Arama sonuçlarınız

1. seyyah01

samurai makas

Ynt: samurai makas Dursun usta sizin samurai bitti mi? bittiyse son halinin fotograflarını paylaşırmısınız? bir arkadaş makasları dingilin üzerine aldı, oluşan boşluğu flanş la kapattı ancak bol bol şaft kırıyor nedeni nedir bunun? bu arada sizi kıbrıstan arayıp sürekli sürekli fikir danışan...

2. seyyah01

Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu hayır daha önce ismini duymamıştım bir tanışıklığım yok kendisiyle. hidrolik direksiyon projesi hakında bir gelişme var mı?
  3. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu aynı şekilde havanın açık oldugu günlerde bizde burdan anamur taraflarını görürüz ve ah keşke bir köpru olaydıyda istediğimiz zaman karşıya geçiverseydik deriz :) girnedeyim ben. aslen adanalıyım. uzak degilmişiz bir gün buradaki etkinliğe...

4. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu devam
  5. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu Tekrardan Merhaba, Biraz geç döndüm kusura bakmayın araç 89 model bu benim 3. samurayım daha öncekileri ben yaptım ancak bunu bu şekilde aldım. bununla daha çok motor aksamıyla ilgileniyorum güçlendirmek anlamında uygulamalar peşindeyim ;D...

6. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu Merhaba, Dizel samurai direksiyon kutusu bulmak güç olsa gerek. vitaranın direksiyon kutusu için arayışa girmeye başlıyalım o zaman :) buldugunuz takdirde yapım aşamasını fotograflayıp paylaşırsanız çok sevinirim. benim samurai den bir fotograf

7. seyyah01

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu takip
  8. seyyah01

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor güzergah bu şekilde olacak
  9. seyyah01

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Hakan bey merhaba tekrardan. bu aralar offender ı çamursuz görmek mümkün olmuyor :) pazar günü 5-6 araba bellapais manastırı üzerinden lefkoşa tarafına geçip hamit köy göletine araçları çamura bulayacak bir gezi düzenliyoruz. uygunsanız beklerim

10. seyyah01

ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010) harika bir etkinlik olmuş

11. seyyah01

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) aranızda olmayı çok isterdim.. merakla fotografları bekliyorum
  12. seyyah01

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Teşekkür ederim Gökhan bey. agustos ayınca aracımla gelmeyi düşünüyorum inşallah gelince berbaber güzel bir gezi yaparız.

13. seyyah01

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) evet adanalıyım ancak şuan kıbrısta yaşıyorum
  14. seyyah01

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) sistemi yaptım gayet başarılı tam verim alınabilmesi için fren balataların yeni veya iyi durumda olması gerekiyor. dez avantaj olarak sadece debriyaj balatasını zorliyacagını düşünüyorum çünkü yerde kalan teker hemen hemen aracın bütün agırlıgını...
  15. seyyah01

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) peki aynı sistem bir teker havadayken yüke binmiş diger tekeri döndürmek için işe yarıyabilir mi?

16. seyyah01

coil suspansiyon????

Ynt: coil suspansiyon???? cevaplarınız için teşekkür ederim, bu süspansiyona merak sardım. youtube de ki hemen hemen tüm off road araçlarında bu tür süspansiyonlar var. araç arazideyken eğime çukura geldiği zaman suspansiyon çok fazla esniyebiliyor böylece lastiğin yerken kolayca kesilmesi...
  17. seyyah01

coil suspansiyon????

merhaba arkadaşlar, coil suspansiyon hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum türkiyede bu süspansiyona ulaşabilecegiz yer var mı? bu süspansiyonun artıları eksileri nelerdir. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  18. seyyah01

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor tekrardan merhaba Hakan bey. kktc de bulunan off road derneği her ay gezi yapmaktadır. 9 unda yani bu pazar günü iskele bölgesinde bol çamurlu bir gezi düzenliyor uygunsanız katılmanızı öneririm. detaylı bilgileri facebook ta KUZEY KIBRIS OFF-ROAD DERNEĞİ...

19. seyyah01

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yaklaşık 1 aydır her sabah bıkmadan usanmadan hayranlıkla seyrediyorum aracınızı. fotograflardan sonra canlısını görmek çok heyecanlandırdı beni :D emeğinize sağlık tebrik ediyorum sizi. patarayı bir başka sever oldum offender ınızdan sebep :) canlısını...
  20. seyyah01

Suzuki Samurai İçin Offset Jant Lastik Arıyorum

merhaba arkadaşlar 3 inç yükseltilmiş 90 model samurai ye orjinal şanzımanı ve motorunun kaldırabilecegi büyüklükte ofset jant lastik aramaktayım 2. el olursa fiyat konusunda daha iyi olur. teşekkür ediyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri