Arama sonuçlarınız

1. ahmetyoldas

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Arzmarin ile ben de görüştüm ama modeli beğensem de forumda okuduklarımdan sonra yaklaşmadım. Belki de iyi ürün yapmışlardır ama okuduklarım ve konuştuklarımdan anladığım karavan işçilik, arge ve tecrubenin birarada olduğu bir sektör. En az 2yıllık Bi kullanıcısını bulmaya çalışın sonra almaya...

2. ahmetyoldas

Hayırlı olsun hocam. Hangi marka modelde karar kıldınız? SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetyoldas

Hocam şu anda 2.el arıyorum teslim tarihinden dolayı. Erken teslim tarihi verenlerin kalite problemi veya 2.nk vakası olabilir. Escape(O2) er karavan Uğur, başoğlu saly arıyorum. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetyoldas

Hocam Uğur'u çok beğendim ama bütçemi aşıyor. Benim birikim hızımla karavan fiyatları malesef paralellik göstermiyor. Cubic ile de görüştüm. Euro bazlı kdv dahil 400.000 e yaklaştı. Uğur karavana eşitlendi neredeyse. Dediğiniz gibi 300le başlıyor 400e gidiyor. Araba almak gibi :smiley: Ben de...
  5. ahmetyoldas

Hocam monoblok daha kaliteli diye bir iddiada bulunmadım. Sadece kullanıcı ve internet kaynaklı okuduğum konuştuğum kişilerden monoblok tavsiyesini aldım. Teknik olarak neyi kastettiğinizi anlamadım ama maddi olarak 3 ay önce tam donanımlı bir karavan 190-200.000 iken aynı karavanlar malum...

6. ahmetyoldas

Tavsiyeniz için teşekkürler. Başlangıçta monoblok saplantım yoktu. Sonradan oldu. ileride büyütmek veya motokaravana geçmek için alım satımı çok hızlı. O2 konusunda da kesinlikle haklısınız. Bugün Escape karavanla da irtibata geçtim. Temmuz sonuna teslim edebiliriz dediler. Hafta sonu Antalya -...

7. ahmetyoldas

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Escape karavan açıkçası listemin başında. O2 ve Silivride olması biraz gözümü korkutuyor. Kampkon ağustosa teslim ederim diyince 3. sıraya da Baykar ı aldım. Listedeki Er Karavan da hem kendi sitesinde hem de campcaravan.net te monoblok şeklinde tanıtım...
  8. ahmetyoldas

Evet haklısınız. Konu açmaya çalıştıkça hata mesajı aldım. Farklı browserlarla tekrar denedim. Sanırım hata mesajı verdiğinde aslında başlığı açmış. Diğer başlıkları silmeyi deneyeyim. 2+1 istememin sebebi 1 çocuğumun olması.
  9. ahmetyoldas

Arkadaşlar herkese merhaba. 2017 yılından bu yana ara ara takip ettiğim sitede ben de karavanlanmaya karar verdim. Adım Ahmet Yaşar Yoldaş. Yaşım 41. Antalyada yaşıyorum. Elektrik Mühendisiyim. Uzmanlığım yüksek gerilim güç sistemleri. Kampçılık bizde ata mesleği sayılır özellikle çadır kampı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri