Arama sonuçlarınız

1. agokmen1

Series ile İlk Orman Gezintim

Ynt: Series ile İlk Orman Gezintim Teşekkürler . Ön çamurluklar saç kasa kople aliminyum .

2. agokmen1

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne Hayırlı olsun .
  3. agokmen1

Series ile İlk Orman Gezintim

Geçen hafta yanıma bir arkadaşımı da alarak Belgrat içlerine doğru bir gezinti yapalım dedik . İnanılmaz derecede keyifli de oldu .Kesinlikle çıkmaz ,durmaz , yol bitti gibi düşünceleri ortadan kaldırdı ve çamur ,kar ,kayalık engel olmadı . Tabi bu gazla ipin ucunu kaçırıp ufak birde sorun...

4. agokmen1

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Oktay bey arada kaynadı sanırım bu konuda bana bilgi vere bilirseniz sevinirim teşekkür ederim .
  5. agokmen1

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Herkeze selam SERİES 109 2,5 Dizel 1975 A.Gökmen Sarıyer / İST.

6. agokmen1

series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması Çok yakışmış .

7. agokmen1

ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış

Ynt: ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış Slm Bu hurdacılara nasıl ulaşa biliriz ? Tanıyan arkadaşlar varmı yardımcı ola bilecek ? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler diler işolursa yemek ısmarlarım :) .
  8. agokmen1

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . Teşekkürler herkeze .
  9. agokmen1

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Ben de bu konuyu takip ediyorum şimdilik mercedes 115 sistemi uygulaması duydum .

10. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler kısmet olursa buluşuruz tanışırız yakın sayılırız .

11. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Teşekkürler .
  12. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Kesinlikle yannış anlama yok ben bunları kabullendim ekolarak bildiğiniz bir husus varsa desteğinizi bile isterim . Sonuç olarak maddi gücüm ve imkanlarım doğrultusunda ben bu aracı seçtim ticari hiçbir kaygım yok . En kısa sürede sizde kendi aracınızı bulur ve bu...

13. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Tam tarif kendileri :) Bırakmıyor kanıtladı ilk günden ;) Sarıyer . yakıt kimine göre az kimine göre çok PO dan kazık yemeseydik dahada az olurdu sanırım . İşin aslı Bizim Kaporta dükkanı var maslak sanayide 2 de ustamız mevcut babam eski esnaftır...
  14. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Benide sayın artık kalanı her türlü çekeriz İstanbulda .
  15. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Teşekkür ederim hepinize . Malüm sitede ilanı bende görmüştüm ANK daki arkadaşlara haber verdim uzun zamandır series 3 arıyordum satıldı dediler sonra anlaşamama gibi bir sorun olmuş ben aracın ustasınla tanıdık olan bir arkadaşımın aracı sana aldık demesiyle apar...

16. agokmen1

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Merhabalar elinizde series 3 109 Dizel için 2 vites ve geri vites dişlileri yada kople şanzuman varmı ? İlginize teşekkürler.
  17. agokmen1

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Merhabalar bu da benden Ankaradan İstanbula kış koşşullarında sorunsuz gelen mütevazi series im
  18. agokmen1

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . Teşekkürler imkan oldukca sizler gibi paylaşımlarım olacak .

19. agokmen1

merhabalar ilgiyle sizleri takip ederken en sonunda 1975 - 109 series 3 2,5 dizel aracıma kavuştum sizlergibi biraz zorlanıcam fakat bu zevk ve hayellerim için bir firsat olacak .
  20. agokmen1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze merahabalar adım gökmen ilgilendiğim ve aktif olarak yaptığım konular motocross ,zıpkın avcılığı ,tekne balık avcılığı ve offrod Defender almaya karar verince araştırma yapmaya başladım ve sizlerin paylaşımlarını gördüm . Bütünüyle yaptığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri