Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Önemli Haberler Neden Gezenbilirde Paylaşılmıyor?

Türk insanı olarak nevi şahsına münhasır bazı özelliklerimiz var. Örneğin, İstanbul'da yaşayanlar, (bunlara ahım şahım basın mensupları da dahil) Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret zannederler. Facebook'a üye olan birisi, 85 milyon nüfusun Facebook üyesi olduğunu farzeder. Twetter kullanan...

2. dinozor izci

Facebook resmi internet siteleri olsa gerek. Neyse, bir şekilde olayı öğrenmiş olduk. Teşekkürler Yücel bey.
  3. dinozor izci

Bu girişimin amacı nedir? Depremzedeler karavanlarda misafir mi edilecek? Yoksa sadece yardım malzemesi mi taşınacak? Hiç bir bilgi yok. Nasıl bir organizasyonsa artık...

4. dinozor izci

Gün Geçmiyor Ki Karavancılarla Ilgili Nahoş Bir Haber Yapılmasın...

Aslında bu olan, Antalya özelinde "yersizlikten" kaynaklanıyor. Geçen yaz sonu yaptığım karavan gezisinde, haritalarda "karavan parkı" olarak görülen, hem de oldukça övülen "Lara Karavan Parkı" denen yerin tam bir mezbelelik halinde boş arsa olduğunu gördüm. Belli ki önceden karavan parkıymış...
  5. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Aksaklıklar giderildikçe insan daha çok ısınır, bilirim. Güle güle kullanın iyi günlerde.

6. dinozor izci

Karavan Brandasi

Açıklama lütfen. ???

7. dinozor izci

Karavan Fuarı

Mümkündür. Ancak, campingleri "çadırınla gel, bana para ver git" anlayışından, hizmet sektöründe elini taşın altına koyacak pozisyona getirmek için karavandan daha iyi bir motivasyon aracı düşünemiyorum. Otellere gelince, yerli turistlere öyle bir sırtlarını döndüler ki, benim karavanım olmasa...
  8. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yıllardır kış aylarında çim biçme makinesinin Einhell Lityum pilleri bahçe deposunda durur. Değil +5, -15 bile gördüler. Hiç bir şey olmuyor. Artık hem çim biçme makinesinde, hem testerede, hem de karavan ayaklarını indirip kaldırmak için matkapta kullanıyorum. Hiç sıkıntı yok, çok memnunum...
  9. dinozor izci

Hangi Kanalizasyon ?

Konu ve yaklaşım son derece çevre duyarlı, olması gereken gibi ve şu an için oldukça "idealist". Yaklaşıma ve prensipte konunun mantığına hiç itirazım yok, tamamen aynı fikirdeyim. Şimdi sihirli kelime: "ancaaak..." Ancak, yurdumuzda atık suların arıtma tesislerinden geçirildiği yerleşim yeri...

10. dinozor izci

M1 Karavan Kış Lastiği Zorunlu Mu?

Rica ederim. Bu konu forumda daha önce de çok detaylı tartışılmış. Kavramlar, konular, tanımlar muallak. Nereye çeksen oraya gidebilen genellemeler... Örneğin şu "Özel Amaçlı Taşıt" tanımına bir bakın: Özel amaçla insan veya eşya taşımak için imal edilmiş olan ve itfaiye, ambulans, naklen...

11. dinozor izci

M1 sınıfı araç tarifi: Yolcu taşımasında kullanılan ve sürücü dahil en fazla 9 oturma yeri olan motorlu araç. Bu araç yolcu nakli yapıyor demektir. Ruhsatında araç sınıfı olarak M1 yazan, bize göre karavan olan ama hiç bir resmi belgede "karavan" yazmayan bu araçla ilgili bir kaç polise konuyu...
  12. dinozor izci

Bu başlık tam bir fenomen. Yurdum yönetiminin yayınladığı tebliğlerdeki tarifler ile insanlarımızın gerçek hayatta yaşadığı detaylar tamamen birbirinden bağımsız. Tıpkı "çekme karavanı" "römork" zanneden yetkililer ve yayınladıkları tebliğler ve çıkardıkları kanunlardaki gibi. Çekme karavanla...

13. dinozor izci

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Arka kapının içerden ve yatak odasından müdahale ile açılabilmesi için bir tertibat düşünmüşsünüzdür umarım. Dilerim asla gerek olmaz ama, yangın anında hayat kurtarıcı bir kaçış kapısı şart.
  14. dinozor izci

Fiamma Atık Su Tankı Boşaltma Tekniği

İşte zurnanın zırt dediği yer burası. Teorik ve bilimsel olarak sıralanacak her türlü iyimser senaryo, avuntudan öteye gitmiyor. Karavandan dışarıya attığımız her şey doğaya, yani insanlar dahil tüm canlılara zarar veriyor. Çünkü çok çeşitli nedenlerden dolayı, kullandığımız tüm temizlik...
  15. dinozor izci

Hiç aklıma gelmezdi. Gerçekten hayret edilesi bir zeka türüne sahibiz. Bu türe "zeka" demekten çok, "kurnazlık" demek daha doğru sanırım. Kurnazlık da yüksek bir zeka belirtisidir ama döner dolaşır, sahibinin ayağına ateş eder.

16. dinozor izci

12:01'in çözümü aktarış becerisinin, İtalyan tasarımcıların tasarlama yeteneğinden daha ileride olduğu muhakkak. Bu konuyu forumda açmadan önce internetin altını üstüne getirdim ama bir açıklama bulamadım. Bu sayede elbirliği ile bu önemli konuyu internete hediye etmişiz ve Fiamma üreticisini bu...
  17. dinozor izci

Evet bu açıklama sanırım tek olası yöntemi tarif ediyor. Teşekkür ederim. Bu şekilde deneyeceğim ilk fırsatta.
  18. dinozor izci

Öyle. Akıllı adam karavancılık mı yapar? :smiley: Verilen yanıtlar çok işime yaradı, söylemeliyim. Sorunun bende ve çözüm üretme yeteneğimde olmadığını memnuniyetle anlamış oldum. Bu deponun tasarımını yapan her kimse (umarım bir endüstriyel tasarımcı değildir) sorunun onda ve onun tasarımını...

19. dinozor izci

Çok acaip bir soru soracağım. Soruna bir çare bulamadım. Her türlü şekli denedim, ı-ıh olmuyor. Bilen biri varsa yardım istiyorum. İmdat! Fiamma'nın 23 lt. lik atık su tankını kullanıyorum. Önden ve arkadan görünümünü aşağıya yüklüyorum. Görüldüğü gibi, önde büyük bir kapaklı doldurma deliği...
  20. dinozor izci

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Yücel bey, bazen yazdıklarınızı okudukça aklıma hep şu şarkı geliyor: Video: https://youtu.be/8qUJxTo-NWk Evet, istediğiniz gibi olun ve öyle yaşayın. İnsan olduğunu hissetmenin en önemli şartı bu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri