Arama sonuçlarınız

1. vanosfer

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Malum, çay kahve ve zaman zaman tırmanış pantolonu satarak hayatımıza devam ediyoruz. Asgari ücretin yükselmesi ve artan fiyatlar, devam eden karavan yaşamımızda bizi alternatif gelir arayışına itti. 1-2 ay biraz bütçe toparlamamız iyi gelecek bize. Cuma günü çeşitli iş arama sayfalarından...

2. vanosfer

Bugün sol alt bagaj bölümünün dün bahsettiğim yalıtımını tamamladık. Hidroforun yanında küçük borular kalmış, onu da yine boru yalıtım malzemesiyle elden geçireceğiz. Umarız düşündüğümüz yalıtım seviyesini yakalarız.
  3. vanosfer

Bugün ve dün bir takım yalıtım geliştirme çabaları içindeydik. Aracı çoğunluğu bitmiş şekilde satın almıştık. Dolayısıyla yalıtım noktasında istediğimiz noktada değildi ancak iş görür durumdaydı. Bizim ileride soğuk bölgelerde bulunma niyetimiz, bir kaç dokunuş yapmamız gerektiğini ortaya...

4. vanosfer

Teşekkürler, kontrol edeceğim.
  5. vanosfer

Turkcell Superbox tarifesi yüksek geliyor, başvurmadık. Şimdilerde interneti çok tarife arar dururuz. Bazı ekran görüntüleri aldım. Paylaşmak istedim. Arıyoruz bakalım kendimize uygun bir paket.

6. vanosfer

Karavanda yaşama başlayalı bugün 4 ay oldu. Ne ara geçti, bilinmez. Nice sağlıklı, huzurlu karavan günlerine. :) Yeni yıl için biraz süsledik ettik evimizi. Keyif almaya bakıyoruz malum. Güzel de oldu. Eşim video da yükledi instagram hesabımıza. @vanosfer kullanıcı adımız. Yeni yılı karavan...

7. vanosfer

Ve az evvel YouTube kanalımız 500 aboneye ulaştı. Dileriz ki ilerleyen süreçte bütçemize ek gelir sağlar ve bizi takip edenlere de mahçup olmayız. Takip etmek ve destek olmak için 'buradan' kanalımıza abone olabilirsiniz.
  8. vanosfer

Minnak misafirimiz yeni yuvasına doğru yola çıktı. Dileriz yeni yuvasında güzel sağlıklı bir günler geçirir. Biz de alışmışız kendisine. Hanımın da benim de içim gitti. Sağlıklı huzurlu olsun inşallah.

9. vanosfer

Bir anda gelen bir süreç oldu. Kadın hastalıkları.. Karavanda yaşamda bu var. Açık yara olan ameliyatlar olmadıkça karavanda devam edilebilir. Aksi halinde olası enfeksiyon sorunları tabi ki. Teşekkürler

10. vanosfer

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eşim daha iyi. Anestezi sonrası etkileri yaşıyordu dün ama bugün iyi diyebiliriz. İlettim geçmiş olsun dileklerinizi de. O da, Sağ olsunlar, teşekkürler. diye dönüş yaptı :)
  11. vanosfer

Çok teşekkür ederiz.

12. vanosfer

Misafirimizin yeni yuvası belli oldu gibi. Eşim cerrahi operasyon geçirdi bugün, onunla ilgileniyorum. Minik misafirimizin yeni yuvası birkaç güne netleşecek.
  13. vanosfer

Merhabalar. Geçtiğimiz hafta içi, İzmir Buca Kaynaklar Köyü'ndeydik. Beş gece kaldık. Altıncı gün köye ekmek almaya inerken kamp yaptığımız doğada minnak bir kedi sesi duyduk. Pisi pisi derken dikenli çalıları aşarak ulaştı bize. 1.5-2 aylık ancak zayıf. Etrafta hiç başka kedi yoktu. Aradık...
  14. vanosfer

Tadilat, tamirat işlerini seviyorum. Bir de detaycı yanım var. O da araştırma ve işçilik noktasında çok zamanımı alıyor ama değiyor. Karavancı olsak iyi olur. İçinde tam zamanlı yaşıyorsak elimizden gelmeli çoğu şey. 😀

15. vanosfer

Bugün, hidroforun elektriğini içeriden kontrol ettiğimiz on/off anahtarı arızalanmış. Kabloların anahtarı lehimi sonrası iyi yapılmamış bir elektrik izolasyonu, kaçak yapıp arızaya neden olmuş. Bunun tamirini yaptım. Sağlam olan diğer anahtardan, anahtarın çalışma mantığını öğrendikten sonra...
  16. vanosfer

Tüketimimizi solar cetvel üzerinden hesaplamıştım. 47-50 amperlik bir tüketim hesabı tutturmuştum. Maddelerden devam edersek, Ocak ateşlemeyi, ocağın elektrikli çakmağıyla değil de normal çakmakla yapabilirim. Buzdolabı kullanamaz haldeyiz ki bu zorluyor. Her ne kadar stokla ürün tutmasak da...
  17. vanosfer

Aküleri birbirinden ayırıp ölçüm yaptım 11.5 değerleri ikisinde de gördüm. Yani akünün biri ölüp, diğerini etkilemiyor. Muhtemelen ki aslında büyük ihtimal bizim sorun güneşlenme süresi... Kısa güneşlenme süresinde şarj hızını yükseltmenin formülü ise panel sayısını arttırmak. Tavanda bulunun...

18. vanosfer

Aküler henüz bir yıllık oysa ki. Dışarıda şarj ettireyim diyordum ama yorumunuz düşündürdü.
  19. vanosfer

Karavanımızda jel akü kullanıyoruz. Bir süredir problem olduğunu düşündüğüm bir noktayı paylaşmak istedim. Bir haftadır, güneş ne zaman batsa, akünün de voltajı direkt gidiyor. Yani akü şarj tutmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Bunu araştırmaya başladım. Aküleri çıkarıp dışarıda şarja mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri