Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk 2

Ynt: Dağlara Misafir Olduk 2 akşam üzeri hava soğuyunca misafirliği de kısa kestik

2. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk 2

Ynt: Dağlara Misafir Olduk 2 .
  3. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk 2

Ynt: Dağlara Misafir Olduk 2 yazın büyük oranda kuruyan bu göller kar sularıyla dolmuş ve bir çok kuş türüne de ev sahipliği yapmakta

4. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk 2

sezonun açılış gezisini, bulunmaktan her zaman mutlu olduğum demirli dağı eteklerinde gerçekleştirdim .ileri zamanda da 1 gecelik kamp yapmayı planlıyorum.
  5. hasandivriği

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... merhabalar erkenci kar çiçekleri gibi bir gezi olmuş. kısmet olursa haziran sonuna doğru samsun-amasra aras gezi planlıyorum,aynı yolu tersten katedeceğim mutlu günler dilerim

6. hasandivriği

Lada Niva 4x4 2008 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 4x4 2008 Modifikasyon merhaba ellerinize sağlık yine bir niva yı şaha kaldırmışsınız .yeni sinyal lambalarından bana gönderebilir misiniz .detayları mail adresime gönderirseniz sevinirim . hasanyilmaz530@gmail.com

7. hasandivriği

Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı

Ynt: Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı Haşmet bey gezi yeriniz ve paylaşımlar çok güzel ,çevrede temiz görünüyor ,bizim buralar henüz kış sayılır ama oralara bahar gelmiş selamlar
  8. hasandivriği

2010 Model Lada Niva

Ynt: 2010 Model Lada Niva merhabalar 2010 model için yüksek bir km. ama arazide çok zorlanmamışsa ve kaporta iyi ise 18-22 arası alınabilir derim.naçizane fikrim budur ben 2011 modeli 2012 de 22.5 almıştım 52000de idi
  9. hasandivriği

Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :)

Ynt: Yeni Hobi Aracımız 4x4 Kendimiz Yaptık :) hayalimdekini siz yapmışsınız elinize sağlık kolay gelsin

10. hasandivriği

Gülyalı Doğa Sporları Kulübü

Ynt: Gülyalı Doğa Sporları Kulübü hayırlı ve başarılı olmasını dilerim.bu yaz karadeniz gezimde bir gece plajda kamp yapmıştım ,çok sevecen ve yardımseversiniz teşekkür ederim.

11. hasandivriği

Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ?

Ynt: Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ? merhabalar Burak bey bende aynı işlemi yapacağım bulduğum en mantıklı yer şimdilik burası . kolay gelsin
  12. hasandivriği

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haldun bey merhabalar tek başına kamp konusunda aynı fikirdeyim. bende birçok kez yalnız kamp yaptım hiç sorun yaşamadım.fotolar çok güzel,elinize sağlık.

13. hasandivriği

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping yazın yapmayı planladığım gezi güzergahına ekledim.Orta anadolu da böyle bir kampingin olması güzel.
  14. hasandivriği

Lada Niva Su Problemi

Ynt: Lada Niva Su Problemi merhabalar Tevfik bey bahsettiğiniz noktalar benim 95 model nivada da su sızdıran yerlerdi.özellikle akünün bulunduğu çukur yer ,akunun asit vb. sızıntısından dolayı ilk çürüyen yer.akünün altına 0,5mm iki ade tplastik çubuk yerleştirirseniz orada nem ve birikinti...
  15. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk -1

Ynt: Dağlara Misafir Olduk -1 sayın İlhan bey geç cevap için özür dilerim.çekme karavanla çıkılabilecek yol yok,rakım 1900mt. civarı ,ben her zaman çıkmayı seviyorum ,nisan - kasım arası en uygun zaman selamlar.

16. hasandivriği

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih bey merhabalar gezi yazınızı merakla okuyorum , devamını da bekliyorum .Avrupa gezisi imkan ve planım olmasa da ufkumuzu açıyor.
  17. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk -1

Ynt: Dağlara Misafir Olduk -1 gece ayrı bir güzeldi
  18. hasandivriği

Ön Takım Ses

Ynt: Ön Takım Ses Merhabalar sayın Nrkoz nivanın ön düzeninde ses yapacak birçok parça var , ama gresörlük diye bir parça yok diye biliyorum . tavsiyem iyibir tamirciye gecikmeden gitmeniz önce ses yapan gevşemiş veya yıpranmış parçalar sonra ya kırılır yada yerinden çıkar . şaft başlarında...

19. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk -1

Ynt: Dağlara Misafir Olduk -1 İyi akşamlar sayın Yengeç bey. Sivas-Divriği Eğrisu yaylası.
  20. hasandivriği

Dağlara Misafir Olduk -1

geçen yıl baharda bizim yaylada 1 gecelik kamp yapmıştım paylaşmak istedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,668
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan