Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Frenli̇ Çeki̇ Başlığı Sorunları...

Siteye eskisi gibi fazla girmiyorum, bu nedenle geç gördüm sorunuzu. Ankara Kahraman Kazan da Mehmet usta var, bu konunun uzmanı. 0546 144 06 41 nolu telefondan ulaşın, yardımcı olur. Bu tip problemi olan arkadaşların tümüne tevsiye ederim

2. AKMühendis

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Çoğu " Bu işte para var" zihniyetiyle işe girmiş, başlangıçta bu işle hiç alakası olmayan Firmalar.. Örnek Ortiz.(Ana işleri fason sanayi boyacılığı)... Bir diğeri aldığı karavanı inceleyip,ben de bu işi yaparım diyen ve imalat konusu bu işle ilgisi olmayan Güney (Muhtelif dükkanlara masa, raf...
  3. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Kesinlikle doğru yargı. Son senelerde Afyonda, mebzul miktarda karavancı çıktı.. Bu işte para var yaa..

4. AKMühendis

Fazla gezmeyenler için genişlik, tabiki ferahlık demektir. Güle güle kullanın.
  5. AKMühendis

Korkuteli Hakkında

Merhaba. Korkuteli'ne yerleştinizmi? Benim Ata memleketim, ama ben İzmir'liyim ve burada yaşıyorum. Yıllar önce bir kere gitmiştim, ferah güzel serin bir yerdi. Antalyalıların yaylak yeri ..

6. AKMühendis

Cumhuri̇yet Bayramimiz Kutlu Olsun ...

99 YILINI İDRAK ETTİMİZ BU GÜZEL GÜNÜMÜZ, NİCE BİN YILLAR SÜRSÜN.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. YATTIĞIN YER NUR OLSUN GÜZEL ATATÜRKÜM . SAYGI ve ŞÜKRANLARLA ANIYORUZ.

7. AKMühendis

Maksimum 200.000 Tl. Ücretli Çekme Karavan Tavsiyesi

Tecrübeli bir çekme karavancı olarak SALY yi öneririm.. Ben 4.06 sını kullanmıştım ve çok memnundum. Kendim Weinsberg QDK 4.70 tipi bir karavan topladığım için satmıştım. Erdal ustanın karavanları sağlam ve kullanışlıdır. Kızı Müjgan Hanım ilgilniyor satışla. ( 0533 330 46 00)
  8. AKMühendis

Cekme Karavanla Moskova

Merakla bekleniyor..Hele bol fotograflı olursa, tadından yenmez ..
  9. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Evet ÇOK İLKEL bir tedbir.. Zahmet edip, aynı görevi görecek ve pahalı olmayan Al. profil ile sorun giderilebilir.

10. AKMühendis

Fiyat biraz fazla abartılmamış mı......

11. AKMühendis

" Çekme karavan 4.40 Favorilerime Ekle Yazdır Facebook ile paylaş Twitter ile paylaş E-posta ile gönder Büyük Fotoğraf Video 1/10 Fotoğraf Araç Hasar Sorgula 238.000 TL
  12. AKMühendis

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Kayseri'den konaklamadan ve de süratle geçmiştim yıllar önce. Zannederim 12-13 yıl önceydi.. İmar planı var mı yok mu bilmiyorum ama, gördüğüm kadarı ile düzgün bir şehir idi.

13. AKMühendis

Hayatımda Bu Kadar Iğrenç Bir Forum Sayfası Daha Görmedim.

Vatandaş neden şikayetçi anlayabildiniz mi ..!!!
  14. AKMühendis

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Evvel Allah en ufak delikten geçip gidiverme konusunda üstümüze yoktur.. Bu nedenle uygulamların sıkı olmasını ben de doğru buluyorum..
  15. AKMühendis

Fren Sistemi Çalışmaması Hakkında.

Amortisörü temin cihetine gideceksiniz. 0544 874 32 35 tlf. dan gerekli yardımı alabilrsiniz . BU ARADA BU MESAJ VESİLESİ İLE SİTE ÜYELİĞİMİ SONLANDIRACAĞIMI BELİRTEYİM. YALNIZ ÜYELİK SONLANDIRMA KONUSUNDA SİTEDE BİR LİNK BULAMADIM. YARDIMCI OLACAK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BİZİ SEVEN...

16. AKMühendis

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Biz 2011 de 2 Tane 4x4 almıştık, biri kendime, diğeri kızıma.. Chevrolet Türkiyeden tamamen çekiliyor lafı çıkınca ben biraz da aceleyle sattım ve bir müddet sonra da 2.0 - 4x4 Ford Kuga Titanyum a geçtim.. Kızım hala kullanıyor. Captiva karda kışta,kaygan zeminlerde, çok iddialı olmazsanız...
  17. AKMühendis

Çok sert ruzgarlı havada ne yaparsanız yapın, bu gölgelik yırtılır veya uçar gider. Ama az rüzgarlı havalarda, ayakların altına 50 Lt lik şemsiye bidonuna kum doldurup sabitlerseniz, rahat gölgelik görevini yapar zannediyorum..
  18. AKMühendis

HARİKA bir karavan seçmişsiniz. Çok iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum.

19. AKMühendis

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Doğru bir yargı bu. İmkanı olan bu tercihi yapmalı.
  20. AKMühendis

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Benim eşim de yüksek tansiyon hastası. Bu beni çok korkutuyor. Siz hem doktor, hem de Nasrettin Hoca nın dediği gibi, damdan düşmüş birisiniz. O nedenle tavsiyeniz önemli.. Doktora gidin demeyin, gitmediğimiz doktor kalmadı desem, az yalan olur.. :smiley: Tecrübi değerlere çok önem veririm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri