Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu hortlatiyim :D
aynı model wj kuzenimde var aynı model liberty bende var.
ikisi içinde tecrübem şudur wj daha konforlu bir araba kj daha keyifli zevk veren viraj kabiliyeti vs daha iyi olan bir araba.
tercih meselesi ben kj yi tercih ettim çok memnunum
konuyu okudum aklıma geldi bende değişeyim dedim.
boch car servise sordum 200 lira dedi. siz kaça değişiosunuz bu kadar pahalımı yahu bu iş
dot 4 litre 20 25 lira bişe adammı tokatlıyorlar yoksa ederimi bu işin
geçen de biri 3.7 ler lpg de subap eritiyor keşke almasaydın flan dedi. varmı böyle bişey bunlarda yeni tip bir motor değilki magnezyum olsun sübabı dedim.
kullananlardan yaşayan varmı arkadaşlar
Avgo Jeep Grand Cheroke Voyager Android Oem Multimedya Navigasyon GittiGidiyor'da 338705477
abi şu ürün 1 e 1 direk konsola uyuyor diye biliyorum. Bir arkadaşım direk takmış arabasında uyumu iyi ama fiyat pahalı bu ara yurt dışından almam lazım
Abi bu paylaştığın link aracın orjinal hoparlörümü ?
teybi android yapma fikri daha sıcak gelmeye başladı. şimdi bu hoparlörleri sendekileride alıp değişsem ilerde teybi değişince ses ne düzeyde olur acaba yada anrdoid teybe uyarmı bunlar
bende de var benzer bir olay. 3.7 liberty atiker lpg .
obd cihazıyla bakıyorum catalitic arızası veriyor. siliyorum 100 km gidiyor yine yanıyor.
çözüm sağlayan varmı?
bu arada yakıtınız ne durumda ş dışı 110 120 ile gidince 14 litre lpg tüketimim var sizlerde durum nedir. ?
bu iş karışık biraz yahu. amerikan kafası kablo demeti yapmış heryeri.
hocam grandın ki direk uyuyormu ki ? hangi kasanınkinden elinizdekiler hani benimkiler artık yıldan ötürü eskidiler yeni olsun ki ses bozulmasın istiyorum
Merhaba arkadaşlar.
2004 liberty var bende limited.
kapı hoparlörleri facia durumda bitik. araca uyan bir link varmı verebileceğiniz.
birde bu arabaya uygun taktığınız bir android teyp veya kendi teybine aux giriişi takan vs varmı ?
Merhabalar.
Epeyce uzun süredir forumu takip ederdim. Sonunda 3.7 kj sahibi oldum . Doğa tutkunu bir insanım güzel dostluklar kurmak bildiklerimi aktarmak bilmediklerimi tecrübeli abilerimizden kardeşlerimizden öğrenebilmek adına aranıza katılıyorum.
Tarsusluyum, İstanbulda yaşıyorum...