Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

Kamp Yaptığım Süper Yerler Ve Koordinatları

paylaşım şekliniz ve resimleriniz çok güzel bol gezmeli günler dilerim

2. hasandivriği

Niva'ya Hidrolik Takılır Mı?

merhaba sayın kara istanbul da kaner usta bu işlerin uzmanı nette bilgileri var kolay gelsin
  3. hasandivriği

Niva'ya Hidrolik Takılır Mı?

sanırım hidrolik direksiyon diyorsunuz

4. hasandivriği

Uyurgezer

hayırlı olsun bol gezmeli ve doğada bol uyumalı bir hayat dilerim ,ayrıca içerisi de konforlu görünüyor

5. hasandivriği

Niva Ya Bir Güzellik Yaptık

.

6. hasandivriği

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

hayırlı olsun Divriği den selamlar
  7. hasandivriği

.
  8. hasandivriği

malzeme 4 mm paslanmaz .

9. hasandivriği

karter korumaya NİVA yazısını gömmeyi düşünüyordum . malzeme temini ve işi yapmak için bu gün zaman buldum nasıl olmuş
  10. hasandivriği

Göynük Çubuk Gölü Etkinliği; 7-8 Kasım 2015

merhabalar maddi imkanı olup,bakkal market yerine böyle doğaya ilişkin bir tesis açmayı tercih etmesi özellikle çok güzel olmuş diye düşünüyorum

11. hasandivriği

Aranızda Tunceli Munzur Dağlarına Gezi Yapacaklar Var mı?

merhabalar ben bu haziranda bölgede 6 gün gezdim ,birçok ön yargım yıkıldı doğası ve insanları gerçekten çok güzel (suça bulaşan insanlar dünyanın her yerinde vardır ) hiçbir zorluk çekmedim,konaklama ve asayiş sorunu yaşamadım .gidip gezilmeli .özellikle tunceli merkezde sokakların temizliği...
  12. hasandivriği

Tokat Niksar Çamiçi Karavan Kamping

gittim 1 gün kaldım gayet güzel bakımlı ve işletmecisi bizle ilgilendi memmun kaldım.
  13. hasandivriği

Murat Yedigöller Kampı

merhabalar murat bey hafta sonu bende aynı yerde derin gölün kenarındaydım ve sizi hatırladım . güzel bir kamp geçirdik yalnız çok kalabalıktı

14. hasandivriği

Outdoorilan.com

güzel düşünmüşsünüz ,umarım başarılı olursunuz selamlar
  15. hasandivriği

İlk Çadır Kamp Deneyimimiz

çok güzel bir tatil geçirmişsiniz seneye güney ve batı gezi rotama burayıda ekledim .fotoğraflarda gerçekten güzel. çevre temizliği konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederim ,ne yazik ki kirletenler temizleyenlerden çok fazla
  16. hasandivriği

bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım arşa değerdi

bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım arşa değerdi

17. hasandivriği

15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması

Ynt: 15 Günlük Doğu Karadeniz Kamp Planlaması sayın Horuzali geçen ağustos ta eşimle birlikte 14 günlük doğu karadeniz gezisi yapmıştım .genel şartlara uymak şartıyla yaylalarda her yere çadır kurdum bir sorun yaşamadım. bilindik yayla laların dışında ki yaylalara çıkacaksanız 4x4 bir araç...
  18. hasandivriği

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) elinize sağlık, yapmış olduğunuz düzenli ve güzel çalışma için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri