Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Düz yolda çeker. Azzorlnırklkışta, sonra rahatlar. Ama bütün yol için şnzumanınız da aracınız da çok zorlanır. 158 Nm çok düşük bir değer. Bu değerin asgari 250 nm olması tercih edilmeli.

2. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Sevgili pilotum nasılsın? SENİN İÇİN SEÇTİM BU TÜRKÜYÜ .. Gezirken sitede, senin bu cevba rastlayınca, gülümsedim. Her zamanki gibi, "İNCE" bir cevap
  3. AKMühendis

Onyx Sapphire 360 Çekme Karavan İnceleme

Evet, karlar katlamalı oluyor bu sektörde.. Malesef...

4. AKMühendis

Cevap bekleniyor ...
  5. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Bu mailden 40 gün geçmiş.. Çok şükür sari site; HEMEN TESLİM ÇEKME KARAVAN ilanları ile doldu. 😊😊😊

6. AKMühendis

Şükür... Akıllar başa gelmeye başladı... Uçaklar iniş pozisyonuna geçiyorlar.. Yere inince, Türk geleneği gereği pilotu alkışlayalım..:smiley::yum::tonguewink: 80 Bine kadar fiyat çekenler vardı.. Furya geçince hepsinin burnu öne eğilecek.. :smiley: TC- MEŞE İNİŞE GEÇTİ

7. AKMühendis

Özenli bir üretim, ama piyasada yeni oldukları için, henüz tam üretim tecrübeleri yok.. Zamanla daha kaliteli üretim yapacaklarını umuyorum..
  8. AKMühendis

Çok güzel karavan, ama fiyatı diğerlerinde olduğu gibi. FIRSAT BU FIRSAT FİYATI ..!!
  9. AKMühendis

Lada Niva Travel-2021/niva Kasa Değiştirdi

Gelse de pek alınası değil.. Yine 50 senelik tarihi teknoloji ile üretilmiş ilkel motor üstünde.. Kasa sevimli.. İçi zannederim olduğu gibi sert plastikdir.

10. AKMühendis

Karavan Diyaframlı Su Pompası Bakımı

Teşekkürler. Sağlıklı ve mutlu gezileriniz ve yaşamınız olsun.

11. AKMühendis

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Keşke diğer arkadaşlarımız da bu konuda tecrübelerini yazsa..
  12. AKMühendis

Mehaba. Pompanızın titreşim ve gürültü durumu nasıl acaba.. Sizce bu tip pompalarda en doğru seçim hangi marka ve hangi tipidir?

13. AKMühendis

100w Tüketim 12v Karavan Kliması Buldum.

Çok güzel bir tespit.. Bu nedenle karavan üstü enerji kaynak üretimi cazip değil. Karavan dışına çıkarılabilen ve fazla uzun olmayan kablo ile sisteme bağlanan güneşpnelleri dha uygun..
  14. AKMühendis

Karavan Camı İmalatı

Bu güzel Ustamız siteyi takip ediyor herhalde. Beni aradı, faaliyeti devam ediyormuş. Müteşekkirim. Sağlık ve başarılar diliyorum.
  15. AKMühendis

"190 Binlik KÜTÜK ..

16. AKMühendis

Karavan Camı İmalatı

Merhaba. Faaliyet devam ediyor mu, irtibat Tlf. nedir?
  17. AKMühendis

Bu kütüğe 190 Bin TL istenmiş.. Eyy insaf, nerelere sakladılar seni..
  18. AKMühendis

Sık Sorulan Sorular

750 Kg altının ruhsatsız olmasını çok tehlikeli buluyorum. 750 Kg. çeken araç için çok çok büyük bir yük ve tehlike kaynağıdır. Bu gereksiz kolaylık derhal kaldırılmalıdır. Bu ağırlık olsa olsa 150-200 Kg. ile sınırlandırılmalıdır.

19. AKMühendis

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Tavana su deposu, çok manasız bir yapım olur. Dalga kıran falan önemli değil. Bu kütlenin virajlarda yaratacağı savrulma momentidir önemli etken. Virajlara max.20-30 girecekseniz sorun yok.. Am siz siz olun, bu sevdadan vazgeçin.
  20. AKMühendis

Yer gök NK ile doldu... Bu ne seri imalat böyle..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri