Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Üretici firmaların teslim tarihlerine şüphe ve temkinle yaklaşmanızı tavsiye ederim.
  2. dinozor izci

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Listedeki karavanların sadece 3 tanesi monoblok. Kampkon, Baykar ve Escape. Monoblok olsun istemek elbette iyidir, su yalıtımı ve özellikle ağırlık açısından yararı olur, ancak fiyat olarak daha fazla ödeyeceğiniz de hemen hemen garanti. Oysa o fiyat farkını göze almayarak, istediğiniz başka...

3. dinozor izci

Deprem Korkusu Karavana Yöneltiyor.

Bahsettiğiniz Tarsus Belediye'sinin yaptığı karavan parkı (kampı) ile ilgili tanıtımı televizyonda izlemiştim. Gerçekten inanarak yapmışlar ve haklı olarak övünüyorlar. Tarsus Belediyesi'ni kutluyorum. Karavan parkı konusunda en radikal girişimci olarak Afyonkarahisar Belediyesini gördüm...

4. dinozor izci

Deprem Korkusu Karavana Yöneltiyor.

Bunun için, önce o belediyelerin, başkanlarından meclis üyelerine kadar bambaşka bir kafa yapısına bürünüp bilinçlenmeleri lazım. Türkiye'de maalesef "Belediyecilik" denince, önce parti, dolayısıyla siyaset anlaşılıyor. Sonra da artık başkan ve meclis üyelerinin sütüne kalmış bir vaziyette...

5. dinozor izci

Çekme Karavan Kapısılazım

https://m.n11.com/urun/karavan-kapi-ici-farkli-renklerde-31517238?magaza=goboticaret&categoryId=1227224 Bence mutlaka menteşe de olsun.
  6. dinozor izci

Afetten Dolayı, O1 Belgeli, 750kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Yanlış. En doğru imalatı, "bilen" yapar.
  7. dinozor izci

Banyo Ve Wc Için En Iyi Ve En Kötü Seçimler

Motokaravanım olsa, kullanacağım tuvalet kesinlikle kasetli olurdu. Bana en pratik gelen o. Öyle ki, çekme karavanımdaki portatif tuvalet için, dışarıdan erişebilmek amacıyla tuvaletin girip çıkabileceği bir küçük kapı yaptırdım. Ağırlık sorunu olmasa, kasetli tuvalet yaptırırdım.

8. dinozor izci

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Bu bilgiler için teşekkür ederim.

9. dinozor izci

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Bilgiler için teşekkürler. Benim şartlarımda sanırım sistemin sürekli kurulu olarak durması en iyisi.
  10. dinozor izci

Karavan Şasesi Imalatı

Şu başlıktaki iletileri ve verilen linkleri okumanızda yarar vardır diye düşünüyorum: Hangisi

11. dinozor izci

Jel Akü Marka Tavsiyesi

Bu konunun çağrıştırdığı bir şey sormak istiyorum. Konuyla direkt ilgili değil ama içeriğinin kaçınılmaz parçası. Biz bu akülerle ne yapacağız? Bende seri bağlı iki adet 12V 100A jel akü var, sürekli akıllı şarj cihazına, dolayısıyla güneş panellerine bağlı. Karavan, kullanılmadığı zamanlarda...
  12. dinozor izci

Hangisi

Rica ederim. Bilgi talep etmek ve bilgiyi paylaşmak uygarlığın bir gereği. Elden geldiği kadar... Bu vesile ile, karavan yapımıyla ilgili bir kaç şey daha söylemek isterim. Kendi karavanını yapmak isteyen birilerini görünce açıkçası yüreğim hopluyor hep. Özellikle çekme karavan için mutlaka bir...
  13. dinozor izci

Hangisi

1- ağır olur. 2- bari galvanizli profil olsun ama yine de aluminyum hazır şasi tercih edilmeli derim. 3- ? (plywoodu biliyorum ama plastik plywood nedir, fikrim yok) 4- kasetli veya portatif 5- ? (fiyat konusunda fikrim yok) 6- pencere 7- hayır, ayrı olmalı

14. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Evet. Karavanı bilmeyen herkes, karavanda yaşamayı çok basit zannediyor. Hatta deprem bölgesine, batıda âtıl duran karavanların gönderilmesini öneren televizyon yorumcuları oldu. Bir tanesi; "çekme karavan zor olur ama motokaravanlar barınma ihtiyacının karşılanması için gönderilmeli, içlerinde...
  15. dinozor izci

Çekme Karavanlar Için Kıṣ Hazırlığı

Evet. Sanırım bunları atık otomobil lastiklerinden üretiyorlar. Çocuk bahçelerinde ve yürüyüş yollarında kullanımını gördüm. Hem yumuşaklık hem de sıcaklık sağlıyor. Güzel bir ürün.
  16. dinozor izci

Çekme Karavanlar Için Kıṣ Hazırlığı

Bu tarz bir döşeme, hareketli yaşamlar için pratik değil diye düşünüyorum. Anca uzun süre sabit kalınacaksa, değer. Neredeyse, evin arka bahçesine yapılabilecek bir sundurma döşemesi kadar esaslı. Kur-kaldır için, yani karavan yaşamı için çok ağır iş. Ancak diğer iletideki çadırlar çok hoş...

17. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yücel bey geçmiş olsun. Eklemleri ve kasları çok zorlamadan uzun yürüyüşler kadar yararlı bir şey yok. En doğal ve en çok organa hitap eden en yararlı faaliyet yürümek. Şifa dilerim.
  18. dinozor izci

Önemli Haberler Neden Gezenbilirde Paylaşılmıyor?

Eleştirmekteki niyetim, kurumların varlık amaçlarını daha etkili şekilde gerçekleştirmelerine acizane yol göstermek, belki dışardan bakışın avantajından haberdar edebilmektir. Bu cesareti de, gözlemlediğim eksikliklerinden alıyorum. Hepsi bu. Yoksa başka türlü bir had aşımı niyetim yoktur. Sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri