Arama sonuçlarınız

1. perola

Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı

Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı Merhaba, Telefonum 0 538 457 03 60 bahsettiğiniz karavan için muhtelif değişik ölçülerde cam olduğu için net ölçüleri bilmem gerekiyor. Teşekkür ederim.

2. perola

Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı Her tür araca uygun sineklik+güneşlik yapıyorum.
  3. perola

Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı

4. perola

Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı Uzun araştırmalardan sonra nihayet aluminyum folyolu malzemeyi de buldum ve artık güneş ışığını yansıtan ve daha koyu gölde sağlayan bir güneşlik sistemi oldu. Resimdeki perde tavan havalandırması için yapılmıştır. Havalandırmaların kendi sinekliği olduğu...
  5. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Panelvan tipi araçlar için kasadaki eğime göre radyus verilerek üretilmiş paket halindeki camlar.

6. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Her türlü yerli yabamcı karavanların camları imal edilmektedir.

7. perola

Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı Levent beyin iki adet sineklik-güneşlik takımı gönderildi. Kendisi montaj sonrası resimleyip göndermişler.Teşekkür ederim. Güle güle kullansınlar.
  8. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Çok uzunca süredir çalışmalarını tamamladığım ancak cam işi yoğunluğu sebebiyle imalatına başlayamadığım sineklik ve perde takımının imalatına ilave eleman ile başladım. Her ölçüye göre üretim yapıyorum.
  9. perola

Cam talebi yoğunluğu sebebiyle uzunca bir süredir üretimini yapamadığım karavanlar için güneşlik-sineklik perde imalatına eleman takviyesi ile başlamış bulunuyorum. Her boy sineklik güneşlik takımı perde ve kapılar için sadece sineklik üretiyorum. Ben kolay beğenmeyen birisi olarak ürünümü...

10. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı T-2 ler için yuvarlak cam. Bu ürün teknelerdeki hava şartlarına uyum sağlayacak ve dayanacak şekilde üretildiği ğiçin teknelerde de kullanılabilir.

11. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Teşekkür ederim.Elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum.İstediğiniz zaman yardımcı olurum.
  12. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Merhaba kardeşim, Ben Antalya Lara mevkiindeyim.Gelemk istediğiniz zaman ararsanız yolu tarif ederim 0 538 457 03 60

13. perola

Karavan Cam Kolu

Ynt: Karavan Cam Kolu Yeni tip Karavan cam kolu, Sadece cam kolu görevi gören teleskopik cam kolu ve Yaylı tip çektirme kolu ile hem cam kolu hem cam kilidi görevi gören iki tip kol vardır.
  14. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Teşekkür ederim Kaan bey.
  15. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı

16. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Sn Bartek evet camlar çift camdır.Sineklik güneşlikleri yoktur.Bu konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor ancak cm taleplerinin fazlalığı sebebiyle biraz ağır gidiyor. İlginiz için teşekkür ederim. Serdar Usta 0 538 457 03 60
  17. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Cam ölçüleri konusunda kesinlikle özgür olunuz. Aracınız hangi ölçüye müsaitse,zevkiniz sizi hangi ölçüye yönlendiriyorsa onu tercih ediniz.Ölçüler konusunda tamamen özgür hissediniz.
  18. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Cam montaja hazır haldedir. Çerçeve özel imalattır. Kesinlikle dış hava şartlarından etkilenmez.

19. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Linkini veriyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105108.0
  20. perola

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Üstad hedeflediğim ürünlerin dışına çıkmayı düşünmüyorum.Havalandırma üretimim var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri