Arama sonuçlarınız

1. vanosfer

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Teşekkür ederiz. 😊

2. vanosfer

Bugün 3. evlilik yıl dönümümüz! 🎈🎉🎊 3 yıl önce bugün, çok özel bir anı bıraktık geride ve bu 3 yıl bizi karavanda tam zamanlı yaşama taşıdı. Ve o günü, tırmanış yaptığımız kayalıklarda gerçekleşen nikahımızı sizle de paylaşmak istedik. 😍😺 Klasik olacak ama nikah gününe dair detaylar video...
  3. vanosfer

Evet, karavanda yaşama geçip, tam dolu olmayan bir tüple başladığımız yolda, 2.5 ay sonra tüpümüz bitti. Milangaz marka 12 kg'lık tombul tüp mevcut, yine Milangaz tercih ettik. 314 TL bir tüp fiyatı.

4. vanosfer

Youtube'da 1000 takipçi üzerine çıktıktan sonra, video izleme sırasında çıkan reklamlardan, YouTube kanal sahibine pay ödemesi yapıyor. Bizim amacımız ise YouTube için ya da sosyal medya için yaşamak değil zaten, ancak bu tarz YouTube gibi ortamlardan gelecek maddi desteğin bütçemize katkı...
  5. vanosfer

Dün insanlık için küçük, bizim için büyük bir adım attık: evimize yani karavanımıza dizel ısıtıcı montajı yaptırdık. Kış geceleri artık daha sıcak tabi mazota paramız yettiği sürece. :sweatsmile: Bu ısıtıcıyı bulmamızın ve montajının da bir hikayesi var, uygun zamanda detaylı bir yazıyla...

6. vanosfer

Evet, hesaplama yaptım solar cetvel üzerinden. Böyle bir kaynak için de ayrıca teşekkür ederim. 47a gibi bir harcama miktarı çıktı ortaya. Akünü yetersiz olduğu düşüncesi sizin yorumunuzla aklımızdan silindi. Bizimkisi tedbir amaçlı nasıl olur düşüncesi aslında. Yani tüketim değerimiz bir iki...

7. vanosfer

Çok teşekkür ederiz. Selamlar.
  8. vanosfer

Çok teşekkür ederiz. Lityum aküye yatırım yapmak istesek de yapacak durumumuz olmayacak. Mevcutta iki jel akümüz var. Belki bir panel ve bir jel akü daha eklenebilir. Ha yarın bir gün ya karavanı değiştirir ya da aküleri sıfırdan değiştirsek imkanımız da olursa lifepo4 denilen akülere...
  9. vanosfer

Geçen iki ayda hep yazarım ederim dedim ama o kararlılığı henüz gösterebildim. Ara ara belli bir zaman belirleyi not düşeceğim. Enerji noktasında verdiğiniz fikir ve bilgiler gayet yararlı. Yazın yeten akü neden şimdi yetmez sorusunu gayet iyi yanıtladı. Güneşlenme süresi ve akünün tam dolması...

10. vanosfer

Sonunda Karavanda Tam Zamanlı Yaşama Hazırız

Yeni bir üyelikle devam ediyorum konuya. @vanosfer kullanıcı adıyla paylaşımda bulunuyorum. Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler konu başlığıyla konu devam ediyor. :)

11. vanosfer

Merhabalar. Eşimle tam zamanlı karavan yaşamına geçeli iki ayı bir hafta geçtik. Nasıl olacak, yapabilir miyiz, sabit işlerimizi bıraktık ama geçinebilir miyiz derken ne ara iki ay geçti anlamadık. Foça, Urla, Bornova ilçelerinde geçirdik bu geçen iki ayı. Yolda güzel insanlarla tanıştık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri