Arama sonuçlarınız

1. M

Husky Enjoy

Keşke almasaydım. Sizdeki üşüme sorununu ben de yaşadım. Değerlerinin iyi olmasına ve fiyatına kandım. Ucuz etin yahnisi oldu özetle. Bir daha husky’den iğne almam. Başka arkadaşlar da bu mesajı okuyorsa cevap yazsın ki bilelim. Bana huskydeki rakamlar çafırlarındaki su geçirmezlik dahil uydurma...

2. M

Husky Enjoy

Arkadaşlar merhaba İnternetten husky enjoy marka uyku tulumu aldoö. Ancak tulumun içinden ayaklar sıcak kalsın diye konulmuş torba çıkmadı. Acaba ürün çalma mı veya bu torba işi bazı serilerde var bazılarında yok mu
  3. M

Led Lenser

Ynt: Led Lenser Öneriniz üzerine ilgili markayı da inceleyeceğim. bilgilendirme için teşekkür ederim.

4. M

Led Lenser

Arkadaslar merhaba. Led lenser h14r kafa feneri almayı düşünüyorum. Internetten arastirdigimda senpa elektronik diye bir firmaya rastladım. Adamlar ledlenser.com.tr diye site yapmis. Durumdan kullandım ve almanya ile yazistim. Merkez bana firmanın kendileri ile bir bağlantısı olmadığını söyledi...
  5. M

Ferrino Snowbound

Ynt: Ferrino Snowbound Bilgilendirme için teşekkürler. Sizin de tesbit ettiğiniz üzere çadır biraz ağır. Ancak, faaliyetleri 2 kişi değiştireceğiz. O yüzden 2'ye bölünce ağırlık azalacak. Sizin anlattığınız model ise dar setlere kurmak için ideal görünüyor. Bilgi ve tecrübelerinizi aktardığınız...

6. M

Ferrino Snowbound

Arkadaşlar merhaba, Forumda ve internette 5 mevsimlik çadır diye aratınca TNF, Marmot ve Husky isimleri sürekli olarak zikrediliyor. Bir de Ferrino diye bir marka var. Bununla ilgili temel bilgiler dışında pek bir şey yok. Bunun nedenini işin uzmanı arkadaşlar açıklayabilir mi? Acaba bu markanın...

7. M

Kamp Malzemeleri Hakkında

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Tamam o zaman. bütün kampın odunları benden :)
  8. M

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Mutlaka katılmak isterim. Yalnız baştan uyarayım aceminin önde gideniyim :)
  9. M

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında Uyarınız için teşekkür ederim.

10. M

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında arkadaşlar, Sorularla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

11. M

Arkadaşlar, Benim birkaç sorum olacak. 1) Çadırla kamp yapma konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. Kamp olayıyla ilgili temel bilgileri nereden temin edebilirim. Bu konuda yararlanabileceğim kaynak, veya eğitimler konusunda bilgi verir misiniz? 2) Çadır seçimi konusunda bu işin uzmanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri