Arama sonuçlarınız

1. ALİ GÖK KJ

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

merhaba, bende görülen yazı aşağıdaki gibi sizdede mi bu vardı ? INCOMPLETE BUT REPAIR PARTS ARE AVAILABLE

2. ALİ GÖK KJ

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

siteye vın ile girince model vs çıkıyor. bür sürü de ek şey çıkıyor geri çağırma olduğunu nereden anlıyorsunuz ?
  3. ALİ GÖK KJ

2001 Model 4.7 Grand Cherokee mi yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Liberty mi?

konuyu hortlatiyim :D aynı model wj kuzenimde var aynı model liberty bende var. ikisi içinde tecrübem şudur wj daha konforlu bir araba kj daha keyifli zevk veren viraj kabiliyeti vs daha iyi olan bir araba. tercih meselesi ben kj yi tercih ettim çok memnunum

4. ALİ GÖK KJ

2005 3.7 Yakıt Durumu Araştırması

çok iyiymiş 2.8 in yakıt tüketimi. hatta çok çokk iyi
  5. ALİ GÖK KJ

2005 3.7 Yakıt Durumu Araştırması

sizin değerler çok iyi benim araba ş. içi istanbulda 20 yakıyor

6. ALİ GÖK KJ

Jeep yazıları

üstat merhaba. benim de bagaj için jeep yazısına ihtiyacım var. kaldımı acaba elinizde gri renkli ? yazının kendi yapışkanı varmı arkada ?

7. ALİ GÖK KJ

3.7 Lİberty Yağ Değİşİmİ

konuyu okudum aklıma geldi bende değişeyim dedim. boch car servise sordum 200 lira dedi. siz kaça değişiosunuz bu kadar pahalımı yahu bu iş dot 4 litre 20 25 lira bişe adammı tokatlıyorlar yoksa ederimi bu işin
  8. ALİ GÖK KJ

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

Bilgi için teşekkürler üstat. içim rahat etti . insanın aklına karpuz kabuğunu sokuyorlar
  9. ALİ GÖK KJ

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

geçen de biri 3.7 ler lpg de subap eritiyor keşke almasaydın flan dedi. varmı böyle bişey bunlarda yeni tip bir motor değilki magnezyum olsun sübabı dedim. kullananlardan yaşayan varmı arkadaşlar

10. ALİ GÖK KJ

CJ Far

liberty lerde iç aydınlatma lambaları dipsiz t10 mu bilen varmı ?

11. ALİ GÖK KJ

Jeep Liberty Kapı Hoparlör Boyutları

Avgo Jeep Grand Cheroke Voyager Android Oem Multimedya Navigasyon GittiGidiyor'da 338705477 abi şu ürün 1 e 1 direk konsola uyuyor diye biliyorum. Bir arkadaşım direk takmış arabasında uyumu iyi ama fiyat pahalı bu ara yurt dışından almam lazım
  12. ALİ GÖK KJ

Abi bu paylaştığın link aracın orjinal hoparlörümü ? teybi android yapma fikri daha sıcak gelmeye başladı. şimdi bu hoparlörleri sendekileride alıp değişsem ilerde teybi değişince ses ne düzeyde olur acaba yada anrdoid teybe uyarmı bunlar

13. ALİ GÖK KJ

2006 Jeep Liberty 3.7 Lpg Atiker Arıza Işığı Ve Katalitik Konvertör Ilişkisi

Bilgilendirme için sağol üstat. bizim yakıtı artırmıyor öyleyse
  14. ALİ GÖK KJ

2006 Jeep Liberty 3.7 Lpg Atiker Arıza Işığı Ve Katalitik Konvertör Ilişkisi

bende de var benzer bir olay. 3.7 liberty atiker lpg . obd cihazıyla bakıyorum catalitic arızası veriyor. siliyorum 100 km gidiyor yine yanıyor. çözüm sağlayan varmı? bu arada yakıtınız ne durumda ş dışı 110 120 ile gidince 14 litre lpg tüketimim var sizlerde durum nedir. ?
  15. ALİ GÖK KJ

bu iş karışık biraz yahu. amerikan kafası kablo demeti yapmış heryeri. hocam grandın ki direk uyuyormu ki ? hangi kasanınkinden elinizdekiler hani benimkiler artık yıldan ötürü eskidiler yeni olsun ki ses bozulmasın istiyorum

16. ALİ GÖK KJ

Merhaba arkadaşlar. 2004 liberty var bende limited. kapı hoparlörleri facia durumda bitik. araca uyan bir link varmı verebileceğiniz. birde bu arabaya uygun taktığınız bir android teyp veya kendi teybine aux giriişi takan vs varmı ?
  17. ALİ GÖK KJ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Epeyce uzun süredir forumu takip ederdim. Sonunda 3.7 kj sahibi oldum . Doğa tutkunu bir insanım güzel dostluklar kurmak bildiklerimi aktarmak bilmediklerimi tecrübeli abilerimizden kardeşlerimizden öğrenebilmek adına aranıza katılıyorum. Tarsusluyum, İstanbulda yaşıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR