Arama sonuçlarınız

1. flying surfer

Satılık Kangoo 2006 97.000km`de sahibinden camlı koltuklu, klimalı, çok temiz

Ynt: Satılık Kangoo 2006 97.000km`de sahibinden camlı koltuklu, klimalı, çok temiz Güncel

2. flying surfer

Ynt: Satılık Kangoo 2006 97.000km`de sahibinden camlı koltuklu, klimalı, çok temiz Ha, bu arada hiç sigara içilmedi!
  3. flying surfer

Merhaba, İhtiyaç fazlası olduğundan Kangoo satılıktır. Çok temiz. Tüm bakımları yapılmış. Koltuklar falan lekesiz, yeni gibi. Koltuklarda ve direksiyonda hep kılıf vardı, satacağımızdan görünmesi için yeni çıkarttık. 2006 model, ama 2007 ortasında trafiğe çıkmış. Sadece bir kişi ve çok titiz...

4. flying surfer

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Göktuğ Bey yine harika birşeyler yapıyor, bunu mutlaka takip etmem lazım. Elinize sağlık! :)
  5. flying surfer

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Arkadaşlar, döşemecinin kartını kaybetmiştim, bugün tekrar aldım bilgilerini: Temiz İş Oto Döşeme Burhan Temiz İvedik Organize Sanayii 88 1. Bölge 754.sok. No:25 Tel: 0312 3922139 Cep: 0535 8580910 Dediğim gibi, önceden hiçbir tanışıklığım, bir...

6. flying surfer

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Merhaba diablo2barbar!... Evet, Akgün ustanın tavsiyesiyle gelmiştim. Ustanın koluna falan hiç dokunmadım. Sigarasıyla arabanın içine oturdu. Ben de "ustacığım, biz arabada sigara içmiyoruz" dedim, hiç umursamadı. Sağa sola bakmaya devam etti. Ben...

7. flying surfer

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Hunter06, bayram için tatildeydim, internet olmadığından mesajları okumakta ve cevaplamakta geciktim biraz. Tabii veririm adres tel falan, ama şimdi aradım, kartını bulamadım. Yarın telefon eder, sizin için alırım iletiişim bilgilerini...
  8. flying surfer

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ankara'da 97 ZJ'min tavanı sarkmıştı, dün tavan döşemesini yenilettim. Şaşmaz'da bir usta bana da 300 TL demişti, biraz kendini beğenmiş davrandığı için yaptırmadım. "Başkasına yaptır, sonra da bana gelirsin, tekrar yaptırırsın" dedi, ben de "sana...
  9. flying surfer

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Planda surf var! Rüzgar olursa tabii! Size iyi eğlenceler...

10. flying surfer

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Yine çok güzel bir gezi oldu. Başta uğraşıp bu geziyi hazırlayan Zerrin olmak üzere katılan herkese çok teşekkürler. Ahmet'le Selami'ye bana uzun zaman sonra tekrar CJ ile offroad keyfini yaşattıkları için, Murat ve Cem'e...

11. flying surfer

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Zerrin, fotolar ve yol tarifi var mı? biz orayi bilmiyoruz ve c.tesi gelecegiz de...
  12. flying surfer

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Bir son dakika tersligi olmazsa biz de gelecegiz. 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus)..............1 Kişi............Binek Araç....Cuma 02- Ferdane Gül(ferdane gül) ..........1 kişi?........... Dahiatsu-terios Cuma 03-...

13. flying surfer

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Burası masalın sonu gibi olmuş! ;D "Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine...!" :D
  14. flying surfer

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Çok güzel bir gezi oldu. Başta Zerrin olmak üzere tüm katılımcılara çok teşekkürler. Son yaptığımız offroad da tam tadında, Bizimki gibi yapısız araçların sınırlarını zorlayan çok zevkli bir gezi oldu.
  15. flying surfer

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) Son dakikada bir problem çıkmazsa biz de katılacağız. Listemiz 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) ....... 1 Kişi .............. Binek Araç...........................Cuma 02- Murat(varhub) ....................1...

16. flying surfer

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Çok güzel etkinlik olmuş, biz malesef kaçırdık bu sene...
  17. flying surfer

ZJ İle Uzun Yol

Ynt: ZJ İle Uzun Yol Geçen sene Karadenizde yaklaşık 4.500 km yaptım. Çok ta büyük bir keyif aldım. Yaşadığım tek problem, yokuş aşağı çok fazla frene bastığımdan diskler aşırı ısındı, zaman zaman da suya girdiğimden diskler yamuldu. En sonunda balatalar şişip frenler sıkıştı ve araba gitmez...
  18. flying surfer

Samandağ Çevlik Windsurf Yelken

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken merhaba, aslında detaylı olarak bilmek isterim tabiiki. Mesela rüzgar sıklığı, gücü, dalga durumu, denizin temizlik durumu, surf okulları var mı, varsa malzemeler yeni mi, kendi malzememizi mi getirmemiz lazım, yakında kalacak otel pansiyon var mı, surf...

19. flying surfer

Samandağ Çevlik Windsurf Yelken

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken Merhaba, Çevlik'te windsurf yaptığınız yerin fotoğrafları var mı acaba?
  20. flying surfer

Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Resistance bu parçalar ne oldu? alabildiniz mi parçaları? Bilgilendirirseniz bize de faydalı olur!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri