Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

Bu benden kopya çekiyor. Benim saydıklarımı sıralayıp, bunlar vazgeçilmez aksesuarlardır diyor. :D Soru: Çekme karavanda stabilizatör, mover, dizel yakıtlı ısıtıcı, kasetli tuvalet gibi aksesuarlardan olmazsa olmazı hangileridir. Çekme karavanda kullanışlı ve konforlu bir seyahat deneyimi için...

2. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

Soru: Ankara'dan Antalya'ya çekme karavanla seyahat etmek için en uygun güzergah hangisidir? Ankara'dan Antalya'ya çekme karavanla seyahat etmek için en uygun güzergah, güzergahın süresine, yol durumuna, tercih edilen manzaralara ve molalarla birlikte yapılmak istenen seyahat deneyimine göre...
  3. dinozor izci

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Her şey gönlünüzce olsun, gerçekleşsin dilerim Yücel bey.

4. dinozor izci

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

Yutma fikrinden sonraki safhaları düşününce, gözümün arkasına koymayı tercih edeceğimi düşünüyorum. :D :D
  5. dinozor izci

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

Karavanın sol tekerleğinin yanına, yere yatmadan görülemeyecek pozisyonda kilitli bir kutu yaptırın. Karavanın anahtarını bu kutuya koyup kilitleyin. Bu kutunun anahtarını, karavanın sağ ön denge ayağının arkasına yaptıracağınız kilitli kutuya, onun anahtarını sağ tekerleğin davlumbazının...

6. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

İyi yolculuklar, güzel tatiller.

7. dinozor izci

Bu Ne ?

Konuyla ilgisi yok ama, dinozor olmanın şanındandır belki, benim de internet ortamında bir türlü alışamadığım tuhaf bir eğilim var. Diyelim ki bir internet sitesinden bir ürün ya da hizmet satın almak istiyorsunuz. O site de size bunu sağlamakta zaten çok hevesli. Hevesli ama, sizden ilk önce...
  8. dinozor izci

Çekme Karavan Lpg Tankı Hakkında Soru

Araçlarda kullanılan da, mutfakta kullanılan da LPG aslında. Yalnız soğuktan etkilenmemesi (basınç düşmesi yaşanmaması) için, araçlarda kullanılanın propan oranı daha yüksek. Aygaz'ın ürettiği "karavan tüpü" var. Mutfak tüpünün ölçülerinde, farklı renkte. Bunlar da yüksek oranda propan içeriyor...
  9. dinozor izci

Bu Ne ?

Kötü niyetli bir şey desem, bundan ne çıkacak ki? Gerçekten çok beğendiler desem, 5 kelimelik bir iletiyi 15 kişinin birden beğenmesi gerçekten çok tuhaf. Bilemedim... Not: 25 kelime yazdım, 75 beğeni bekliyorum, hatırım kalır.

10. dinozor izci

Bu Ne ?

Çaydanlık bile çay bardağı kadar. :)

11. dinozor izci

İlk Uzun Yolculuk . Öneri̇ Ve Yorum

Muhtemelen yola çıkmışsınızdır. Afyon Belediyesi'nin karavan kamp alanı güzeldir. Karavanınızı park edip bir Afyon gezisi ve kaymaklı ekmek kadayıfı keyfi yapın derim. Yol için tavsiyem; 80km/saat hızı aşmamaya özen gösterin. Rampa çıkarken motor devrini yükseltmemeye özen gösterirseniz, hızınız...
  12. dinozor izci

Italya 2023

Çok güzel gezi, yararlı bilgiler. Umarım bir gün kullanabiliriz bu bilgileri. Nice güzel turlar, keyifli zamanlar diliyorum.

13. dinozor izci

Anadol Kamyonet Topluma Kazandırılabilir Mi?

Yukarıdaki fotoğraflardan İngiltere plakalı olan siyah kamyonet Anadol'a çok yakışır diye düşünüyorum. Tabii, lastikleri biraz daha mantıklı boyutta tutmak şartıyla. Anadol, kaportası yüzünden cahilce çok dalga geçilmiş ilk yerli otomobilimiz. Oysa o kaporta bile çağının ötesinde bir özellikti...
  14. dinozor izci

Bu Ne ?

Bense, son derece beğendim. Çok işe yarar. Ben zemin katta işimi görürken, 1 ve 2. katları kiraya verebilirim. Üstelik balkonlu, manzaralı, deprem riski yok. 2. katın üstünü de teras olarak düzenleyip, bir de yarı olimpik yüzme havuzu kondurdum mu, paraya para demem. Benim aklıma tek bir sorun...
  15. dinozor izci

Kendi Çekme Karavanımızı Yapabiliyor Muyuz ?

Bildiğim kadarıyla: O1 belgesi, bitmiş karavana veriliyor. Bunu veren yetkili kuruluş da Türkiye'de yok, yurt dışından temin ediliyor. Bu belgeye müracaat edebilmek için de, karavan imalatçısı firma olmak gerekiyor. Firma, ürettiği ve trafiğe çıkması uygun olan her model için ayrı ayrı belge...

16. dinozor izci

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Aynı fikirdeyim. Tentenin kumaşı ile destek ayakları arasındaki açı çok dar. Üstten hafif bir rüzgar bile bu tenteyi aşağı basabilir veya tersi. Tente ayakları, karavan gövdesine olabildiğince aşağı bir noktadan bağlanmalı. Evet, bu karavan önünde yürürken engel oluşturur ama daha sağlıklıdır...
  17. dinozor izci

Hem Şehir Içi (genelde) Hemde Çekme Karavan Için Hangi Araç?

İletinizi şimdi gördüm. Kusura bakmayın. Dikkate almadığım için değil, görmediğim için cevaplamadım. O cümleyi, dizel araçların partikül filtresi değişimi veya temizliği, adblue takibi ve takviyesi gibi, benzinli araçlarda olmayan bakımları düşünerek ve yakıtsız kaldığında motoru yeniden...
  18. dinozor izci

Eskişehir || İznik -gölü- || Taraklı || Göynük

Yararlı bilgiler. Özellikle kalınacak ve mola verilecek yerleri bilmek çok gerekli. Teşekkürler. Sağlıkla nice gezmeler.

19. dinozor izci

Hem Şehir Içi (genelde) Hemde Çekme Karavan Için Hangi Araç?

Öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki, 750 kg. altı karavanlar, sadece kâğıt üzerinde öyledir. Kurallara uygun üretilmiş ve sonrada üzerine herhangi bir ilave yapılmamış Avrupa karavanlarda bu ağırlık tutturulabilir ama, yerli karavanlar için söz konusu değil. Her ne kadar iddialı bir şekilde 750...
  20. dinozor izci

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Sizlere hayranlığımı ve saygımı ifade etmeme izin verin. Böylesine uzun, pek de uygar sayılamayacak coğrafyaların kırsallarını da kapsayan, apaçık birtakım riskler ve bilinmezliklerle dolu bir rotayı planlamak, göze almak, bir yerinden katılmak da dahil, herkesin başaracağı iş değil. Delicesine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri