Arama sonuçlarınız

1. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

İyi akşamlar kampçı dostlarım. Sıkıntıda, darda da olsanız asla bir gün geniş ve ferah zamanınızın da geleceği konusundaki ümidinizi hiç kaybetmeyin...

2. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Traşımı oldum ve duşumu aldım. Yarın okuluma gitmeye hazırım.
  3. yugun

Bugün evdeydim. Bir ara çıkıp kendime bira aldım. Biralarımı afiyetle yuvarladım. Güzel bir gün. İnternette takılıp JOYFM dinlemece...

4. yugun

Ayrıca bu satırlarda defalarca özel hayatımı istediğim gibi yaşayabileceğimi, Kimsenin hayatıma ve bireysel özgürlüklerime müdahale edemeyeceğini yazmışım. Vee Dünya'ya özgür bir insan olduğumu yeterince haykırmışım bence. Anlamak istemeyenlerin bayaa bir kalın kafalı olduklarını ortaya koymak...

5. yugun

Bugün biraz bu forum günlüğümü başından itibaren okudum. Sevgili kampçı dostlarımla bu satırlarda yaşamı paylaşmışım. Çok da güzel olmuş. Baştan itibaren okuması pek keyifli bir günlük çıkmış gibi ortaya...
  6. yugun

Bugün kamp ve etkinlik aracı Güçlü'nün egzos emisyon testini yaptırdık. 250TL tuttu. Parayı verdik, uygunluğumuzu aldık. İşlem tamam.
  7. yugun

Evimdeyim. JOYFM dinlemece ve internete takılmaca...

8. yugun

Son dersten bir önceki ders. Boş dersim. Öğretmenler odasında oturmaca...

9. yugun

Bir okul günü... Yemek saatinde lojmanda kahve molası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri