Arama sonuçlarınız

1. AKMühendis

Mondial Rx3i Evo Abs

Güzel yurdumun cennet köşelerinden birinde yaşıyorsun. Yaş birazcık ( ! ) ilerledi.(74) Daha genç yıllarda olsa görmek istediğim yerlerin başındaydı. Genç yıllarımda niyetlenmrdim, pkk sorunu vardı. sağlıklı yaşamlar diliyorum. Yük.Müh. A. KIR / İzmir

2. AKMühendis

Monoblok Fiber Karavan Koku Problemi

Bu güne kadar böyle bir iddia hiç duymadım.. Sefertası gibi karavnları hiç sevmem.. En büyük iddiaları olan su geçirmez iddiasını da hemen bütün firmalar aştı gitti.. 15 sene kadar önce ilk karavanım olan GÜNEYin en ilkel imalatlı karavanı ile, Samsunda sağanak bir yağmura yakalanmıştım. O...
  3. AKMühendis

Hem Şehir Içi (genelde) Hemde Çekme Karavan Için Hangi Araç?

Sn. İzci bu kanıya nasıl vardınız bilmiyorum. Ben 30 yılı aşkın süredir diesel araç kullanıyorum, hiç bir ekstra masrafını görmedim, yapmadım. Benzinli araçlara yan gözle bile bakmam. Şu anda da otomatik 4x4 - 140 HP Ford Kuga kullanıyorum ve çok memnunum. Sağlıklar dilerim. Dinozor Dieselci...

4. AKMühendis

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

Yaz güneşi altında pişersiniz.. O perdeler göstermelik bir koruma yapıyor. Gölgede park ederek bu sorunu çözersiniz, ama güneş enerjiniz varsa çalışmaz..
  5. AKMühendis

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

E ERBA uzun yıllar 1500 Kg lık gülle 5.25 karavanı 750 KG. diye satmıştı...

6. AKMühendis

Ben ztk dan açılır ön camlı, önü oval olmayan tipde ful bir karavan aldım. Karavandan çok memnunum. Yalnız Ferhat bazı küçük ekstralarda bizi yordu. Mesela hala bize 90 Lt buzdolabı yollayacak. (İnşallah..) Başta sipariş özelliklerini netleştireerk ZTK alın derim, güzel karavan..

7. AKMühendis

Afyon Ztk Karavan Aldım..

Amin.. Firmayla bir olumlu, iki de olumsuz notum var. OLUMLU NOT: İzmir de aşırı yağmurlar oldu, maşallah 1 gr. su almadı. OLUMSUZLUKLAR: 1-Ful karavan aldığımı zannediyordum, 90 lt lik 220V buzdolabının yeri ve fişi var, kendisi yok !!! 2-Çok ikaz etmeme rağmen fatura yollamıyor. Firma...
  8. AKMühendis

Merhaba. Karavanı henüz kullanmadım. Yanıltıcı bilgi vermeyeyim. Bayramda alışkın olduğum büyük karavanımla gezdim, yakın bir yerlere gittik. ZTK yı kullanınca iyi kötü yanlarını yazarım.
  9. AKMühendis

Çekme karavan da Afyon deyince hep çekinirdim.. Çok baş ağrıtan karavan imalatcısı vardı. Fakat hayrettir, gidip İzmir bayiinde bir ZTK karavanı gördüm, inceledim ve şaşracaksınız oldukça çok beğendim ve hemen satın aldım. Güneş panelli, invertörlü, çift akülü tenteli, küçük şirin bir karavan...

10. AKMühendis

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Merhaba. Monoblok karavanlara karşı allerji duyuyorum. Bana sefertası gibi geliyorlar. Çekme karavanlarda su sızdırma sorunu, büyük ve aşılmaz bir mesele değil. Ciddi markaların hepsi bu sorunu çoktan aştı gitti. Ben yıllar önce bu günkinden çok daha ilkel üretim yaptığı dönemlerde, Güney...

11. AKMühendis

Karavan Arayışı

Karavan deprem bölgelerinde,nispeten zarardan sizi uzak tutabilir. Ucuz karavanlar içinde Güney karavanı öneririm. Biraz ilkeldir,ama ihtiyaç görür. Geniş ve ferahtır. Aman özel yapım karavanlardan ve Afyon üretimi karavanlardan uzak durun. Bir de NK ve türevlerinden . Güzel Milletime geçmiş...
  12. AKMühendis

Karavanı Doğru Yüklemek !

Çok çok önemli bir konu. Yüklemelerde, karavanın belirtilen azami yüklü ağırlığını aşmamak; çeki demirine muhakkak yaklaşık 60 Kg civarında yük bindirmek, yüklemede sağ sol teker yük dengesini bozmamak, üzerinde önemle durulması gereken hususlardır. Bunlara dikkat edilmezse, düzgün ve sağlıklı...

13. AKMühendis

Afetten Dolayı, O1 Belgeli, 750kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Doğru soru .. osu busu önemli değil. Ciddi bir üretici mi, bilinen bir marka mı o önemli. Özel yapımsa, istenildiği kadar övülsün, kale almayın. Kimse yoğurdum ekşi demez...
  14. AKMühendis

Karavan Şasesi Imalatı

Konu hakkında bu kadar az bilgi ile şasi imalatına girmenizi, tecrübeli bir karavancı ve imalat mühendisi olarak doğru bulmuyorum. Hem kendi canınız hem de seyir anında başkalarının canı için böyle bir işe girişmeyin derim. Kararınız hayılı olsun.
  15. AKMühendis

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Ebru Hanım Kızımız, Almanya'ya bir karavan yollamış.(GÜNEY) Açık bir kamyonet üzerine bindirmişler ve yola çıkarmışlar. Hayırlısı. Alman mevzuatı bizim karavana kullanım izni verecek mi.. Ben olsam buradaki bedeli ve Almanyaya kadar, epey tutacağını zannettiğim nakliye ücreti ile beraber...

16. AKMühendis

Carpento 360 Karavan Hakkında

Böyle bir iddiada bulundum mu ?
  17. AKMühendis

Ortiz 3.90 Karavan Deneyimleri

ORTİZ estetiği çok zayıf bir karavan. Çok daha güzel karavanlar var.Takılıp kalmayın. GENCER çok daha güzel karavanlar yapıyor. İncelemenizi öneririm. Daha başka güzel imalatlar da var. Kararınız hayırlı olsun. Çekme karavancılık güzeldir. Motokaravana göre daha geniş ve rahattır.
  18. AKMühendis

Altea 472 Pu, Brüstner Premio 455 Ts Hobby Deluxe 495wbf Yorumları

Tebrik ederim, meslektaşız.. Ben makinenin üzerine, End. Müh. dalında ilave bir ihtisas yapmıştım, fi tarih ül evvelde.. (1971/1973) Sağlık ve başarılar diliyorim . Akın KIR

19. AKMühendis

Hangisi

Zihniyetimize ters... " Bişşe olmaz abim.." 😁 :p :confused:
  20. AKMühendis

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Tevfik FİKRETİN bu güzel şiirini, arsız yüzsüzce, FIRSAT BU FIRSAT deyip çekma karavan fiyatlarını uçuran BOZUKLARA atfediyorum..YİYİN EFENDİLER, YİYİN.. FIRSATI KAÇIRMAYIN.. KIRAÇ seslendirmiş: Video: https://www.youtube.com/watch?v=ibg1Oi_EdBs

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri