Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

Duyuru - Recall - Gerİ Çağrilan Cherokee' Lar Hakk.

bunu vidalı takma imkanı olsa zor gibi ama daya iyi olur lazım olunca takarız vs

2. ALİ GÖK KJ

demirci kaynatamazmı. https://urun.n11.com/diger/ducki-sokulebilir-ceki-demir-seti-2inc-P201511442 ürün bu bak bunu takınca aynı orjinale benziyor
  3. ALİ GÖK KJ

Ducki Sökülebilir Çeki Demir Seti 2inc - n11.com yani şöyle bi ürün kaynatsak nasıl olur

4. ALİ GÖK KJ

dti corsalara honda viteclere karşıda önlemimiz oldu :) aklıma ne geldi bunun üzerine çeki demiri kaynaıtılırmı. rockautodan bakınca trailer hitch olarak sanki aynı demire kaynatmışlar çeki demirinin topuzunu. mantık aynımıdır sence ? RockAuto
  5. ALİ GÖK KJ

arkadaşlar benim araca bugün mengerler depo koruma demirini taktı. moparın sitesinde recall çağrısı olarak gören var ise mengerler ile konuşmanızı tavsiye ederim. birmot olsun master olsun sallıyor master benim arka askı kollarımı ne onları değiştirdi recall dan. ama depo demiri için gözle...

6. ALİ GÖK KJ

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

Hocam resimler için teşekkür ederim. benim tüp te aynı konumda duruyor 32 litrelik. aynısının 40 ını koysam benim için ideal olacak o zaman. ben sorduğumda lpg ci dikine 40 litre sığmaz demişti bana. benimki bide sol yandan 1 karışa yakın ayrık duruyor sizinkine daha yakın bağlamışlar çok...

7. ALİ GÖK KJ

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

hocam benim sol yanda dikine 32 litre var. tankı da değişecem muayenden önce ama aynı yere 40 sığmaz sanıyordum bi resim atabilirseiniz sevinirim bi bakim nasıl duruyor sizdeki hortumları nerden geçmiş benimki max 26-27 litre alıyor. sizinki 32 33 litre alır heralde ne kadar fazla o kadar iyi
  8. ALİ GÖK KJ

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

istanbulda hangi servisleri tavsiye ediliyor. güncel olarak gittiğiniz memnun olduğunuz neresi var
  9. ALİ GÖK KJ

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

bedava almışsınız

10. ALİ GÖK KJ

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Hiç trafik yoksa 14 yakar anca. istanbulda 18 19 normal kullanımda. aracınız hayırlı uğurlu olsun

11. ALİ GÖK KJ

Grand Cherokee Wj - Düz Tavan Platformu

son durum nedir sami bey yokmu aydınlatma görselleri :)
  12. ALİ GÖK KJ

3.7 Liberty Arazi Şanzımanı Özellikleri

ne varsa low da var. ft şehir içi ıslak zemin vs asfalt sürüşüne iyi arazide low

13. ALİ GÖK KJ

Kiralık Cherokee Arıyorum?

kimse cherokesini kiralamaz. bilemez senin alıp dağa bayıra gidip çok hor bişekilde kırıp dökmeyeceğini zaten cheroke alan insan kendi binmek için alıyor arabaya özel bir tutkusu varki alıyor. onuda kiralamaz a noktasından b noktasına gitmeye araba lazım diyip alan adam clio alır .onuda...
  14. ALİ GÖK KJ

96 Zj Günlüğü

düzeldi tamamen 7 8 aydır hiç ötmedi bidaha . tam kırıp bekledim test için bi kaç defa yine ötmedi heralde liberty de kendi kendine tamir olma donanımı var gizli özellik :D
  15. ALİ GÖK KJ

Kamp Yeri Seçimi

gölün kenarında çadır kurulabiliyormu ?

16. ALİ GÖK KJ

96 Zj Günlüğü

bak görünce aklıma geldi. arabayı ilk aldığımda direksiyonu tam sağa veya sola kırınca ötüyordu. sonra nolduysa geçti kendi kendine . sence neydendir de düzeldi ?
  17. ALİ GÖK KJ

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

ne açıdan bakacağına göre değişen saçma sapan bir kanun gibi duruyor. keyfi ne gösterirse onu yapar o zaman.
  18. ALİ GÖK KJ

Trafik Sigortası Ve Asli Kusurlu Olmak Konusunda Bilgi Lütfen.

sizin trafik poliçesi 36. 000 limitli. karşıdaki hasar 40.000 çıksaydı 4000 TL ödeme yapmanız gerekirdi. eğer hasar 35.999 TL ise sizlik bişe yok ortada sigorta şirketi ödeyecek. hiçbişey vermeyin gitsin dava etsin öyle bir hakkı varsa ben hayatımda duymadım sigorta teminat tutarını geçmeyen...

19. ALİ GÖK KJ

dediğin doğru memura bağlı biraz. sonuçta arabamızın tipi belli . yanımızdaki diğer malzemeler belli bazı bıçak türleri bile taşınmaya yasaklı olunca baltaya ne der merak ettim bir yandan da köyü bağına bahçesine giderken napıyor baltasını alıyor götürrüyor bişe diyen yok
  20. ALİ GÖK KJ

iyi bir balta aldım. aklıma geldi bakim dedim bu konuya denk geldim. sorun oluyormu arkadaşlar balta vs . makineli tüfek muamelesi etmesin bize jandarma kırsal bi yerde tutup

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR