Arama sonuçlarınız

1. vanosfer

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Selamlar, Gürcistan'da devam eden karavan yaşamımızda bir ayı geride bıraktık. Geçen bir ayda, unutulmaz manzaralar, güzel tanışmalar, lezzetler ve nicesi anılarımızda yerini aldı. Bekleyen niceleri de sırada... Karavanımız ve kedimizle Gürcistan'da olur mu olmaz mı derken, yanımızda...

2. vanosfer

Haritalara "Gigantic Sculptures by Merab Phiranishvili" yazarak bulabilirsiniz.
  3. vanosfer

Türkçe olarak bir isim yok, sadece çeviri olarak bakarsak, dev kafalar müzesi olarak geçer. Barış anıtını ziyaret etmeyi düşündük ancak eşimin videoda dediği gibi, çok sis vardı ve o nedenle ziyaret etmedik. Ama sis olmayan, gündüz geçtiğimiz bir zaman orayı görmek istiyoruz kesinlikle.

4. vanosfer

Dönüş için teşekkür ederim. Kontrol eder misiniz bir daha?
  5. vanosfer

Karavanla Gürcistan serüvenimiz tam gaz devam ediyor. Bu hafta kanalımızdaki videomuzda, İnanılmaz doğasıyla, manzarasıyla Gergeti'de karavanımızla konakladığımız yere, Kazbek Dağı eteklerindeki binlerce yıllık Gergeti Buzulu'na yürüyüşümüze ve Gergeti çayırlarından karavandaki soframıza uzanan...

6. vanosfer

Sağ olun hocam. Böyle böyle tutunuruz biraz daha buralarda.

7. vanosfer

Tavsiye için teşekkür ederim. Merakla göz atacağım.
  8. vanosfer

İyi haftalar. Dilerim güzel ve verimli bir hafta olur herkes için. 😊
  9. vanosfer

Gürcistan'daki 17. günümüz. Evimiz yani karavanımızla bu serüvene devam ediyoruz. Bir yılı aşkın süredir karavanda yaşıyoruz. Keşkemiz olmadan anılar biriktirmeye, tecrübeler kazanmaya devam ediyoruz. Bugün de onlardan birisi... Keyifli bir gün geride kaldı. Bugün Botanik Park'taki kaya...

10. vanosfer

Desteğiniz için teşekkür ederim. Video düzenlemeyi, içerik oluşturmayı yeni yeni öğreniyorum. Dediğiniz noktalara da değinmek verimli olur dediğiniz gibi. İlerleyen videolarda bunlara sohbet şeklinde de değinebiliriz eşimle. Bir blog açmak istiyorum lakin nasıl olur nasıl yapılır onu da...

11. vanosfer

Yeni videomuz kanalımızda, yayında! Evimizle Gürcistan'a Doğru! - 1. Bölüm https://ytbe.one/AHiHYJAgA_U Destek için videomuzu beğenebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz. :)
  12. vanosfer

Sohbet de olsun, ben memnun olurum, sorun değil. :) Sinek mantarı da bulduk bu arada. Hem de 30-40 tane falan. Ama ellemedik tabi. Öldürmüyor lakin 6 saate varan hayaller gördüyor imiş. Az miktar yenilip, bu amaçla kullanıyorlarmış. Şaşırdık. Bilmeden uğraşmak cidden zor. Benimki küçükken...

13. vanosfer

Ankara Da Peugeut Boxer Usta Tavsi̇yesi̇.

Karavan ararken denk gelmiştim bu ustaya. PSA grubu özelinde çalışıyor diye biliyorum. En olmadı Ducato ustasıysa da, Boxer ustasına yönlendirir. Karavanda yaşayan öğretmen çift vardı, o arkadaş yönlendirdi diyebilirsiniz: 5325083765
  14. vanosfer

Sizce Otomatik Ducato Seçenekleri Artar Mı?

Mevcutta otomatik vites seçenekleri var diye biliyorum. Hatta bazı karavan firmalarında gezerken, denk gelmiştim bir kaç otomatik vitese. Büyük kolaylık olsa da, tonajlı bir karavan için otomatik vites bütçe yiyici olabilir. Belki de benim otomatik vites tecrübem yok diye uzaktan bana öyle...
  15. vanosfer

Evimizle Gürcistan'a Doğru! Niğde'den çıkış, yağ bakımı, doğum günü sürprizi, TÜV muayenesi ve Ardahan'a varış gibi konu başlıklarını içeren videomuz yarın saat 12'de YouTube kanalımızda yayında! Yarınki video yayınlanana kadar, bir önceki videomuzu izlemek isteyenler için buraya link...

16. vanosfer

Bizim de öyle bir kursa ihtiyacımız var gerçekten. Az evvel kenarları saçaklı mantardan bahsetmiştim. Ucundan dilime değdirdim, uyuşturdu resmen. Çayır mantarından devam ederiz biz. :) Emin olmadığın mantara elleme yeter kısmındayız biz de.
  17. vanosfer

Teşekkür ederiz. Çayır mantarını tanıyorum lakin diğer mantar türleri hakkında tecrübem yok. Mesela taş mantarına denk gelmiştim ama bilmediğim için dokunmamıştım. Görseli paylaşınca siz, hatırladım. Kenarları saçaklı gibi olan mantar denk geldi mesela. Onu öğrenmeye çalışıyorum ve mantar...
  18. vanosfer

Bugünden, Güzel bir tırmanış gününü geride bıraktık. Botanik Park içindeki tırmanış alanına gidene kadar canımız çıktı denebilir. Bir tabela bile yoktu. İnat edip bir şekilde yolu tutturup bulduk. Güzel rotalardan oluşan, keyifli bir tırmanış bahçesi oluşturulmuş. Çeşitli derecelerde, farklı...

19. vanosfer

Teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Henüz bulduk biz de tırmanış alanını. Tabela yok, bir şey yok. Ancak çok güzel alan.
  20. vanosfer

Evet. Ne zaman olur bilmiyoruz lakin Batum da görülecek yerler arasında.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri