Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Aracımıza güneş paneli takmak istiyoruz. Kullanmamız gereken cihazlar şu şekilde : 1- led lambaları 2- gerektiğinde telefonları şarz edecek 3- 12 v 66w enerji tüketen bir tv (günde 4-6 saat çalışacak) 4- buzdolabı Buzdolabım hakkında şöyle bir bilgi vereyim...

2. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Napalım kahve alışkanlığı olmayınca kışları evde kendime meşgale buluyorum :) seviyorumda bu hobi işlerini :) bide gemi projem vardı onuda bugün bitirdim :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugünde soğuk yine çalışmalara devam ama evde :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı:) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. berk_arda

Bu ara canım sıkılıyor bişeylerle uğramam lasım.aracımda işlerim var ama havaların soğukluğu evde miskinlik yapmamı söylüyor.artı evde de olsam tv izlemeyiz sevmem ve kendime bir meşgale bulmalıyım diye düşünüyordum.iş yerimde 3 mm 4 ad kafadan sallama ölçüde mdf kestim.15 cm x 3 cm...

7. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Evet proje ruhsat işlerim var ama acelem yok ali abim. Turgay abim önden arkaya geçiş açacağımı sanmıyorum çünkü koltuk bütün olunca ayak uzatması iyi oluyor :) bakalım zaman kullandıkça gösterecek. Hem ön koltuğu çiftli bırakmak istiyorum ondan kaldırmayı...
  8. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bitmiş hali derken aslında şuan zaten bitmiş haline çok yakın durumdayım. Mutfağa 3 çekmece ve banyo kapısı takılıp elektrik su aksamları montajı bittiğinde araç bitmiş olacak çok bi işim kaldığı söylenemez :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Evet tugay abim yeri orası. Buzdolabı ankastre gömme sistem.bende bi çerçeve yaptım çokta güzel durdu :) üzeride kullanılabiliyor.hatta TV'yi üzerine montalamayı düşünüyorum :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Buda buzdolabı kapalı hali :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. berk_arda

Buzdolabım bu resimde görülendir. Büro tipi buzdolabından ufak boyutlarda. Norcold marka ve bu buzdolabı bir yattan söküldü.ve 220 v.aldığım kişi çok az elektrik harcayacak demişti zaten.benim buzdolabımda ilk takışta 66w veren Gösterge paneli büro tipi buZdolabını taktığımda 105 w göstermişti...
  12. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bilgiler için teşekkür ederim. Prizlere takılan Ölçüm cihazına buzdolabını taktığımda ekranda 66 w yazıyordu.sıkıntım şu ki ne Watt hesabından ne amper hesabından anlıyorum.elektriğe pek kafam basmıyor :) en azından rakamlar ve değerlere ve çevirimlerini...

13. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Araçta norcold 220 v buzdolabı var ve tüketim 66 watt Ocak için çakmaklık var 220v Onun haricinde 220 v ile Çalışacak sadece prizlerim var 12 v ile led lambalar Hidrafor 12 v Başkada bir elektrikle çalışan cihazımız yok. iPhone 'den Tapatalk aracılığı...
  14. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan kafamdaki bi kaç soru hakkında cevap arıyorum. 1- aracımda 66watt güç çeken bir buzdolabı, sadece prizleri ve ocağın çakmaklığını çalıştırmak için kaç Watt inverter almalıyım? Modifiye olursa kaç Watt? Tam sinüs olursa kaç watt? 2- dışarıdan 220 w almadan 2...
  15. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Abim tabiki dostane söylediğinizi biliyorum :) bende mobilyacıyım abim.yanlış anlaşılacak bir durum yok.çünkü el elden üstündür ve burda herşey Eleştiriye bilgi paylaşımına açık :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Abim mebran komple yapışık ve kalma şansı yok.sıcakta görse soğuğada maruz kalsa bişey olacağını sanmıyorum.tabiki zaman herşeyi gösterir bizlere :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. berk_arda

Açıkcası hanım çok işler yapıyor seviyorda bu tarz şeyleri.lakin foto çekmek genelde hep sonradan aklımıza geliyor :) güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Mutfak tezgahı ucuz maliyet açısından mdf üzeri mebran kaplandı :) gayette güzel oldu.görsel Açıdan süper durdu.150 cm uzunluğunda bir tezgah oldu.yatağa gelen kısıma boy dolap yapılabilirdi lakin eşimin tezgahı istemesi sonucunda böyle bir görüntü ortaya...

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Hanımda iş başında :) ve mutfakta hazır ;)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan teşekkürler Mehmet Abim.mineflo kaplıyor herkes.eskiden mineflomu vardı? Bildiğim benim Çocukluğumda muşamba vardı.hem daha ince hem mineflodan daha çok seçeneği var renk için. Abim bildiğimiz muşamba :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri