Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Bir kaç yıldır diz problemi yaşadığım için tezgah altı buzdolabını kullanmakta zorlanıyorum. Bunu baştan öngörebilseydim belden yukarı konumlandırırdım.

2. TA2RX

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

"Herkesin sınırı farklı" diyenlere katılıyorum. "Benim hayalim de bir karavan sahibi olmak" diyenlere standart cevabım: - İçinde yatabileceğiniz her araçtan karavan olur. Bir küçük tüp, bir musluklu bidon ekleyin, olsun size karavan. Bunu söylediğimde aldığım standart cevap: "Doğru...
  3. TA2RX

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

Fabrika verileri araç boşken, düz yolda ve en uygun süratle giderken ölçülüyor diye biliyorum. Rampa iniş çıkış olduğunda tüketim artar. Aracın yük durumu fazlaysa tüketim artar. Dahası süratli ya da yüksek devirli kullanırsanız yine tüketim artar. Ben duble yollarda genelde 100-110 km/h hızla...

4. TA2RX

17m3 Ducato Kaporta Vb Benzer Işçilik

Nerede olduğunuzu yazmamışsınız. Giresun'a yakınsanız Oto Sanayide Kaportacı Uğur. Demirden adam yapar denilen biridir. Kime sorsanız gösterir. 0543-828-7784
  5. TA2RX

Telsiz Eğitim Materyalleri

GİTRAD'ın web sitesi yenilendiği için telsiz eğitim sunum videolarının adresi değişti. Yeni adres şurada.

6. TA2RX

2010 Fiat Ducato L4h2 Karavan Yapımına Başlıyoruz

Lüks tüketim değil itfaiye ve ambulans gibi görülüyor, daha doğrusu özel amaçlı taşıt olduğu için bahane olarak kullanılıyor. Ne alaka derseniz, sigorta şirketlerinin edepsizliği derim. Burada seneler önce 9000 lira prim çıkaran firmaları da gördük. O tarihte normal araç sigortası 300 liraydı...

7. TA2RX

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Ben de aynı şeyi düşündüm. Sizin elinizdeki doğalgazlı model olsa gerek. Modifiye için uğraşmak yerine AKA Kemal beyin uyarılarına kulak verip LPG'li modelin peşine düşmeniz daha mantıklı olur kanaatindeyim.
  8. TA2RX

Yeni Karavan Kampı Fizibilite Anketi

Bir hizmet olarak bunları sunarsanız gelmek isteyen olur elbet. Ama siz yemek sunmayı bile bir lütuf olarak gördüğünüzü ima ettiniz.
  9. TA2RX

Çok iyimsersiniz. Benim gördüğüm örnekte kova, depo, vs. yoktu. Doğrudan zemine akıtılıyordu. >:(

10. TA2RX

Çekme karavanının gri suyunu depoya iletmeye bile zahmet etmeden, doğrudan yaşadığı karavanın altına salanları gördükten sonra ne diyeyim bilemedim.

11. TA2RX

450 metre??? Rakım??? Böyle bir bilgi de göremedim. :o
  12. TA2RX

1. Kesinlikle HAYIR! 2. Kaş'a gelecek olan deniz için gelir. Antalya'nın sıcağında denizi olmayan yere gelirim diyene ciddi olarak şaşarım. Suyu herhangi bir yol kenarı çeşmeden de alırım. Güneş panellerim elektrik ihtiyacımı zaten karşılıyor. Diger ihtiyaçlar daha önce başka başlıklar altında...

13. TA2RX

Bir Aracın Kendi Aküsünü Şarj Etme Hızı Nedir?

Ben solar panelden araç aküsüne giden, kendi yüksek amperli sigortası olan, ayrı bir hat çekmiştim. Aracı uzun süre park halinde bırakacağım zaman bu kabloyu aküye bağlıyordum. Bir ara (sanırım kabloyu bağlayıp sökerken) sigorta atmış ve farketmemişim. Akü ciddi olarak boşalmış ve söküp dışarıda...
  14. TA2RX

Telsiz Eğitim Materyalleri

Telsiz kullanımı el kitabı Telsiz eğitim sunum videoları --> devamı olacak Şurada da çok faydalı bilgiler var.
  15. TA2RX

Şoför Koltuğu

Ankara'da OSTİM'e baktınız mı? Orada bulamama ihtimalinizi epeyce düşüktür. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum. Ben Giresun'dayken sırf koltuk için Ankara'ya gidip almıştım.

16. TA2RX

Gezenbilir 12. Maltepe Karavan Buluşması 2021

Keşke haber vermek için son günü beklemeseydiniz 😢
  17. TA2RX

Antalya Sıcağı...

Karavanı ev ile karıştırmayın. Karavana bunu yapmaya kalkarsanız, araç bu dediğinizden önce zaten istiap haddine yakın olduğu için yerinden zor hareket eder.
  18. TA2RX

Isuzu Royal Sahneli Karavan

Alan çok küçük. 18 binlik klima bile aşırı fazla gelecektir.

19. TA2RX

Isuzu Royal Sahneli Karavan

Camlardan sızan su muhtemelen fitillerden kaynaklanıyordur. Bir camcı ile görüşüp fitilleri değiştirmenizin yeterli olacağını sanıyorum.. Klimayı sökerseniz karöser sorununuz olur, evet. Ayrıca izolasyon konusundaki mesajınıza yazdığım üzere Antalya'da gerekli olacağı kesin. Ev tipi klima ancak...
  20. TA2RX

Antalya Sıcağı...

XPS panelleri bilmiyorum. Ben aracın her yerinde elastomerik kauçuk kullandım, kolon ve kirişler dahil. Bildiğim kadarıyla izolasyon katsayısı en yüksek malzeme. Bu malzemenin alüminyum folyo kaplı olanı var. Nem bariyeri işini kolay yoldan çözer. Ayrıca kendinden yapışkanlı olanı da var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri