Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Teoman Bey güzel gezmişsin maşallah. İsterdim ama, bizden yaş olarak geçti artık.. İlgi duyanlar için; Teoman Bey'in gezdiği yerler..

2. AKMühendis

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Ben o hatayı bir kere yaptım ve 2 ay sonra sattım.. Çekme karavan çok daha iyidir.. Karavanı taktın mı, motokaravan; çıkardın mı, binek araç.. Motokravanla her yere giremezsin. Çekme karavanda , karavanı bırakınca , binek aracınla her yere gidersin. Benim tecrübi yargım bu..

3. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Üstteki yorum doğru.. Konuyu önemsemeyenlere 01 , ciddiye alanlra 02 belegesi verilebiliyor demek ki.... İnşallah yakın zamanda bu 750 Kg zırvalığı ortadan kalkar. 750 Kg hareket halinde çok büyük momentum meydana getirir. Asla es geçilecek bir ağırlık değil. Bu baraj 250 - 350 Kg bandına...
  4. AKMühendis

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Bu da fiyat olarak bence, havada uçuyor... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-monoblok-cekme-karavan-mono-karavan-orion-modeli-978647069/detay 4.25 İÇİN FİYAT ÇOK

5. AKMühendis

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

Bence akıllı bir uygulama olmuş. Yeni alacak arkadaşlarımız için de bir önerim var: Bir an önce gidip alın, çünki dünya üzerinde bakır üzerine oynanan oyunlar dolayısı ile bakır bulmak gittikçe zorlaşıyor ve fiyatı acaip artıyor. Biz soğutma cihazları üreticisi olarak bunun çok sıkıntısını...

6. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

" Oğuz.p : Uzun süredir bu forumun sessiz okuyucusuydum sanırım artık ses verme zamanı geldi. :smiley: İstanbul-Büyükçekmece den Oğuz ben. Güney Mini boş olarak sipariş etmeyi düşünüyoruz eşimle hafta sonları çevrede gezebileceğimiz videolar çekip anılar biriktirebileceğimiz bir karavan almak...
  7. AKMühendis

Dizel Isıtıcı Açık Unutulursa Ne Olur?

Ben böyle bir sorunu hiç yaşamadım. Mazot depom karavanda baza içinde. Ne koku ne de bir tehlike oluşmuyor..
  8. AKMühendis

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

😂😜😁Başka sebep aramayın... ---------------------------------------------------------------------------------------- Başka bir yatirim için nakite ihtiyacim olduğu için satıyorum. Standart Donanımlar Destek Ayağı 2 Adet ( AL-KO, KNOTT, SCHLEGL ) Torsiyonlu Frenl Dngl 750-1000 ( AL-KO...

9. AKMühendis

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Bildiğim kadarı ile, yapamazsınız; yapsanız da ruhsat alamazsınız. Sadece bir kaç markanın, bazı modelleri için bu izin var.
  10. AKMühendis

Markalarına Ve Tiplerine Göre Yerli Karavanların Eksikleri Ve Üreticilerine Öneriler ..

Güzel, ama biraz pahalı.. Merhaba. Oldukça başarılı imal edilmiş gibi görünüyor. Fakat karavan 3.90 mı 3.60 mı anlaşılmıyor. Karvanın kodu 3.60 ı çağırışırtıyor, açıklamalarda 3.90 deniyor.. Hangisi doğru ? 3.60 ise değmez almaya.. 4.00 hatta 4.25 in altındaki iölçüler benim değerlendirmelerime...

11. AKMühendis

Markalarına Ve Tiplerine Göre Yerli Karavanların Eksikleri Ve Üreticilerine Öneriler ..

Dostumuz Ender Bey'e Allahtan rahmet, kalanlarına başsağlığı diliyorum.
  12. AKMühendis

Cekme Karavanla Gezmek

Çok güzel bir karavan modeli...
  13. AKMühendis

Ender Bey e ilettim.. İşi artık kızı Ebru yönetiyor. İletir inşallah.

14. AKMühendis

Esas işleri karavan değil. Bu işte yeniler. Bunun için tam fonksiyonel karavan üretememeleri normal. Esas işleri, internetten gördüğüm kadarı ile minibüs ve otobüs karoserciliği. Zaman ilerledikçe, daha güzel karavan yapacaklar zannederim
  15. AKMühendis

Bu biraz da yanlış yükleme problemi olabilir, diye düşünüyorum. Bu tiplerde su deposu önde ve büyük hacimli ise, deponun yarım dolusu bile, bu sorunu yaratabilir. Ama dizayn hatası da olabilir. Zira bu arkadaşlar, farklı bir iş dalından atlayıp, bu işe girmişlerdi. Ama şu anda zannederim...

16. AKMühendis

Muhtelif yerli çekme karavanların, gerek inceleme ve gerekse kullanım anında gördüğümüz eksikleri var. Bunların, muhtelif yerlerde değil de, bu konuda açılmış bir başlıkta toplanmasını yararlı buluyorum. Umarım üreticiler de, zannetmiyorun ama, bu başlığa ilgi gösterirler. En azından ben bu...
  17. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çeker de..... Nasıl çeker! Konu; konfor şartları nereye kadar kısacağınıza, yani vazgeçeceğinize kalmış..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri