Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Benim aracım 2010 model Peugeot Boxer. O dönemde üretilen PSA grubu araçların hemen hepsinin ortak sorunu boya dökülmesi. Ben aldığımda aracın garantisi henüz dolmadığı halde yetkili servis bunun fabrikasyon hatası olduğunu kabul etmediği için düzeltmemişti. Giresun'da yaptırdığım boya da bir...
  2. TA2RX

Bu Ne ?

Hala yaşıyor olsaydı HiTNeT rules! derdim. :smirk:

3. TA2RX

2 Kişilik Karavan Önerisi

Bu durumda sanki çift kabin kamyonet türü araçların üzerine yapılan karavanlar size daha uygun gibi sanki.
  4. TA2RX

Yapay Zeka Destekli Çeviri Motorları

Bir arkadaşım Facebook'ta paylaşmış: google translate'ten daha iyi olduklarını söylüyor. - DeepL - Smartcat - Sonix ai - Fluently - Doctranslator

5. TA2RX

2 Kişilik Karavan Önerisi

Mevcut aracınızı satıp üzerine ekleyip bu tür bir araç almayı düşünmez misiniz?

6. TA2RX

Yapay Zeka (chat Gpt)

Türkçe çalıştığını bilmiyordum. İlginçmiş gerçekten.
  7. TA2RX

Günübirlik Bulgaristan

Araç için vinyet (bir cins yol vergisi) şartı var. БГТОЛ adresinden alabilirsiniz. Sağ üst köşedeki açılır menüden Türkçe dahil pek çok dil seçebiliyorsunuz. Plakanızı girdiğinizde kabul etmiyorsa zorlamayın. Sınırı geçtikten sonra satan yerler var. (Mesai saatleri içinde geçerseniz daha...
  8. TA2RX

Davlumbaz Üstü Temiz Su Deposu Kapağı Sızdırmazlık Sorunu

Hanım kavanoz kapaklarının altına stretch film sarmayı tercih eder. Ben plastik bidonların kapaklarının altına poşet koyup öyle sıkmayı tercih ederim. Çoğu zaman işe yarar. Denemenizde fayda var.

9. TA2RX

Adını bilmiyorum. Dereköy gümrük kapısından girince döviz büfesi olarak da çalışan bir sigorta acentesi var. Orada yaptırdık. Geçerken sigortamız olmadığı için pasaportları rehin aldılar. Kapıdan yaklaşık 200 m yürüyüp acenteye ulaştık. Sigortayı gösterip pasaportlarımızı geri aldık.

10. TA2RX

Bir Bulgaristan turu daha attık. Vinyet almayı yine önce internetten denedim. Bu sefer hiç problemsiz alabildim ve yolda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ya sistemlerini düzelttiler ya da benim aracın kaydı daha önce düzeltildiği için sorun çıkmadı, bilemiyorum. Yeşil sigortayı da...
  11. TA2RX

Hermetik Şofbene Kalorifer Peteği Bağlama

İfade biraz karışık olmuş. Önce ters anladım. Sonra acaba noktalama sorunu mu var diye düşündüm.

12. TA2RX

Hayır. Görev gereği yaklaşık 10 sene yaşadığım ve çok iyi dostlar edindiğim bir yer.
  13. TA2RX

Bir süredir hanım arka camdan gelen soğuktan şikayet ediyordu. Dostları görmeye Giresun'a gittiğimde arka camları çift cam (ısıcam) yaptırdım. Oto Sanayi'de Camcı Veli (Emek Oto Cam): (0454) 225 5422. Bir de silecek takdırdım. Uğur Oto Kaporta (Uğur Kemaloğlu): (0543) 828 7784. Karavanın metal...
  14. TA2RX

Karavanda Kullanılacak Elektirik Malzeme Listesi

1. Evet ve evet 2. LifePo4'ler konusunda çok bilgim yok. Genelde satıcıların iddialarını çok kaale almamayı tercih ederim. Bilen, kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir. 2x100A jel akünün yeteceğini sanıyorum. Ama bu biraz da sizin neyi ne kadar kullanacağınıza bağlı. Örneğin...

15. TA2RX

Karavanda Kullanılacak Elektirik Malzeme Listesi

1. 2 x 205W = 410W / 12V = 34,17A. Yani 30A MPPT regülatör yetmez. 2. Bir tane 100A akü yetersiz kalır. 3. Malzeme listenizde adet olarak gösterdiğiniz kablo, spiral, vs. için yazdığınız rakamlar metre ise yetmez. Top ise fazla gelebilir. Dahası spiral için kullanacağınız kablonun kalınlığına...
  16. TA2RX

Demir Işleri Ve Çatı Işçiliği

Ben yaptırmadım. Ustam önce bir taşıyıcı profil yapıp monte etti. Sonra da panelleri onun üzerine bağladı. Yolunuz düşerse Giresun oto sanayide Uğur Oto - Uğur Kemaloğlu. Onun için demirden adam yapar derler.
  17. TA2RX

Yalıtım Malzemeleri Hk

Üstad. Türkiye'de misiniz? Ne taraftasınız?

18. TA2RX

Mercedes Sprinter Ambulanstan Motokaravan Yapım Aşamaları

Şimdiye kadar bu soruların cevabını bulmuş olmanızı beklerdik. Ama görünen kadarıyla epey tembellik etmişsiniz. :) Normalde forumda cevabı bulunan sorulara cevap vermeyi sevmeyiz. Ama gördüğüm kadarıyla bir yanlış yapmak üzeresiniz. Bu yüzden cevap verme ihtiyacı duydum. Görünen kadarıyla...
  19. TA2RX

Yalıtım Malzemeleri Hk

Rica ederim. Burası bunun için var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal