Arama sonuçlarınız

1. flying surfer

Grand Cherokee 97-98 Modeli Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Grand Cherokee 97-98 Modeli Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum Okan Bey, ben GC'yi asfaltta kullanacaksanız bile yine de tavsiye ederim. Çok konforlu oluşunun yanısıra burada hiç bahsedilmeyen çok çok önemli başka bir özelliği de güvenliği! airbag, ABS vs. dışında ayrıca yüksek ve sağlam...

2. flying surfer

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz? Ben de aksine o kadar memnunum ki frenlerden, anlatamam! 97 Grand Cherokee sürüyorum. Daha önce kullandığım hiç bir arabaya benzemiyor diyebilirim. 2008-2009 araçlarım da var, G.Cherokee'ninki bambaşka bana göre! ABS'de tam yerinde tam olması...
  3. flying surfer

ZJ'lerde Direksiyon Farkı ?..

Ynt: ZJ'lerde Direksiyon Farkı ?.. kendi aracının içi muhtemelen hurdadır da ondan!... ;)

4. flying surfer

ZJ'lerde Direksiyon Farkı ?..

Ynt: ZJ'lerde Direksiyon Farkı ?.. 1. Üstteki resimde torpido gözü köşeli. Yani 1996 öncesi!... İkinci resimde torpido gözü daha yuvarlanmış. Bu makyaj 96'dan itibaren yapıldı. 2. 96 üstü demiştir usta! 96'da, daha önceki modellerin hata ve eksikleri giderildi, biraz da makyaj yapıldı...
  5. flying surfer

Aracınızı Off-Road İçin Modifiye Ederken Yapacağınız 1. İşlem?

Ynt: Aracınızı Off-Road İçin Modifiye Ederken Yapacağınız 1. İşlem? Ben bir listeye başlıyorum. Öncelik sırası size göre daha farklıysa aralara girebilirsiniz... 1. Öncelikle aracınızın sizi yolda veya dağda bırakmayacak kadar iyi bir alt yapısı olmasını, servislerini güzelce yaptırarak...

6. flying surfer

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi Çok teşekkürler, çok ilginç ve güzel bir açıklama olmuş. :)

7. flying surfer

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009) Çok güzel bir gezi oldu. Hazırlayan ve katılan herkese çok teşekkürler... :D
  8. flying surfer

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi CJ'm varken vinç almıştım, 60 amper akünün yeterli olmayacağı söylendiğinden (veya bir yerde okumuşumdur) 90 Amper akü almıştım. Şimdi 97 ZJ var, tekrar vinç taktırmayı ve 4 tane de en büyüğünden hella sis lambası takmayı planlıyorum. Amperin önemi nedir...
  9. flying surfer

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Estağfurullah, ben tekrar son düzeltmeleri yapıyorum!... :D 01- Sedat & Mehmet Başar (hsbasar) Toyota LC FJ40 (3 Kişi) 02- Zerrin Yiğiter (ceranus)...

10. flying surfer

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Serdar kardeş beni silmiş!... ;)

11. flying surfer

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Arkadaşlar 97 ZJ kullanıyorum. Sıralı LPG var. Lastikler, vs. diğer herşeyi orjinal. LPG'yi taktırdığımdan beri şehirler arası 20-25 kuruş, şehir içi ve offroad 30- 38 kuruş yaktı bugüne kadar. Bunun üzerine ve altına hiç çıkmadım bugüne kadar...
  12. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Kamp yeri nerede? Göle uzak mı?

13. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) PMR henüz yok, ama büyük ihtimal yarın olabilir. Unutmazsam yarın almayı planlıyorum ;)
  14. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Kuzu can derdinde, kasap et derdinde!... Kuzuyu hiç düşünen yok. Kimi yemek istiyor, kimi içmek, kimi yatmak! Acaba kuzu ne düşünüyor?!! ;D He he! Listeyi güncelliyorum: 01- Sedat & Mehmet Başar...
  15. flying surfer

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? Aslında ben ZJ'mi daha çok bir köpekbalığına benzetiyorum. Sessizce yaklaşıyor, gaza bastınmı birden dişlerini çıkartıp kükrüyor!!! MAVİ TEHLİKE!!! :o

16. flying surfer

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? Tabii ki benmim tercihlerim de genelde kaslı adamlardan yana olmaz, hatunları tercih ederim, ama 5.2 V8 ZJ'yi de dişiye benzeticek halim yok herhalde?! O bana göre erkeksi tasvir edilmeli!!! Ne de olsa kaslı araba!!! ;D...
  17. flying surfer

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Onlara dodik deniyor. Bushwacker'de bu dodiklerin markası. Lastikler kalınlaşınca çamurluğu genişletmek için kullanılıyor. Hem çamur, hem taşlar kenardan fırlamasın diye!...
  18. flying surfer

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009) Evet, herkese göre birşey var burada! ;D ;D

19. flying surfer

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Çok güzel görünüyor, hayırlı olsun... 1. Sonuç olarak kaç inç yükseldi? 4,5" mi, yoksa daha fazla mı yükseldi? Bir ara öyle birşey yazmıştınız. 2. Yükseltmiş olan çoğu arkadaşımızın söylediği gibi sürüşte biraz sertleşme oldu mu? 3. Herhalde amortisörler de değişmiştir...
  20. flying surfer

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. Bana normal geldi. Şehir içi dur-kalk 37 kuruş'tan daha az. Benimki şehir içinde ve off-road yaparken 30-36 kuruş yakıyor. Şehir dışı çok efendi kullanımla 20-24 kuruş!... Siz 60TL'lik gaz almışsınız, 1,57TL/Lt desek, 37,13 litre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri