Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dti corsalara honda viteclere karşıda önlemimiz oldu :)
aklıma ne geldi bunun üzerine çeki demiri kaynaıtılırmı. rockautodan bakınca trailer hitch olarak sanki aynı demire kaynatmışlar çeki demirinin topuzunu.
mantık aynımıdır sence ? RockAuto
arkadaşlar benim araca bugün mengerler depo koruma demirini taktı. moparın sitesinde recall çağrısı olarak gören var ise mengerler ile konuşmanızı tavsiye ederim. birmot olsun master olsun sallıyor
master benim arka askı kollarımı ne onları değiştirdi recall dan. ama depo demiri için gözle...
Hocam resimler için teşekkür ederim. benim tüp te aynı konumda duruyor 32 litrelik. aynısının 40 ını koysam benim için ideal olacak o zaman. ben sorduğumda lpg ci dikine 40 litre sığmaz demişti bana.
benimki bide sol yandan 1 karışa yakın ayrık duruyor sizinkine daha yakın bağlamışlar çok...
hocam benim sol yanda dikine 32 litre var. tankı da değişecem muayenden önce ama aynı yere 40 sığmaz sanıyordum
bi resim atabilirseiniz sevinirim bi bakim nasıl duruyor sizdeki hortumları nerden geçmiş
benimki max 26-27 litre alıyor. sizinki 32 33 litre alır heralde ne kadar fazla o kadar iyi
kimse cherokesini kiralamaz. bilemez senin alıp dağa bayıra gidip çok hor bişekilde kırıp dökmeyeceğini
zaten cheroke alan insan kendi binmek için alıyor arabaya özel bir tutkusu varki alıyor. onuda kiralamaz
a noktasından b noktasına gitmeye araba lazım diyip alan adam clio alır .onuda...
düzeldi tamamen 7 8 aydır hiç ötmedi bidaha . tam kırıp bekledim test için bi kaç defa yine ötmedi
heralde liberty de kendi kendine tamir olma donanımı var gizli özellik :D
bak görünce aklıma geldi. arabayı ilk aldığımda direksiyonu tam sağa veya sola kırınca ötüyordu. sonra nolduysa geçti kendi kendine . sence neydendir de düzeldi ?
sizin trafik poliçesi 36. 000 limitli.
karşıdaki hasar 40.000 çıksaydı 4000 TL ödeme yapmanız gerekirdi.
eğer hasar 35.999 TL ise sizlik bişe yok ortada sigorta şirketi ödeyecek.
hiçbişey vermeyin gitsin dava etsin öyle bir hakkı varsa
ben hayatımda duymadım sigorta teminat tutarını geçmeyen...
dediğin doğru memura bağlı biraz.
sonuçta arabamızın tipi belli . yanımızdaki diğer malzemeler belli
bazı bıçak türleri bile taşınmaya yasaklı olunca baltaya ne der merak ettim bir yandan da köyü bağına bahçesine giderken napıyor baltasını alıyor götürrüyor bişe diyen yok
iyi bir balta aldım. aklıma geldi bakim dedim bu konuya denk geldim.
sorun oluyormu arkadaşlar balta vs . makineli tüfek muamelesi etmesin bize jandarma kırsal bi yerde tutup