Arama sonuçlarınız

1. SERİ 3 109

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Özgür ; Yurdumuzda birokrasinin insanlara hizmet etmek için değil eziyet etmek için kullanıldığının farkındasın sanırım. Bir kurumun KAZ dediğine diğer bir kurum KOZ diyor. Sorun bu. Araç 3 şekilde kullanmak mümkün. 1, bu şekilde...

2. SERİ 3 109

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Uzun Zaman geçmiş, Gözden ırak olan gönüldende ırak olur misali Seri 3 üm unutulmuş. Pazartesi tüvden bir kerede geçtim hiçbir yerde takılmadı herkesin gözü araçta idi fakat şimdi emniyette takıldım. Onu çözmeye uğraşıyorum Bu hali ise...
  3. SERİ 3 109

3,5 V8 defender için bilgi

Ynt: 3,5 V8 defender için bilgi Arkadaşımız o kadar güzel anlatmış ki , Bize anlatacak konu bırakmamış :) Mükemmel bir makine. Tavsiye ederim.

4. SERİ 3 109

RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ

Ynt: RN 380 SANZİMAN NEREDEN BULABİLİRİZ 1995 model düz dizel üzerinde RN 380 şanzuman olan araç verelim , şanzumanlarını takas eder kullanırsınız.
  5. SERİ 3 109

bu araçlar defender mı series mi ?

Ynt: bu araçlar defender mı series mi ? En belirgin özelliklerini şöyle sıralıyabiliriz. Seri 3 ler yaprak yaylı , Defenderler helezonlu. Seri 3 lerin camları sürgülü İleri geri , defenderlerinki makaralı sistem aşağı yukarı, Seri 3 lerin kapı kolları içte , defenderlerinki dışarda. Seri 3...

6. SERİ 3 109

serie 3 hararet yapması hk

Ynt: serie 3 hararet yapması hk Sorun anlatılmış , Çözüm yolları gösterilmiş. Benim anlatacağım pek bir şey kalmamış. Doğru cevabı beko 97 ayrıntılı olarak anlatmış. Hiçbir zaman eğer kendi fabrikasının malı değilse müşür saat ile uyuşmuyor ve arada bulunan voltaj stabizatörü de uyumu...

7. SERİ 3 109

Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim?

Ynt: Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim? SLM : Görüşlerinizde haklısınız malüm mevsimin yaz olması ve aylardan da ramazan ayı münasebetiyle arkadaşlar siteden uzaklaşmışlardır diye düşünüyorum. Series ler Yaşayan bir efsanedirler ilk çıktıkları özelliklere sahip series bulmak...
  8. SERİ 3 109

Defender Yağ Lambası

Ynt: Defender Yağ Lambası Yorum mu ? Ben ancak Namık Kemal Kurt kardeşimize tşk ederim. Bir konu ancak bu kadar kısa ve öz açıklanır. :) :) :)
  9. SERİ 3 109

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Atalarımız ne güzel demişler "Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye" Bunları uzaktan aracı görmeden söylüyorsunuz. Ben buradan bagırdım araç sıfır diye. Eğer bu araç içimizden birinin olsa... alındığı günden bu güne kadar garajda dahi kalmış olsa bu kadar...

10. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Araç ihale salonunda 53.000 tl ya satılmıştır. KDV ve diğer vergilerle beraber araç çıkışı 63.600 -- tl ye ulaşacaktır. Alan arkadaşa hayırlı olsun. Sıfır bir Defendar a sahip olduğu için. Kazasız güzel günlerde kullanması dileğiyle :) :) :) :)

11. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Alan arkadaşı buradan tebrik ediyorum. Araç satılmıştır satış fiyatı ise ...... TL. Az sonra.......
  12. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Dananın kuyruğunun kopmasına 16 saat kalmış :) :)

13. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER İhale çarşamba günü : Bir vekalet gönderirseniz buradaki vekiliniz sizin adınıza girer. Eğer bu yetişmez ise (Ki bence yetişmez) Burada güvendiğiniz birisi kendi akına satın alır, Sonrada size satış yapar. Bu kadar basit :)
  14. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Küçük bir not : İhale iptal olurmu ? == OLMAZ... Nedenine gelince , aslolan milli emlak kayıtlarıdır. Bu verilen ilan resmi bir nitelik taşımadığından Milli Emlağı bağlamaz... Resmi nitelik taşıyan ilanlar Resmi Gazete de ve Müdürlük Duvarına...
  15. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Tecrübelerime dayanarak şunlarıda eklemek istiyorum. İhale salonuna evrakları teslim eden katılımcılara komisyon başkanı ilanın sehven benzinli olarak yazıldığını doğrusunun diesell olacağını buna göre teklif verilmesi gerektiğini söyler ve bu duruma...

16. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Küçük bir not : Araç için ilanda benzinli yazılmış deniliyor. Bunun neden yazıldığını anlamak için kahin olmak gerekmez. Ne kadar az katılımcı olursa yandaş bir şahısın alması o kadar kolay olur. Benim bunları paylaşmamdaki amaç araç gerçek...
  17. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER İsminizi bilmiyorum Ama bildiğim bir tek şey var Oda dizel ile benzinli farkını bilemeyecek kadar kör olmadığımdır ::::::::::
  18. SERİ 3 109

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Defender sevdalılarına ...... İsmi geçen araç Ankara da susuzköy milli emlak araç parkında görücüye çıkmış bulunmaktadır. Her defender sevdalısı gibi bende araçı gidip yerinde gördüm. Keşke görmez olsaydım. İki gündür rüyalarıma giriyor. araç 1998...

19. SERİ 3 109

Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı ! Buraya getireceğine in Hindistan'a daha ucuza yaptırırsın.
  20. SERİ 3 109

1965 model DEFENDER FREN ANA MERKEZ

Ynt: 1965 model DEFENDER FREN ANA MERKEZ Tekrar Merhaba : Yukarıda yazdıklarımda büyük bir hata yapmışım. 1numara merkez arkalarda çıkar önlerde çıkan ise 1 1/4 dür. Bunlarıda isterken 72 - 73 fren merkezi istiyorum derseniz yardımcı olurlar. Yoksa ben yardımcı olurum. Sayğılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri