Arama sonuçlarınız

1. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

İstediğim gibi ya-ya-yaşaram! Dilediğim gibi o-o-oluram! Kime ne gardaşım özgür hayatımdan!...

2. yugun

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Bugün Şereflikoçhisar ve Evren gezisi yapayım dedim ama iki kez vazgeçip evime döndüm. Canım bir yere gitmek istemiyor...

3. yugun

Pirikamp ilginizi çektiyse aşağıdaki bağlantıdan web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. https://pirikamp.com/
  4. yugun

Karavanlarıyla gezip mutlu olan bir karavancıyım. Kimseden bir şeyini isteyip almadım. Her zaman için onurumla yaşadım. Bana yaptığım yolculuklar, kamplar ve etkinlikler yetiyor. Ben hep kampçı dostlarımın arasında mutluyum.

5. yugun

Şubat tatilinde çekme karavanım Pİrikamp ile bir tura çıkabiliriz. Bakalım. Kısmetse...
  6. yugun

Mesut Bey Ve Hüseyin Bey Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya

Bu forumda niye bazı kişiler tarafından ısrarla görmezden gelindiğimi anlamakta zorluk çekiyorum. Belki de forumculuk zamanları çoktan geride kaldı. Biz uzatmaları oynuyoruz...

7. yugun

Bazı durumlarda yanına tuvalet çadırı kurmak için tuvaletimiz de var. Ama bunu her zaman kullanmıyoruz.

8. yugun

Genelde içinde yaşamayı sevdiğim araç şu anda Kampçı Kamyonetim Güçlü'dür. Onu tuvalet sorununun çözülebildiği işletmelerde keyifle kullanıyoruz.
  9. yugun

I don't know where ı am going but I am on my way!...

10. yugun

Bu sitede yazıyorum yazıyorum kimse ne konuştuklarıma ne konuya bir cevap yazmıyor. Siteye giriyorlar giriyorlar ama içerdekilere bir selam dahi vermeden çekip gidiyorlar. Eskiden böyle miydi bu ortam? Çok daha farklıydı. İnsanlar birbirine nezaketen de olsa selam verirdi. Bir konuya cevap...
  11. yugun

Dışarı çıktım, Rüzgar var. Biraz residansın önünde oturdum. Sonra yine eve çıktım.
  12. yugun

https://www.gezenbilir.com/forum/konu/kendi-karavanini-yapanlar-celebi-mini-cekme-karavan-yugun.57751/ Başlığında, İlk gözağrısı Çelebi minikaravanın hikayesi var. Bu hikaye bir insanın kampçılığı ne kadar sevebileceğinin canlı kanıtı olsa gerek...

13. yugun

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Çelebi Mini Karavan. Foça.
  14. yugun

Kamp karavan ve gezi hayatımın dönüm noktası bu karavanı yapışım ve kullanmam oldu. O zamanlar yine kamplı gezilerimi Flash S marka aracımla yapıyordum. Araçta yatma olanağım yoktu. Çelebi bize araçta yatma, Asfalt zeminde kamp yapma gibi çeşitli olanakları getirdi. O benim yüz binlik karavanım...

15. yugun

Benim ''Yüz Binlik Karavanım'' Çelebi ile çekilmiş bir fotoğrafım. Özdere, Turgutlu İzcileri Kampı. Yüz binlik karavanlarıyla övünen bazı insanlara tepki olarak yaptığım kocaman bir başarı hikayesi. Keşke elimde kalsaydı. Hala onun gibi bir karavana ihtiyaç duyuyorum. Belki alacağım da. (Veya...
  16. yugun

Bilgisayar başında kahve keyfi, JOYFM eşliğinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri