Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Teşekkürler.

2. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Alanya İncekum Orman Kampı
  3. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bugün Osay Kamping'den ayrılıp, 20 km. sürüşle Alanya İncekum Orman Kampı'na geldik. Muhteşem güzellikte, orman içinde ve denize sıfır bir çadır - karavan kamp alanı. Bu mevsimde bile cıvıl cıvıl. Bugün de hava açınca, soluğu denizde aldık. Elektrik veriyorlar. Su, biraz taşıma usulü. Çok uzun...

4. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Ankara'ya dönünce ilk işim bu.
  5. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bu arada, karavanımdan hiç mi hiç memnun olmadığım halde, imalatçı firmanın adını vermemekte direnmiştim. Bunu, diğer yerli firmalarla haksız bir rekabet olmaması adına diretmiştim. Şimdi, açıkça ve seçikçe söylüyorum ki; asla ve asla, Konya'da karavan üretmekte olan Mega Karavan isimli...

6. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bu arada unuttum, Manavgat Belediyesi'nin karavan parkına yerleşemeyince, Manavgat'taki ikinci olasılık, Denizkent Mocamp'ı aradım. Onlar da, hafta içi kapalı olduklarını, hafta sonu da rezervasyonlu çalıştıklarını söylediler. Daha ne acaiplikler göreceğiz bakalım...

7. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bugün Serik'i terk edip Manavgata doğru yola çıktık. Hedef, Manavgat belediyesinin karavan parkıydı. Titreyen gölde, nefis bir orman içinde ve deniz kıyısında karavan parkına ulaştık. Ancak hüsran... Her yer doluymuş, rezervasyon yaptırarak gelinmesi gerekiyormuş. İsterseniz ileri bir tarihe...
  8. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Güneş yok, hava tamamen kapalı ve yağmurlu. Akülerimiz tükendi. Arkadaşımızın bir arızasını gidermesini bekliyoruz. Ya onlarla ya da onlarsız, elektriği olan bir kampinge hareket etmemiz gerekiyor. Bakalım ne yapacağız.
  9. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Orada kara kara düşünürken, Ankaralı bir çift arabalarıyla geldiler. Onlar da karavancıymışlar. Bakmaya gelmişler. Önceden burayı biliyorlarmış ama onlar da hayal kırıklığına uğradılar. Bize, Serik Boğazkent'te yeni bir karavan park açıldığını söylediler ve tavsiye ettiler. Biz de kalktık buraya...

10. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bugün Göynük'ten çıktık ve 1 saat civarında yolculuktan sonra Lara Karavan Kampı'na vardık. HÜSRAN!!! Nerede internetteki imkanlarıhla tanıtılan kamp yeri, nerede gerçekler! Bir kaç sürekli durduğu anlaşılan karavan görülüyor. Zemin çok eskimiş bir beton parke. Yer yer su birikintileri ve...

11. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Bugün Afyon Göynük (Kemer) etabımızı yaptık. Antalya - Göynük arası yol kaplaması kalitesi son derece düşük. Hem trafiği aksatmayacak bir hızda yol almak, hem de karavanı hop hop zıplatan kaplamada olabildiğince yavaş sürmeye çalışmak tam bir kâbustu. Bazen karavanın kopup gideceğini zannettim...
  12. dinozor izci

Kemer - Mersin Rotası

Ankara - Kemer - Mersin - Ankara seyahatimize bugün başladık. Ankara'dan sabah çıkış ve Afyon ilk durak. Yolu ikiye bölerek hemen hemen yarı yol olan Afyon'da gecelemeyi uygun gördük. Afyonkarahisar Belediyesi Karavan Parkındayız. Burası oldukça güzel tasarlanmış. Her karavan için, karavan ve...

13. dinozor izci

Yolda .... Lazım Oldu!

Tabii ki sakınca yok. Ancak tuvalet kimyasalı bir örnekti. Her şeyin yedeği taşınmayacağı gibi, lâzım olacağı önceden akla gelmeyebilir de. Konu, karavanda ihtiyaç duyulacak herhangi bir şey. Bu bir sarf malzemesi de olabilir, iş görmez hale gelen bir enerji besleme kablosu veya bir konaklama...
  14. dinozor izci

Yolda .... Lazım Oldu!

Anlaşılan, arap sabunu + sirke yanımızda bulundurmamız gereken alternatif tuvalet katkıları. Ancak, kesin çözüm, dışkılama ihtiyacını ortadan kaldıracak metabolizmayı geliştirebilmek. Bunun için evrimsel değişim umuduna bel bağlamak gerekiyor ki, bir kaç milyon yıl beklemek lâzım geldiğinden...

15. dinozor izci

Yolda .... Lazım Oldu!

Bu arada, yeni bir şey öğrendim (elbette bilmiyor olmak benim eksikliğimdi), internetten alışveriş yapılan bazı sitelere teslim adresi olarak kendi adresinizi vermek zorunda değilmişsiniz. Bu sitelerin çeşitli şehirlerde, çeşitli esnaf, benzin istasyonu gibi yerlerde teslim noktaları oluyormuş...
  16. dinozor izci

Yolda .... Lazım Oldu!

Ankara'daki Bauhaus'a baktım iyice... Maalesef karavan sarf malzemesi niteliğinde bir şey yok.
  17. dinozor izci

2 Yerli Karavan Arasında Kaldım

İki ilan da yayından kalkmış... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal