Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Carpento 360 Karavan Hakkında

Biraz fazla dostça ve yandaş ( :smiley: ) yorum gibi geldi bana .. Hiç rastlamadım İzmirdeki karavan parklarda ..

2. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiyesi

İkinci ellere yönelmeniz gerekiyor. Yalnız çok çok dikkatli olun, bu ortamda bile dolandırıcılık yapan şerefsizler var. Karavanı görün, inceleyin, beğenirseniz, noter kanalı ile satın alın. İncelemelerde, işin ustası olmasanız bile, karavanın altına yatın, şasinin pas durumunu görün, hortumla...
  3. AKMühendis

Altea 472 Pu, Brüstner Premio 455 Ts Hobby Deluxe 495wbf Yorumları

Tebrik ederim. Çok detaylı ve ayağı yere basan bilgiler vermişsiniz. İhtisasınızı merak ettim. Selamlar.

4. AKMühendis

Lodgy Mi 4x4 Dustermi

Dağ bayır gezecekseniz, kesinlikle, markası ne olursa olsun 4x4 alın. Önden çekiş, düzde iyi gider, yokuşta ıslak ve toprak yolda çektirmek için çok ama çok uğraşırsınız.. Tecrübe ile sabit ... :) :( Nasrettin hoca damdan düşünce, etraftan yardıma gelip, farklı nasihatlerde bulununca...
  5. AKMühendis

Afetten Dolayı, O1 Belgeli, 750kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

NK'dan durup durup kaçın.. Şu anda Bursada (gizli) bir ortaklıkla karavan imalatına devam ediyor. Diğer markalar, Güney hariç konforlu karavanlar, ama çok pahalılar. Güney bile, zannederim 180B civarı fiyat çekiyor.. Karavanlar devamlı konaklama için pek tavsiye edilemez. Biraz kütüktür...

6. AKMühendis

Umarsan Capsule 740kg

Doğru bir karar. bir çok yerde yazdım, söyledim.. 750 Kg, iddiası teknik bir maskaralık.. Güney de 4 m civarı karavanlara 750 kg diyor ama kapı yanına önemli bir NOT EKLİYOR : Yük ve yolcu taşımaz. Olur, zati eşyamızı, mutfak eşyalarını arabada taşıyalım.. Karavan efendi arkadan sallana...

7. AKMühendis

Volkswagen Crafter İlk Karavanımı Yapıyorum

Maşallah, karavana çok uygun oldukça büyük ferah bir araç almışsınız. Kısa sürede işlerini bitirip, güzel seyehatlerde kullanmanızı diliyorum.
  8. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Milletimi severim, milliyetçi bir insan olduğumu, beni iyi kötü tanıyan üyeler, bilir.. Fakat içimizde öyle süzmeler var ki.. İnsanı çileden çıkarıyor.. Sarı siteye bir bakın. Utanmazlar, deprem fırsatını kaçırmıyor..!!! Fiyatlar tavan yapmış diyeceğim ama.. Bu zibidi takımı tavan da...
  9. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

https://www.gezenbilir.com/konu/4-80-m-680-kg-lik-hafif-cekme-karavan-yapiyorum-insallah.104799/ Merhaba, yukarıdaki linkte bazı yapım aşamaları v.b bilgiler var.

10. AKMühendis

Çekme Karavan Tavsiyesi

Güney karavanı değerlendirin. Biraz ilkeldir ama, gerçekten hafif ve oldukça fonksiyonel özellikleri vardır. İlk kullandığım karavandı ve hafifliği ve iç aydınlığı, eşimle birlikte hala aklımızdadır.

11. AKMühendis

Karavan Fuarı

Maalesef, mebzul miktarda mevcut bu tiplerden.. Hatırlarım, yıllar önce Aydın otobanı yapılırken, " Ee o zaman Selçuk'a uğrayan çok azalacak. Buradaki çöpşiş esnafının hali ne olacak.. Otaban yapılmasın.." diye kıymetli fikirlerini serdeden bir çok aklı evvel vardı..😁😂🙄
  12. AKMühendis

Captur 1.3 Otomatik Ve Çekme Karavan

Burada aracın teknik verileri var. Torku hafif karavan çekmede sorun yaratmayacak gibi gözüküyor. Ama bir kullanıcı tecrübesine ulaşabilirseniz, bence daha iyi olur.. https://www.epey.com/araba/2022-renault-captur-1-3-tce-140-bg-edc-touch-4x2.html

13. AKMühendis

Araç Önerisi 4x4 (şehir Içi, Arazi)

Merhaba. 2015 yılında 2012 model 55.000 Km. de 2012 model 4x4 140 HP Diesel bir Kuga almıştım.. Şu anda 90 Küsür binde. Çok çok memnunum.Akıllı kullanırsanız yakıtta çok hesaplı.. 1200 Kg lık çekme karavan çekiminde de kullanıyorum. Temiz bir 2012 bulursanız almanızı öneririm.
  14. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çok iddialı bir satıcı cevabı olmuş.. Yokuşta kesinlikle hissedersiniz, o sıkıntıyı da vites küçülterek halledersiniz. Düz yolda, satıcı cevabı doğru. Karavanlara gelince, ikincisi yani Weinsberg 390QD (860kg) harika bir karavan. Zannederim ilki ile fiyat farkı var, ama karavanı bir kere...
  15. AKMühendis

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Çekme karavan bence gayet doğru bir seçim.. Motokaravan, az gezenler için çok gereksiz bir yatırım.

16. AKMühendis

Çekme Karavan

Çok doğru cevaplar. Bravo, açık, net ve yönlendirici.. tebrikler, selamlar.
  17. AKMühendis

Serm & Barr Karavan

Çok direkt ve de doğru bir soru olmuş, tebrikler ..
  18. AKMühendis

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çeker çekmesine de dik yokuşlarda , biraz AAHH çeker.. Şaka bir yana 250 nm iyiye yakın bir tork. Fakat 1300 Kg. lık karavan için, dikkatli sürülmesi gerekir. Bende hem 140 HP Ford Kuga var, hem de 1.3 Multijet Doblo. Yıllar önce 1080 Kg.lık bir karavanı Sakarya'dan almaya gittim. Kuga...

19. AKMühendis

Milyonlarca Liralık Karavan Dolandırıcılığı Iddiası...

MıNıK karavan ve türevleri..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR