Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Motokaravana Ek Yaprak Yay Nezaman Atılmalıdır?

Gelecek cevap muhtemelen sizin soruyu nasıl sorduğunuza göre değişecektir. Soruyu nasıl ifade ettiğinizi bilmiyorum. Ama tahminim aracın tasarımı yapılırken yükün kasaya dengeli bir şekilde dağılacağı varsayımı ile yapıldığıdır. Oysa bir motokaravanda arkaya konan yatağın altı depo olarak...

2. TA2RX

Motokaravana Ek Yaprak Yay Nezaman Atılmalıdır?

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bu sayfadaki ilk mesajda şöyle demiştim: Çukur ve tümseklerden geçerken arka teker tarafından bir süredir metalik bir ses geliyordu. Takozlar gitmiş. Servisteki ustanın tavsiyesi üzerine ilave makas attırdım. Takozları da...
  3. TA2RX

Tüketim Ekonomisinde Karavan

Ben ayni tanımı Dacia Sandero Stepway için duymuştum. Ama zengin mi görünüyorum, fakir mi hala bilmiyorum. :tonguewink:

4. TA2RX

Feci Kazada Karavanın Içinde Can Verdi...

Moralinizi bozmayın. Başlığı ziyaret edenlerin büyük kısmı arama motorlarının robotlarıdır. Bazıları zaman zaman tekrar gelir. Kendi sunucum varken loglarında sık gördüğüm bir durum. Bazı salak robotlar dosya indirme linklerini de takip ediyor. (Bazıları onları da indeksliyor.) Sitenin nasıl...
  5. TA2RX

Feci Kazada Karavanın Içinde Can Verdi...

Bu feci olayın tam da bu sebepten çıktığını tahmin ediyorum. Bazı karavancıların arka kapıları iptal edip kaynakla tamamen kapalı hale getirdiklerini forumda okuyoruz. Benim tahminim yangının motor bölümünde çıktığı, arkadaşın içeriden yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştığı ama söndüremeyince...

6. TA2RX

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Ben Mesut bey'in önerisi üzerine pet şişe yöntemine geçtikten sonra, yalnızca 5lt.lik şişeyi doldurmak için kullanır oldum. (Sonra 1.5 lt.liklere aktarıyorum.) Ocakta ısıtmaya göre daha süratli oluyor.

7. TA2RX

Unimog - Karavan

Daha önce sabitlenmişti. Ben net olarak hatırlıyorum. Bu arada, sabit konular listesinde yine/yeni bir temizlik ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çok uzadı sanki.
  8. TA2RX

Tüketim Ekonomisinde Karavan

Yücel bey, buna alınmayın. Bu, biraz da ilgi meselesi. Kendi adıma ben ağırlıklı olarak teknik konulara, bazen de yurt dışı gezilere bakıyorum. Yurt içinde gezmediğim yer pek fazla olmadığı için yurt içi gezi notlarına bakmıyorum.
  9. TA2RX

Bu Kazada Motokaravancının Suçu Neydi?

Videoyu ara ara durdurarak izledim. Benim edindiğim izlenim kırmızı araç hem siyah olanı sıkıştırmış, hem de şarampole girdiği için devrilmiş. Siyah olan karavana kaldıraç görevi görmüş, o kesin.

10. TA2RX

Karavan Mevzuatı

Bu trafik yönetmeliği. Neden buraya bakıyorsunuz? Araçların imal ve tadili ile ilgili mevzuata bakmanız daha mantıklı olur.

11. TA2RX

Artık Silinebilir. Teşekkür Ederim.

Buna çok güldüm. :tonguewink:
  12. TA2RX

Artık Silinebilir. Teşekkür Ederim.

Aramızda sanatçı, hem de çok yönlü sanatçıların olması ne güzel. Sayenizde hem kulaklarımızın pası silindi, hem gözümün gönlümüz açıldı. İyi ki varsınız. Bu arada, elektro piyanonuzla ilgili bir ayrıntıya takıldım: Pedalı yok mu?

13. TA2RX

Çevrilmeye Değer Sayfalar

Bu maddelerin geçersiz olduğu insanların, tam da bu nedenle kırılgan olduğunu düşündüm birden.
  14. TA2RX

Gezip Hayran Kaldığım Ülke Küba…!

Edward Halett Carr Tarih Nedir adlı kitabında hangi olguları seçtiğinize göre bir yorum yaptığınızı söyler. Ardından olgular ve yorumlar için şöyle bir örnek verir: Sigarası biten bir adam, köşedeki bakkala gitmek için yolu karşıdan karşıya geçmektedir. O sırada yokuş aşağı gelen frenleri...
  15. TA2RX

Gezip Hayran Kaldığım Ülke Küba…!

Bu, gazetecinin nasıl tanımlandığına bağlı. Gazeteci muhabirden ibaret değildir. Köşe yazarı da gazetecidir. Köşe yazarı ise yalnızca yorum yazar. Siz beğenmemiş olabilirsiniz. Ben Cemile hanımın yorumunu beğendim. Param olduğunda gitmeyi düşündüğüm ülkelerden birisidir Küba. Giden herkesten hep...

16. TA2RX

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Birincisi, bunlar yetkililerin umurunda değil. Rakamları gözlerine de soksanız kaale almıyorlar. Sebepleri hakkında bir tahminim var ama burada yazarsam suç olur. Malum, TR'de artık suçu ifşa etmek daha büyük suç sayılıyor, delilleriyle ortaya koysanız bile. İkincisi, burada bir vakit sigorta...
  17. TA2RX

Motorkaravan Lastik, Ebat Seçimi Ve Basıncı

Yanlış bilmiyorsam AT (All Terrain) lastikler daha çok çamur için. Bir dönem sahip olduğum Ford Ranger 4x4 üzerinde oldukça kalın dişli çamur lastikleri vardı. Çiğnenmemiş karda iş görüyorlardı ama daha önce birilerinin geçtiği yollarda yokuş çıkmaya kalktığınızda patinaja düşüp beni...
  18. TA2RX

Karavanda Kullandiğimiz Elektri̇k Malzemeleri̇

Yalnız değilsiniz! Videoları ben de seyretmiyorum. Maalesef günümüzde Dunning-Krugger sendromu tavan yaptığı için yukarıdaki son yorum türünden yorum yapanların yazdıklarını da kaale almıyorum.

19. TA2RX

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Dahası, sigorta firması "araç türü değişikliği" deyip hasarsızlık indiriminizi de sıfırlıyor. "Yahu, araç ayni; sürücüsü ayni; bu neyin hesabı?" türü itirazlarınız da fayda etmiyor. >:(
  20. TA2RX

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Boyacı tanıdık işi yaptığı için fiyat vermem doğru olmaz. Ama yakındaysanız uğrayarak, değilseniz fotoğraf göndererek yaklaşık maliyet sorabilirsiniz sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri