Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Çekme Karavanın Düz Zeminde Yana Yatık Durması Hk.

Ben, eski bildiğimiz gibi, karavanımı tüm kış boyunca, hatta kullandığım topu topu 15 gün hariç, tüm yıl boyunca destek ayaklarının üzerine ağırlığının %80-90'ını vererek park ettim. İki defa da, her iki tekerleği söküp lastik değiştirmek üzere lastikçiye götürdüm. Yani iki defa, lastiksiz...

2. dinozor izci

"Karavan park ayakları , adından da anlaşılacağı gibi, karavanınızın dinlenme süresi boyunca destek sağlama, lastiklere etki eden ağırlığı azaltma ve park etme sırasında stabiliteyi artırma işlevine sahiptir." Burası biraz çelişkili olmuş ama ne diyeyim, doğrudur herhalde.
  3. dinozor izci

Çok ilginç. Oysa destek ayaklarının kaldırmak için kullanılmasının, uzun süreli (kış boyu) parklarda, lastiklerin ezilip düzleşmemesi için ve dingili karavan ağırlığından kurtarmak için yararlı olduğu söylenir.

4. dinozor izci

İlk fotoğrafta arkadaki binanın perspektifi büyük göz yanılgısı yaratıyor. Ancak otomobilin tavanından hizalayınca, çok küçük bir yatıklık fark ediliyor ama bu da sanki yerin durumundan kaynaklanabilir gibi. Asıl sorun, pilot tekerin yerinde düz durmuyor olması. Burada bir montaj hatası var...
  5. dinozor izci

İzmir'e 45 Dakika Uzaklıkda Ki (panama Koyu) Konum Bilgisi

Kendimi olacaklardan sorumlu hissettim birden. :(

6. dinozor izci

-Cıfıt adası, videodaki adadan çok büyük. -Videodaki koyun kumsalı tamamen kum, Cıfıt adasındaki kumsalda çok büyük kaya parçaları var. -Videoyu anlatan, güneşin battığı noktayı gösterdiğinde, koyun güney yönüne baktığını anlıyoruz. Oysa Cıfıt adasının koyu batıya bakıyor. -Videodaki ada, kalp...

7. dinozor izci

Videoyu baştan sona çok dikkatli yeniden izledim. Sonra Google Earth'den Çıfıt Adası civarını inceledim. Videodaki yer kesinlikle orası değil.

8. dinozor izci

Kamping Dışı Klima İçin En Az Ne Kadar Watt Enerji Gerçekçi Olur Ve Kullanımı Nasıl Düzenlenebilirdi ?

Şöyle bir ilan gördüm bir forumda: "Packard olarak klima sisteminde ısıtma ve soğutma yaparak, 6m3 lük alanı 18-35 derece arasında iklimlemsirme yaparken, minimum 50 litrelik buzdolabı ile -10 dereceye kadar ürünlerinizi soğutabiliyoruz. Ayrıca tüm kontrolleri ürün üzerinde bulunan dokunmatik...

9. dinozor izci

Karavan Ile Rusya Gezisi Düşünüyorum.

Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  10. dinozor izci

İl/ilçe Sınırları Içerisinde Kamusal Alanda Park Etme

Açmış olduğunuz konu ve haklarımıza kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde yaklaşımınız elbette son derece uygar ve haklı bir isteği dile getirmesi ve haklarımıza sahip çıkılması açısından çok önemli. Ancak, ülkemizde şu anda bir çok anayasal hakkımızın kullandırılmamasına, ya da yasalara göre...

11. dinozor izci

Artık Silinebilir. Teşekkür Ederim.

Yamaha orgunuzun kendisini kuyruklu piyano zannetmesi için harcadığınız çaba takdire şayan ve sonucu göz doldurucu olmuş. :smiley: Kutluyorum. Gerçekten sonucu çabalarınıza değer güzellikte olmuş. Çalabildiğiniz müzik aletlerinin zenginliği de ayrı bir takdir konusu. Ancak, o elektro bağlama...
  12. dinozor izci

Karavanda Kullandiğimiz Elektri̇k Malzemeleri̇

Oldukça anlaşılır bir anlatım. Yani ben bile anladım. Teşekkürler.
  13. dinozor izci

Çekme Karavan Aldık (750kg Altı, Fren, Osb Alt Zemin)

Hayır. Yağ ısısı normali hiç geçmedi şimdiye kadar. Yalnız rampa çıkarken motor devrini yükseltmemeye çalışırım. 40-50 km/saat ile rampa çıktığım çok olmuştur, harareti yükseltmemek için. Otomatik vites benimki.

14. dinozor izci

Çekme Karavan Aldık (750kg Altı, Fren, Osb Alt Zemin)

Benim aracım da 508. Benzinli. 240Nm. Çok rahat çekiyorum. Hiç sorun olmaz. Benim karavan da 1150 kg. Arkada karavan olduğunu hissettiren, karavanın torsiyonlu dingil yüzünden, hiç süspansiyon nimetinden faydalanmaması. Asfaltın en ufak bozukluğunda yukarı aşağı zıplar ve çeken aracı da...
  15. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

Bilmem... Bizdeki de YZ olmasın sakın! :)
  16. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

Benim itiraz ettiğim nokta, henüz emekleme aşamasında bile olmadığı açıkça görünen yapay zekanın zekasından şüphe duymadan, ona sorulacak soruyu sormayı beceremediğimizi iddia etmek. Yapay zekayı yaratmayı beceremediğimizi söylerseniz, tamam. Ama ortada olan sanki mükemmelmiş de, biz...

17. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

"Ankara'dan Antalya'ya 7 metre karavanim ile gideceğim. Amacım 10 yaşındaki kızım sıkılmasın . Güzel yemekler de yemek isterim. Uygun rota ne önerirsin?" İyi de, ben karavanımın kaç metre olduğundan bağımsız, kaç yaşında kızım olduğundan habersiz, yolda yemek yemek de istemediğim bir yolculuk...
  18. dinozor izci

Yapay Zeka (chat Gpt)

"Ankara'dan Antalya'ya çekme karavanla seyahat etmek için en uygun güzergah hangisidir?" sorusunu "yapay zekaya uygun yol" ile nasıl sorabilirim? Bırakın yapay zekayı, zekasız biri bile bu soruyu anlar. Ha, böyle saçma sapan cevap verir, o başka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri