan denilen özgürlüğü hapsetmek istemeyen, hatta bu tıkış tıkış alanları benim gibi sevmeyen arkadaşlar, tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar, ben Sedat DANACI.
Eğitimci, yazar, gezmeyi seven, doğasever, Okçu, akut ve afad gönüllüsü ve karavancılık aday adayıyım :) Bilgi deryası forum için admine teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, aranızda en acemi benim sanırım. 750kg üzeri O2 belgeli Ortiz çekme karavanımı teslim almama az kaldı. Bu arada çeki demiri ve BE ehliyet işlemlerim de tamamlanmak üzere. Aklıma takılan bir konu var. Çeki demiri ruhsata işlendikten sonra şu ibareyi okudum: Araç net...