Arama sonuçlarınız

1. D

Avrupa'da Mutfak Tüpü Doldurtmak

Gürcistanda Tüp bitince dolusu ile değiştirmiyorsunuz . İlgili yere gidiyor veya tüpçü mahalle mahalle gezerken onu durduruyorsunuz kaç kilo gaz istiyorsanız sizin boş tüpünüze oracıkta dolduruyorlar.

2. D

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Söz gelimi bir otelde konakladığınız zaman otel idaresi sizin orada kaldığınızın kaydını o yerleşim yerinin ilgili devlet dairesinde sizin adınıza yapıyordu. Bu uygulama kalktımı?
  3. D

Lütfen Türk vatandaşı olarak Rusya'da karavanı ile gezip konaklarken Rusya devletinin uyguladığı bir yerde olmanın kaydı nasıl yapılıyor açıklarmısınız

4. D

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Teşekkür ederim anayoldan kaç kere geçtim ama bilmediğim için kavşaktan sapıp heykellere gitmedim. Benim kabahatim dersimi iyi çalışmamışım
  5. D

Oranın ismini Gürcüce veya nasıl yazarsan yaz ben haritada bulmaya çalışayım

6. D

Merhaba Videonuzda ziyaret ettiğiniz Açıkhava müzesinin olduğu yerin ismi nedir acaba? Keşke barış anıtını da ziyaret etseydiniz.

7. D

Bu büyük Tapınağın bahçesinde epey miktarda insan boyutlarında dini motifli BUDA heykelleri var .Heykellerin önüne kendi inançları gereği Şeker çukulata koyuyorlar. Şehri gezerken çukulataya doymuştum.
  8. D

Gezip Hayran Kaldığım Ülke Küba…!

Teşekkür ederim
  9. D

Buraya yazdıgım için kusuruma bakmayın.YENİ BİR KONU AÇMAK İÇİN NE YAPMAM GEREK ? Neyeyi tıklamam gerek bulamıyorum.

10. D

Eğer bir gazeteci haber yapıyorum derken saman altından yorum yapmaya çalışıyorsa bende sırf ona değil, gazeteciliğe de olan saygım kaybolmakta Bu durum beni de rahatsız ediyor, saman altından su geçirme durumu hissedince sanki aptal yerine konmuşum hissi uyanıyor bende ve olumsuzlaşıyorum.

11. D

Gazeteci haber yazar ,kendi kanaatını fikrini degil.
  12. D

İşçi bayramı adlı bir düzenleme için Türkiye'den kalkıp taaaa dünyanın öbür yarısı mesafedeki KUBA devletine gitmek Bir işçinin yapabileceği ne ekonomik nede sosyal harekettir. Oralara kadar gidebildiğinize göre maddi durumunuz anlamı ile İŞÇİ statutusünden çok farklı bir konumdasınız. Bence...

13. D

Çekme Karavanda Ayrılma Kablosu

Evet aynen Kartalveat ın yazdığı gibi halatın boşluğunu alıp yavaşça halatın gerilmesi gerekçesi ile böyle uygulama bulunmuş
  14. D

Vpn Ne Kadar Güvenli ?

eh bu kadar ikazdan sonra aradım ZENMATE çuvalını buldum girdim içine hayırlısı
  15. D

Vpn Ne Kadar Güvenli ?

Bilgilendirme için Teşekkür ederim. Gelelim konuya: Ben bir garip kel oğlanım kim benden ne alacak? Gerektiğinde yürür giderim bakkala suya sabuna dokunmadan ona buna bulaşmadan dönerim evime.

16. D

Vpn Ne Kadar Güvenli ?

VPN kullanmak ne demek nasıl oluyor?
  17. D

Trafik Sigortaları Iyice Soygun Aracı Oldu

2001 model Fiat ducato sigorta bedeli 4880 lira

18. D

İzmir'e 45 Dakika Uzaklıkda Ki (panama Koyu) Konum Bilgisi

Bir İzmirli olarak ve de Karayollarında arazi ,topografya ,harita mühendisliği bölümleri sorumlu çalışanı olarak ÇIFIT KALESİ yakınından gecen SEFERİHİSAR - GÜMÜLDÜR DEVLET KARAYOLUNUN yapım aşaması öncesi arazi çalışması etütlerini benim ekip şefi olduğum gurup yapmıştı. Burada bahsi gecen...
  19. D

1962 Ford Mercury 600

Bu sır ne idi lütfen açıklarmısınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal