Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Yeni Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Anlayana...

2. AKMühendis

İstenmeyen misafir, konunun da sapmasına sebep oldu... Neyse.. ------------------------------------------------------------------------------------ Önceden bu konuda tavsiye edilmiş güzel açıklamalar var. Benim dikkat çekeceğim husus, kullanım şekli ile ilgili olacak. Mokampta mı...

3. AKMühendis

😇 🙃 👍
  4. AKMühendis

Çekme Karavan Yapımı

Bu teşebbüsün sonucu ne oldu acaba..

5. AKMühendis

En doğru yargı bu Davut Kardeşim.. :) Yoksa uzar gider saçmalıklar.

6. AKMühendis

Problemsiz, stressiz, saçmalıktan uzak bir forum düzenimiz vardı..
  7. AKMühendis

Çekme Karavan Araç Uyumu

Öyle durumlar olur ki yokuşta, otomatik vites kararsız kalır. Üst vitese atar..çekemaz alt vitese alır..gaz fazla gelir üst vites atar.. Çekemez alt vitese düşürür........ Bu komik ve zararlı döngü devam eder durur. Bunu önlemenin yolu, manuelde uygun bir vites seçerek yokuşu bitirmektir...
  8. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Mükemmel bir karavan almışsınız. Sağlık ve mutlulukla kullanın..!

9. AKMühendis

Çekme Karavan Araç Uyumu

Ağırlık bu ise, manuel kullanmanızda, kanaatimce mahzur yok. Hayırlı olsun.

10. AKMühendis

Akçelik / White Pigeon / Niyazi Asilkan

Niyazi ustayla benim de bir kaç görüşmem oldu. Çok efendi bir insan, ayrıca Saly de uzun süre çalışmış. Bence, istediğiniz dizayda karavan yaptırabilirsiniz. Gördüğüm eksiklikleri, minibüs camı kullanmaları !! Kararınız hayırlı olsun.
  11. AKMühendis

Çekme Karavan Araç Uyumu

Tecrübeli bir mühendis olarak, üzülerek söyliyeyim katalok değerlerine çok güvenmem.! Ben bunca yıldır araç kullanırım, mesela verilen Lt/100 Km. değerlerini hiç tutturamadım.. :mad: Bunlar gerçek kullnaımla ilgisi olmayan, özel güzergahlarda elde edilmiş değerler. Konunuza gelince...

12. AKMühendis

Sn. T.Malinovski yorumlarını takdirle izlediğim bir üyemiz. Maalesef çok fazla var bu kastedilen molozlardan.. Acı, ama bir gerçek. Hedef asla, " Nişancımız " değil, buna eminim.
  13. AKMühendis

Hangi Yerli Karavan Ve Neden?

Sğlıklı mutlu gezişerde kullanın inşallah.
  14. AKMühendis

Gezenbilir.com'un Şanlı Tarihi...

Akdeniz Hüseyin beyin girişi ve sitedeki tek yöneticilik serüven inedir acaba.. Ondan başka ilgilenen yok site ile. O da motokaravan sahibi, ama eleman yokluğundan herhalde, çekme karavan ile de sadece o ilgileniyor. İlgilenilmeli..

15. AKMühendis

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Yönetimin ilgilenmesi gereken bir konu bu.. Çekme karavan konusunda moderatörlük/ yöneticilik verilmiş hiç kimse yok ortada. Hüseyin Bey, çekme karavanıolmadığı halde, bu konu ile mecburen ilgileniyor. Çözüm gelmeli.
  16. AKMühendis

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mimar ve inşaat teknikerinin işleri değil bunlar. Sabit olarak yapabilirsiniz ama, bu karavan olmaz. Karavan tny house ayrı bir konu.
  17. AKMühendis

Bu yeni tip kullanan birisi ile görüştüm.. 3. ayda satışa çıkarmış.. Anladığım kadar ile, eski tas eski hamam kalitesinde yürüyor işler... Bu mantığı benim anlamam mükün değil.. Bazı malzemeler tövbe tutumuyor, lafı doğruymuş demkki.... :mad:

18. AKMühendis

Tuvaletler Için Mavi̇ Su (blue Juice)

Pilotum, patlattın yine güzel espriyi..
  19. AKMühendis

Tuvaletler Için Mavi̇ Su (blue Juice)

Pilotum, patlattın yine güzel espriyi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız